2009. december 30., szerda

Breaking News

Az anya metéli az ereit. Azt mondta már csak pár oldal van és ha végez a tvájlájttal, megbünteti magát amiért egyáltalán belekezdett.

2009. december 28., hétfő

#Edvárd a világ legjobb hapsija

"Edward arcán hirtelen tucatnyi különféle érzelem söpört át, végül a
csúfondáros mellett kötött ki."

Karácsony Re

Még több és még több király ajándék, csak nekem!

Estifürdés, pizsama, utolsósütimajszolás, készülődés egy vicces estére Szandrabulokkal. Épp kezdődik a Beépitett Szépség, gondoltam röhögök egyet mig a Zathurát várom erre csörög a telefon. Boldizsár hirtelenkedik, azonnal takarodjak át mert a Kisera (az anyukája) nyugtalan. Addig faggatom miolyanfontos, hogy végül kinyögi: meglepetése van a számomra. Aki januárban a Néreusz kollégium lakója volt, az tisztában van vele, hogy mennyire megviselnek ezek a "meglepetések".. Az is elég kényelmetlen hogy én nem tudok jelenleg semmi értékeset adni, nemhogy az ha tőlük kapok valami hatalmasat! De mivel már hiányoztak és különben is azarengetegmindenaboldizsártól, úgy döntöttünk, hogy rendben. Fogta magát, húsz percen belül már itt állt a hülye autójával az ablakom alatt. Próbált megnyugtatni, még azt is mondta hogy milyen csinos vagyok.. mondtam neki, hogy köszönöm mert erről nem akartam vitát nyitni, aztán elindultunk.
Ezek olyan cukik voltak:)! Nem hogy a Kisera, de még a Bogi is megajándékozott! Na akkor lett csak igazán szr kedvem, hiszen én csak a hülye száraz sütijeimet vittem, pont oda, ahol a világ leggyönyörűbb édességei készülnek! Amikor ezen nagyjából túltettem magam.. nem. Ez eddig még nem sikerült.. inkább mutatom hogy mit kaptam:)
Mivel mindig papucsot kell náluk kunyerálnom, úgy döntöttek vesznek nekem egyet. Annyira jó:)

Plusz a teljesen idétlen izénemtommi, amit szilveszterre szántak, gondolom akkor nem ciki ha hülyének néznek.. az a zöldleveles fehérbogyós cucc rajta gondolom fagyöngy. Folyton meg kell majd csókolni:)
(Van még egy pizsama is de az pont rajtam van úgyhogy nem tudom megmutatni.)
És a Bogi ajándéka: a Fűző

Ezenkivül, mivel nem jelentem meg a huszonhatodikai családoskarácsonyukon (a sajátomon voltam:) ) a Boldizsár adta át a nekem szánt ajándékukat, egy doboz csokit! (Kifejtettem hogy nem izlik, erre ki akarta cserélni a sajátjára, de mondtam persze hogy nem kell, azt ő kapta.. mikor hazaértem vettem észre.. beletette az ajándékszatyromban..)

2009. december 25., péntek

de

"Ezt ne tedd fel a blogodra, ha helytelenül irtam volna, köszi."

..és

Az Atis, az akkora arc! Kaptam egy imélt, a tárgy: "lebuktál", a szöveg meg, hogy talált rólam a neten egy képet.. és ez a hülye, ez küldött egy fotót..

ezt:

:):):):):)

Karácsony.. eddig

Jézusom!!!! Képek!

Ez itt a mézeskalácsház eredeti állapotában. Meséltem, az amelyik szétégette a kezem és akkora felfordulást okozott a házban hogy az egy 28-as erejű földrengéssel felér.


Ez meg a végleges állapota. Persze semmi különbség nem látszik de én tisztában vagyok vele hogy ez lehetne akár egy másik házikó is az alapján amennyi utolsósimitást végeztem rajta..

Jajaj a Boldizsár ajándékai! Hát amikor kinyitottam a többköbméteres, lila, hologrammos, szivecskés, csillogós dobozt.. hát majdnem elájultam! Három másik doboz volt benne.
Az elsőben egy annyiranagyonmenő CIKLÁMEN (de az az igazi) harisnya, meg egy ugyanolyan körömlakk:) Emellett a csomagolópapirt is érdemes megfigyelni (!!!).

A második egy cipősdobozban volt és nekem még akkor sem esett le hogy az cipő. Egy CIPŐ! Egy fekete ciklámen majdnemtornacipő cipő! És ami a leghihetetlenebb: pont jó.

Ezen a ponton mondtam is hogy ennél durvábbat, jobbat, gyönyörűbbet már el sem tudok képzelni és be is szrok ha felülmúlja a harmadik doboz.. és megtette.

2009. december 24., csütörtök

2009. december 20., vasárnap

Noémi Ápdéjt

Csak mellékesen: Senki nem volt ott.

Mézeskalács Re

Jaaj jaj, nagyon izgalmas. Karácsonyi készülődés, sürgés-forgás.. A múltkori mézeskalácssütésünk az anyával annyira bejött, hogy megint lesütött egy vagonnal, aztán kidiszitettük. Még egyből az elején leforrázta a kezemet a hülye forró cukorizével, amit a kis kerek szrokra kentünk, hogy utána beleszórhassunk egy kiló szinescukrot meg kókuszreszeléket meg barna tortadarát meg.. ilyeneket. Vagánykodtunk némi furfanggal, hogy kivül fehér belül szines, de elég szánalomraméltó lett az eredmény. Na mindegy, max bekerül a családi gipszek közé.. annál égőbb úgysem lehet. Ezek a diszek kb 5éves korunk óta megvannak. Azokat is mi csináltuk.

2009. december 18., péntek

Phoebe Rulz

Jóbarátok, Chandler és Monica esküvője. Ross és Phoebe épp próbál lelket önteni a bepánikolt Chandlerbe, aki megtudta hogy Monica terhes. Annyira ideges hogy le kellett mennie a kisboltba cigiért. Visszatérve, egy babaruhával a kezében mosolyog.

Chandler: - Annyira megijedtem, de aztán megláttam ezt.. és arra gondoltam, hogy aki ebbe belefér, csak nem lehet annyira ijesztő.
Phoebe: - Látszik hogy nem láttad a szörnyecskéket..

2009. december 16., szerda

Annyirajóóó..

Akrvaanyját mostmár a blogszpotnak hogy nem lehet videót megjeleniteni! Mindegy.. itt egy link: http://www.youtube.com/watch?v=N3iORDe7Mxw

bsszameg..

2009. december 15., kedd

Noémi vs Hazugság

Óóó:) Hát nem bir már magával szegény Noémi.. Nem elég hogy igy se szereti senki, most még hazugságokba is veri magát ejnye. Ráadásul elég silány a próbálkozás, máris mondom miért.
Tegnap a sziesztánk kellős közepén csörög a Boldizsár telefonja, navajon ki az? A rég nem hallottlátott egyetlen Noémi. A Hülye nem akarta felvenni, de én ragaszkodtam hozzá, hogy ha ő nem akkor én beszélek vele.. na akkor sikerült meggyőznöm:)
A beszélgetés kb abban merült ki, hogy ellopták a telefonját, ezért megkéri a Boldizsárt (akinek valahogy fejből emlékezhetett a számára) hogy szóljon a koliban pár embernek, hogy a Noémi államvizsgapartit tart magának és menjenek el inni vele. Az egyetlenem közölte hogy erre ott az iwiw, aztán kapott egy szánalommeghivást, hogy "hát ha akarsz te is jöhetsz, szeretettel várlak..". Milyen nagylelkű nem? Mondanom sem kell, az a "pár ember akivel jóban voltam" nemkicsit leszrta az erőltetett önajnározásra kiszemelt buliját, sőt még ki is röhögtek mikor mondtam hogy én azért elmennék, nehogy egyedül kelljen ünnepelnie, mert ha azokra az emberekre vár akik szeretik akkor marhára magányos lesz az estéje. Természetesen nem vagyok ennyire rosszindulatú, hálistennek orvoshoz kell mennem igy nem érek rá, de mondtuk a többieknek, hogy ha meggondolják magukat hivják fel a Noémit, amig az új száma nincs meg addig a régin. Merthogy annak ellenére hogy ellopták simán kiirta a nevét a Boldizsár telefonja.. krvarendes zsebessel volt dolga, hogy a simkártyáját visszaadta azért..

2009. december 13., vasárnap

Boldizsár szerint..

Bé: - Dejóó, irtál rólam bejegyzést?
Dé: - Már mikor! Nézd már meg a dátumot!
Bé: - Szerinted látom abban a szinkavaRkádban??

Vágod? Szinkavarkád!!!!:):):)

AAAAAAAAA!!!

A meglepetés ereje! Amint befejeztem az előző bejegyzést, a folyosón elüvöltötte magát egy jellegzetes hangú szlovákmagyar lángossütő barnamedve! Összenéztünk az Ádámmal meg a Boldizsárral.. ó, biztos haluzunk. És nem! Kinéztünk az ajtóból és ott állt a folyosó végén a Kornél! Helybőlsprinttel beleugrottam a nyakába, visitottam kettőt, aztán észrevettem az Atist!:) Óóóó csodálatos napra virradtunk! Aztán ahogy jöttek el is tűntek, azzal a szöveggel, hogy csak egy percre ugrottak be. Hogy lehet ilyet csinálni??? Most megmondom, hogy legközelebb ilyen nem lesz, mert addig nem mennek el ameddig.. soha!

Mézeskalács feat anya

Mézeskalácsot sütöttünk az anyával, aminek az lett a végkifejlete, hogy az illegalitás talaját súrolgattuk a lábainkkal. Először is aznap reggel mosott fel, az állatok összejárkálták, én szanaszét szórtam a cukrot meg az ilyenolyan csokicukorkókusz reszeléket az étkezőasztalon és annak 5 méteres körzetében. Ragasztottunk, csöpögtettünk, égettünk, testünk 90 %-át tojáshab és édesség boritotta, a hajam mint egy festőlegényé, egyszóval a tökünk ki volt már a rohadt sütögetéssel. Mi a szrt csináljunk a további 70 kiló tésztából? Ezt nevezik szerintem alkotói válságnak. Marhára untuk már a kis fenyőfákat meg csillagokat, kreativitásunk apadófélben, idegeink a macska lábnyomán futkostak, úgyhogy az anya fenomenálisan megoldotta a kérdést: belehúzott kettőt jobbra hármat le és ime, a csodálatos rombusz. Ebből csinált még jó sokat, mondván majd kidisziti aki akarja, és akkor megvilágosodtunk! Szentképek! Ikonok! A mézeskalács, amin megjelent Jézus! Nem is egy, sorozatban gyártanánk és rengeteg pénzt kérnénk el értük, még a vaterára is felraknánk! Vagy mondjuk májküldzsekszon, az elég aktuális, mostanában bármilyen vele kapcsolatos tárgyért milliókat fizetnek. Aztán ezt elvetettük, csalódottan összetakaritottunk és most reménykedünk, hogy legalább karácsonyig nem esik össze egyetlen rohadt mézeskalácsfigura se. Azóta nyugtalanok az éjszakák..

2009. december 11., péntek

Beszrsz!!!!!!!:):):):)

Mr. Washable ft. DMayne - Edward Cullen

Annyira király, már szétröhögtem az agyamat!:)Van egy másik szám is itt, ez egy Justin Timberlake dal feldolgozása, ami nagyon menő reppes, a Dead & Gone. Az első pár másodperc lényeges.. magyarul kb:

"Yo, minden Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn olvasónak
Mindenkinek, akivel már szakitott a barátnője,
azért mert ő nem Edward Cullen
Ti értitek mire gondolok
Jacob, ezt neked küldöm"

Soha nem érdekelt, de most nagyon tudom sajnálni azokat, akik nem tudnak angolul legalább egy kicsit. Mert ez krvajó!

(ja ezt kifelejtettem:) a betűzés királyai: E-D-W-A-R-D!!! ii-dii-dábljú... ééj-aar-dii!!:):) annyira menőőőőő!!!!!)

Szerintem




Azt hozzá kell tennem, hogy steve martin neve nem jutott egyből eszembe, ezért rákerestem az "ősz hajú pasas"-ra. Megtaláltam.


Annyira jó vagyoook!!!!

Már készül, készül..

2009. december 10., csütörtök

Kiéget

Doctor House
Hanson-ra csörög
http://www.youtube.com/watch?v=pj0QA8FFd-A

az eredeti (ami nem az eredeti mert azóta a jutub letiltotta.. pedig az a klip az mindent visz a 15 évvel ezelőtti képi világával:) mindegy találtam egy koncerteset):
http://www.youtube.com/watch?v=-0z7JKNm6Go&feature=related

2009. december 7., hétfő

Msn feat. Lilla

Dé üzenete (19:39):
- úú lilla nézed a flashforward-ot??
Dé üzenete (19:40):
- egy sorozat, biztos nézed!!:)

2009. december 6., vasárnap

Télapó vs KisEra

Jaaajaaaaaaaaj. A Boldizsár anyja, a KisEra nagyon csúnyán lebuktatta magát:) Tegnap este lementünk a Hülyével kenyeret venni a boltba, merthogy az apukája csinál körözöttet, amit ugye köztudott, hogy kenyérrel kell enni. Na visszafele jól megsértődtem, mire ő elkezdett rángatni én meg szétvertem rajta a nonstopos félkiló szeletelt kenyeret, aminek az lett a vége, hogy a kábé 20-ból olyan 3 darab maradt a kezemben, a többi ott hevert a Csata utca kellős közepén. A dolog jó oldala, hogy ezzel igazi népmese hangulat kerekedett, vittünk is kenyeret meg nem is. Nagy megdöbbenésemre fent már egy hatalmas halom csoki fogadott minket. Az anyukája szabadkozott, hogy ne neki köszönjük, hiszen a télapó hozta.. reggel meg elárulta magát azzal, hogy a milkacsokis doboz rejtelmeiről érdeklődött, hogy hogy tetszett a 3d élmény. Mondom ja király volt, de ezt te honnan tudod, konzultáltál a télapóval? Akkor a Boldizsár arcán (a marhaszéles vigyor mellett) a hihetetlen elégedettség vette át az uralmat, én meg örültem, hogy végre visszavághattam helyette is:) A rengeteg csoki, bonbon meg olvadósrágó között egy kis piros zsák is volt, amitől mondjuk kicsit megijedtem, tekintve a Bogi előző esti beszámolóját az újonnan összehozott kis ruhakölteményéről, ami egy cukcsimukcsi tangából, egy kombinéből meg egy fehér combfikszből állt, természetesen mindez mikulás stilusban bolyhokkal, piros sapkával. Ez a zsák pont úgy nézett ki, mintha egy ilyen "álom"szettet rejtene. Nem nagyon mertem kinyitni de aztán sikerült és hálaistennek egy télapózokni volt benne tapadókorongokkal meg kis csilingelő csengőkkel az oldalán. Tudja ez a KisEra hogy mi kell nekem.
Este elmentünk karácsonyi vásárba a deáktérre meg köré meg tovább nemtudomhova, és nagyon szép volt! Telistele volt a város fényekkel, becsomagolt padokkal meg hatalmas fenyőfákkal, amikre izléstelenül rávágtak 5 doboz karácsonyi égőt. Voltak emberek is, jó sokan meg finomillat, forraltbor, zene, görbehátú hajléktalanok, kenyérlángos, sültkolbász. Mi elmentünk sütizni, megbámultuk az összes kirakatot (ami egyébként is ott van de igy érdekesebb) aztán a Boldizsár vett egy pohár forraltbort ami tökéletes alkalmat nyújtott hogy vitatkozzanak egyet a KisErával, aztán hazamentünk. A vacsora finom körözött volt kecsöppel meg meleg kakaóval és NEM! Nem volt reggelig tartó hasmenésem.

Ma hurkát ettem véreset meg májasat, sültmalaccal, annak bőrével, sülthagymával meg krumplival. Erre ittam két pohár tejet. Meg ettem egy kis mandarint. Még mindig nem.

2009. december 3., csütörtök

Na király

Aki még eddig nem tudta, most már biztos lehet benne: nem vagyok normális.
Ezt a szentendrei pszichiátrián deritették ki tegnap délután fél 4-től este 7-ig. Csodálatos volt, még tesztet is töltöttünk, habár az nem derült ki hogy "milyen vagyok a szerelemben", "ki illik hozzám: Estonkácsör, Beneflekk vagy Zekefron?" és hogy "mennyire vagyok menő az osztálytársaim szemében". Mindegy, majd meglátjuk hogy mit szűrnek le abból, hogy a "Hiszek Krisztus újraeljövetelében.." és a "Tudom hogy lehallgatnak.." kezdetű állitásokra NEM-mel válaszoltam. Ötszázharmincakárhány kérdés tejóisten!!! Aztán mikor az orvossal beszélgettem, valami fantasztikus felfedezést tettem. Úgy mentem be, hogy á velem minden rendben csak kicsit ingerlékenyebb vagyok. Kb 5 percet töltöttem vele és rá kellett jönnöm hogy az egész életem egy kudarc. Csak a legalapvetőbb kérdéseket tette fel a családomról, a múltamról, a betegségeimről, én meg már kezdtem magam kényelmetlenül érezni és örültem mikor valamire azt válaszolhattam hogy "Nem, ő teljesen normális." Aztán a hajlamaimról beszélgettünk, hogy volt-e már szuicid (öngyilkossági) gondolatom, mondom nem, de gyilkossági az igen. Szerintem mondjuk ez annyira nem szokatlan, ha az ember lánya annyi idiótát ismer mint én, de hát hülye az aki az ölési szándékairól mesél egy pszichiáternek. Ja, mindenki nagy megdöbbenésére az is kiderült hogy súlyosan intorvertált vagyok, vagyis magambaforduló, zárkózott. Ez mondjuk a legdurvább, amellett hogy csökkent agyi tevékenységgel és személyiségzavarral rendelkezem. Kössz.

2009. november 28., szombat

Szalagavató!

A Bogié!

Ő a Boldizsár húga és úgy néz ki mint egy hercegnő, alapból is, de tegnap meg végképp hozta. Majd ha megkapjuk a többi fotót akkor felrakom a szalagavatós ruhájában is mert az valami varázslatosan szép volt! Az anyukája meg a Hülye majdnem rámkényszeritették mikor hazaértünk, de fél órás könyörgésemre leálltak a témáról.. pedig az anyukája már azon tanakodott, hogy a fűzőt melyik oldalról kösse be. (Szerintem mondjuk csak azért nem gyömöszöltek bele mert mikor a Boldizsár elkapta a tekintetem, én minden erőmmel azon voltam, hogy a mély gyűlölet és az aktiv fenyegetőzés összetett mondatait olvassa le róla. Aztán gondolom sikerült neki.)

Az elején még reális volt egy eszméletvesztés a nagy meleg meg a sok ember miatt, de ezt később a Boldizsár orvosolta egy nagyon mesebelinevetőspörgősforgós keringővel:) A Bogiék meg.. hát először májküldzsekszonok voltak, aztán a Balázzsal (aki a barátja) frakkos-esküvőiruhás keringőt táncoltak arra az egyébként elviselhetetlen számra, amire minden szalagavatón táncolnak a diákok.


Ezen felbuzdulva otthon családi videó napot tartottunk, és megnéztük a Boldizsárt is, amint abban a csodálatos találmányban illegeti magát, amit egyébként frakknak hivnak és én imádom. Kihoz mindent egy fiúból, amire egy lány vágyik. Jézusom nagyon durva. Na szóval elég jó volt!

2009. november 27., péntek

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=398173

Nem tudom hogy mutattam-e már, de a Boldizsár is hires! Itt látható, 1:18-nál, zöldben.

2009. november 26., csütörtök

#Lorn a világ legjobb hapsija

Angel egy tapasztalt, zárkózott vámpir, aki az emberek megmentésének szentelte az életét. Lorn egy sötétzöld démon akinek tök buzis hangja van. A saját karaoke bárjában tanulmányozza az emberek lelkét, az alapján, ahogy énekelnek. Felderitésre indulnak kocsival, Angel elbújik a napfény elől, Lorn vezet.

Angel: - Jézusom, majdnem meghaltunk!
Lorn: - Na és szerinted ki vezetett volna, mig te hátul kuporogtál a pokróc alatt?!

http://www.youtube.com/watch?v=sxYqqzQdLeQ

Sajnos nem tudom beilleszteni a vetkőzős jelenetet, úgyhogy itt a link.. mondtam hogy illegáis..

Láttam!


Úristen. Az újhold! Hát ez a Dzsékob ez annyira szexis!! Én azt hittem hogy leszrom de az a két mozdulat, ahogy lerántja a pólóját az akkora, hogy az embernek kidüllednek a szemei és hirtelen azt se tudja lányos zavarában, hogy ez legális-e egyáltalán.. mármint hogy nézni.
Természetesen a moziban egyemberként morajlott a tömeg, többen felnevettek, de hallottam kétségbeesett vinnyogást is.. gondolom a jelenlévő pasik 90 %-a rádöbbent hogy meleg.
Ezután természetesen az Edvárd nyamvadt teste nem jelentett túl nagy megrázkódtatást, talán csak a felismerés hogy BASSZUS! Asszem a kockákat is úgy fújták rá utólag testfestékkel. A feje az végig olyan volt mint egy heroinistának, aki két hete nem kapott anyagot.. persze, mondjuk rohadék volt és otthagyta a Bellát. Gondolom a szemét is kisirta mert megdöbbentően halottnak tűnt, még az alap állapotához képest is. Na mindegy azért eléggé jól hozta a szenvedő arckifejezést mikor csókolózniuk kellett, úgyhogy a sármot ebben letudtam.
A farkasosverekedősátalakulós részek királyok voltak, mondtam is a Boldizsárnak, hogy ha igéretemhez hűen együtt néztük volna meg, tuti összeszrta volna magát. A Viktória gáz.. semmi kellem, semmi izgalom, semmi. A haját meg befestette.
A Kárlájl is eléggé adta, mondjuk nekem kicsit pedofilos lett a sebfertőtlenitős jelenet, de biztos a rajongóinak készült. Vagy csak prűd vagyok.
Olvastam egy kritikát, amiben azt irják, hogy a tvájlájtot csak az élvezi, aki olvasta a könyvet és szerelmes az Edvárdba. Van benne valami..

2009. november 16., hétfő

Hhhhhh..

Ahogy Nikkárter mondaná: Fák jú mádörfákörszákör lájf!.. ja nem. Az nem ő volt.. tökmindegy. Elveszett az összes képem amit a koliban csináltam. Az összes.. a partonfetrengőspózolós, az Ádám, amikor negativ, a közös együttesünk, a raszta hajam, a rózsaszin, a Boldizsárospózoljpénzzel, az, amikor összefirkálta az új cipőmet azzal hogy szeret, a szakestes, a szobabulis, a Bea reggeli kómás feje, az Évis-teszkós-felpróbálgatós portfólió, a Tamás meg a főzés, a beköltözés, a kiköltözés, az összes.. mind a 132. Az sok. Bárcsak alcheimeres lennék.. akkor nem érdekelne.

2009. november 8., vasárnap

Egyeztetünk morzejeleket?

Vasárnapi nagymamás ebéd előtti percek, az anya a tűzhely és az étkezőasztal között sürög-forog, a Mami meg én az asztalnál ülünk, ő a kutyát simogatja én meg a horszkópot olvasom az általa hozott 5 heti Nőklapjákból és közben oltom. Épp a nyilas kedvező szerelmi viszonyánál tartunk, amikor felkiált hogy "ó, ez milyen igaz, pont most kaptam egy rádiót a szomszéd férfitól!" kérdezem hány éves, röhögve mondja 90, és tovább meséli hogyan bontakozott ki a kapcsolatuk egyetlen telefonbeszélgetésben, amikoris felajánlotta neki a szóban forgó rádiót. Én még rég a 90évesférfiudvarolanagymamámnak poénon fetrengek, amikor meghallom az anya elejtett megjegyzését és az egyik görcs a székről is leránt.

Mami: -.. és hát mondta, hogy egy hatalmas állomáson dolgozott ő is, úgyhogy erről kezdtünk beszélgetni aztán egyeztettük a morzejeleket..
Anya: - ..te igy hivod?

2009. november 7., szombat

Az milyen..

A legújabb karácsonyi ajándék a botox injekció alternativája, injekció nélkül. A reklám végén szépen el is tör egy fecskendőt a csinos modell lány és mi elhisszük, hogy eddig csak a tű jelentett akadályt. Király! Mostmár anélkül is be tudják juttatni a sejtjeinkbe! Az emberek ennyire buták?? Hú most aztán megoldották az évszázados problémát! Tudjuk, hogy a köztudatban a botox kezelés egy brutális fszságként él, mert ki az a hülye aki hagyja hogy megszurkálják egy gyönyörű, ránctalan arcért cserébe?! (Sokan.. akik azt hiszik az öregség nem fázisa az életnek) Okés hogy mostantól nem kell hozzá tű, de nem baj hogy attól még idegméreg????

2009. november 6., péntek

Nagyon durván Edvárd Kálen!!

Most küldött egy mélt az unokatesóm az Ági, hogy Budapesten forgat az Edvárd.. jó, na a Robert Pattinson. Ebben az a legdurvább, hogy oda kell mennem és nem azért hogy találkozzam vele. Pont az ellenkezőjéért és ezt el is magyarázom.
Jól bevált módszerük a hirességeknek ugyanis, hogy a legtartózkodóbbat szemelik ki maguknak és hát mivel én nagyátlagban mindent leszrok, vonzom az ilyen embereket. Hogy néhányat emlitsek, az állazalkus gyerek, a nótenkszes, a helókidzes srác és ez csak a jéghegy csúcsa. Szóval én ezeket az embereket általában inkább elkerülöm mert csak a baj van velük, meg ötszáz tizenéves lány, akik elől vagy elfutsz vagy megölnek. Meg ezek mind hülyék, beképzeltek, buták és semmi humoruk.. ha meg van akkor azt hazugságba fektetik. Szóval ezen feltételeknek megfelelően, pontosan látom a jövőt, miszerint ha én messze elkerülöm a forgatási helyszint, még a tvben se nézem meg, csakazértis ide fog jönni az Edvárd a pomázi HÉV megállóba és tuti véletlenül nekem akarja majd megkérni a kezem mert én olyan MÁS vagyok. Persze, nem vagyok 12 és nem sikoltozom.. ja de:) ezt jól megszivtad Edi:)

2009. november 5., csütörtök

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIÉRT?? Miért ilyen hülye, buta az összes fiú akivel összehoz a sors!?!?!?!?
Igen! Megint téli depresszión vagyok meg menstruálok és hangulatingadozásaim vannak és ezért most gyűlölöm a Boldizsárt!!
Nem szoktam utálni csak néha annyira fiú! Itt szenvedek a szellemifogyatékos álláshirdetőkkel akik basszus annyira seggek hogy dolgozni se akarok nekik, ez meg bir reagálni 3 szót mikor kifakadva felhivom hogy öljön meg mert az is jobb a jelenlegi állapotnál! Emberek cégek élén és egyetlen ép agysejtjük sincs, és még a beszédközpontjuk is sérült, legalább egy nagyonbrutális autóbalesetben! Érted felhivom hogy álláshirdetésheló, erre megkérdezi hogy miről beszélek és mellesleg benyögi hogy akkor bemehetek interjúra de azt nem mondja meg hogy hová meg kit keressek, az időponttal meg visszahiv de a számomat nem kéri el és azt se tudja hogy hivnak!
Ezaz!! És akkor a Boldizsár meg nekiáll törni magát, gondolom addig vegetált a buszon, egyetlen gondolata nincs az elsuhanó zöld foltokon kivül, próbál valamit mondani én meg hallom hogy nemvágja mit mond, csak tudja hogy ilyenkor beszélni kell és ez olyan mintha nézne kb 5évesnek és nyugtatgatna hogy jaj ez katonadolog! Nekem miért kell mindig megértőnek lennem és tettetnem hogy úúú meg aaa, amikor ő hiv fel valami baromsággal? És kitérdekel hogy már megint a semmiért hisztizek és gyűlölök mindent ami b-vel kezdődik még a babapiskótát is PEDIG AZ LEHETETLEN!!

Az Atis

Ezt a bejegyzést azért készitettem, mert belekommentelt az előzőbe hogy mekkorajólirok, és hát ki vagyok én hogy ellentmondjak!? Úgyhogy ime egy rövid kis esszé:

Név: Szalai Attila
Születési hely, idő: Baja, 1985. augusztus 5.
Foglalkozás: Versenytáncoshárfásvirágkötőnövényorvos

Amit magáról hisz:
"Javíthatatlanul optimista. Barátságos, bizakodó és vidám vagyok. Jókedvemet nem lehet egykönnyen letörni. Mindig mindenkinek tetszeni szeretnék, és megfelelni mások elvárásainak Nagyvonalú vagyok barátaimmal és a szeretteimmel. Igyekszem nem magamra vonni a figyelmet, de ha felbosszantanak, akkor átveszem az irányítást, és ilyenkor érzem igazán elememben magam. Mások gondjaival szemben igyekszem megértő és segítőkész lenni. Egy-egy nagy vita, veszekedés után kreativitásom sokszorosára nő. Nem lehet meghódítani, aki megpróbálja falakba ütközik."

És ami az igazság:
Egy ROHADÉK!!! :) Neeeem.. az Atisnak tök durva tulajdonságai vannak, amik nem lennének érdekesek ha másé volnának, de ő nagyon keményen kombinálja őket. Pl azért olyan okos, mert éjt nappallá téve tanul. A durva, hogy tényleg nappallá teszi. A Bandival, aki a szobatársa volt, állitólag jól kijöttek..ennek ellenére az Atis nem egyszer fenyitette sokkolóval. A csavar, hogy vajon akkor mi az igazság? Ő egy gyengeelméjű őrült, aki mások fájdalmában leli élvezetét (vagy csak a Bandiéban)? Esetleg egy meg nem értett zseni, aki a villamosenergia hasznositását forradalmasitaná, ha a világ fel lenne rá készülve? Mindemellett olyan koncentrált, fegyelmezett táncos, hogy a két személyiséget összeegyeztetni szinte lehetetlen..
..vagy pont ezért magától értetődő?...
Teljesen mindegy, a mai nap tanulsága: Az Atis egy paradox jelenség. Mindjárt ki is linkelek pár érdekes videót, amiből még többet megtudhatnak a rajongók:



2009. november 1., vasárnap

Helovin feat. KM Szakest

Szerdán hatalmas helovin buli volt a koliban. Külső szemlélőnek talán kicsit laposnak tűnhetett a Boldizsárral való szerencsétlenkedésünk, hogy megrajzoljunk egy kedves, egy gonosz és egy bárgyú arcot. Sokat dobott a bulin a Gábor, aki kirobbanó energiával és tele ötletekkel jelent meg, és még egy alapos tervrajzot is hozott. Ilyen árnyékolás, olyan háromdé, mi meg csak lesünk a Hülyével, hogy ebből mi lesz. Szállingóznak a Beáék, egyre cikibbek vagyunk, de inkább beletesszük szivünket-lelkünket a kis béna figuránkba. És a várva-várt megaláztatás, Gábor elkészült. Úúú meg aaaa, mindenki el van ájulva (van is miért), megvan az új Picasso, kicsit absztrakt, kicsit menő, elsőre egy szétbarmolt töknek tűnik, de ha sokáig nézed még az égő csipkebokor is megjelenik.. ki is tették a koli elé a konténerekhez. Aztán, mikor már elfogyott az összes méltóságunk és kezdtünk beletörődni, befutott a Lilla, aki értékeli a művészetet és kimondta az egyetlen olyan mondatot, amivel a pokolból a mennybe lehet rángatni: "Ott volt egy széttrancsirozott tök a kuka mellett. Jól tönkretették.."

Szakest:
1. Boldizsár és a köpeny.
2. Nem tudom.



2009. október 24., szombat

PapLAN


Az Ádámnak és az összes infósnak arrafele..

2009. október 23., péntek

Edward Cullen

Gyengébbek kedvéért az Edvárd az egy vámpir a Tvájlájt-ból. Anya! Az Edvárd! Akkor csillog a bőre, ha napfény éri. Mert vámpir! És mindenkiszerelme. Ez kevésbé függ össze a bőrével, de fontos információ ahhoz, hogy megértsd, miért hoztam fel példának. Nem mellesleg mellékelek egy mellékletet a marhacsúnyánhelyes fejéről.

2009. október 22., csütörtök

Boldizsár vs harmat

Valószinüleg a késői óra miatt volt, de a minap a Boldizsár kijelentette magáról, hogy ő finom, illatos, üde. Olyan, mint a reggeli harmat. Igeen? Hát kábé déli harmatnak se menne el, ha abból indulunk ki, hogy az ébren töltött óráinak száma vetekszik a szókincsével. A reggeli harmat korán kel, kaját szolgáltat az őt körülvevő populációknak, nem pofázik vissza, és szépen csillog. Ezeknek a kritériumoknak aligha felel meg a Boldizsár, aki képtelen emberi időben felkelni, se nem finom, se nem illatos (jó van neki ez az AXE.. az mondjuk jó..), a reggelit csak immel-ámmal késziti el és mindig mindenben övé az utolsó szó. A csillogós dolog meg alapból meddő, mert arra csak az Edvárd képes, de ő is leszrja.

2009. október 6., kedd

:)

Az Évi. Mer belepofázott.

2009. október 3., szombat

Szombat esti előkészületek a Néreuszban..


- Boldizsár inhalál
- Ádám egy F-el próbálkozik
- .. én végső elkeseredésemben dzsedi erőmet próbálom bevetni.. nem sok sikerrel

2009. szeptember 30., szerda

Szén lánc



Ezen a képen legújabb alkotásom látható, mellyel a Pannon Egyetem mérnöki karának szeretnék kedveskedni.

2009. szeptember 27., vasárnap

Villásreggeli Kiskunlacházán..

Vasárnap reggel, kómásan fetrengek az ágyban, néha-néha félig a földre lógó testtel, a Boldizsár mellettem ül, röhögtet és ekkor kikiált a horgásztanya kis konyhájából a Boldizsár anyja, hogy jó lesz-e reggelire a tükörtojás. Namármost tudni kell a jelenet teljes megismerése előtt, hogy ő általában úgy főz, hogy azt én is meg tudjam enni a tojásallergiám ellenére. Boldizsár válaszol: "Persze, a Ditta kettőt kér.."
Pár perc múlva megkérdezi, hogy "Ugye anya emlékszel hogy a Ditta allergiás a tojásra?". A válasz: "Persze kicsim".. jön az újabb próbálkozás, "Anya a Ditta inkább rántottát kér".. mint holmi poént próbálta elsütni, de végül azt is kaptam reggelire, azzal a megtört és mélységesen csalódott arckifejezéssel, amit az anyukája vett magára miután bevallottam hogy csak vicceltem.
Igen Anyák, halljátok szavam, a gyerekre mindig oda kell figyelni! Néha fontos dolgok is elhagyhatják a száját. És a Grimm meséket sem ér cenzúrázni, csak azért kihagyni a felét hogy hamarabb végezhessetek! Észrevesszük!

2009. szeptember 20., vasárnap

2009. szeptember 19., szombat

2009. szeptember 17., csütörtök

Ismerkedési Est

Túl nagy a pofájuk. Az a baj. Egyetlen játékot se tudtunk úgy levezényelni hogy ne kellett volna percenként ordibálni hogy kussoljanak már. Pedig ez az elsősök szórakoztatására van, nem értem miért nem lehet odafigyelni. Idén zsűri voltam, de miután én szeretek játszani, plusz unatkoztam, átültem a 4-es csapatba, akik ennek köszönhetően másodikok lettek, mivel tavaly is az voltam. Aztán a vesztegetésnél ott termett előttem a Robika és én bántam hogy már nem vagyok zsűri:) A lényeg hogy berúgtunk, táncoltunk, sikoltoztunk, veszekedtünk, nevettünk, majdnemverekedtünk, és végül jól megérdemelten az Évi összetakaritott.
Köszönjük Évi.

2009. szeptember 16., szerda

Meglepetés!

Annyira jófej vagyok!! Tegnap hatalmasat behazudtam a Boldizsárnak. Úgy volt hogy ma, szerdán megyek le Almádiba ismerkedési estre, de gondoltam az olyan snassz, úgyhogy tegnap felültünk a buszra a Klárival és hatalmas titkolózás közepette nekivágtunk az ismeretlennek.
Már Fűzfőn jártunk, amikor hivott a Boldizsár.. hirtelen indulatból belekeveredtem egy már-már hihetőnek is mondható sztoriba, miszerint épp a Corába tartok busszal, majd ha leszálltam felhivom. Az almádi buszvégen trécseltünk még egy kicsit, ez olyannyira jól ment hogy szinte már én is kezdtem elhinni, hogy este randim van valakivel, de előtte hajfestéket vásárolok. Akkor állt be az idegsokk, amikor közölte hogy ő most elmegy kocsival borért, én meg azon mesterkedtem hogy kihúzzam belőle, vajon merre van a bortermelő, nehogy útközben lebukjunk. Mondta hogy a másik irányba, nem a buszvég felé, én meg azon nyomban letettem és nekiiramodtunk, hogy még előtte beérjünk a koliba, mert az MEKKORA JÓ MÁR!!
Az a durva hogy sikerült, eléggé lefagyott amikor visszaérvén meglátott a szobájában.. a lélegzete is elállt, nem talált szavakat (általában ez a reakció) aztán hálálkodott hogy nem látott meg a kocsiból pedig végül a buszvég felé ment:)

2009. szeptember 14., hétfő

Emo, Scene, Saucy.. asszem

Rövidke eddigi életem során sokszor halottam hogy a három egyike vagyok, többször is mint elég.
Először fogalmam sem volt hogy ésakkormivan, aztán lassan rádöbbentem hogy valami marha égő dologhoz hasonlitanak azok az emberek, akiknek a véleményére adok. Töprengtem, hogy vajon mit tegyek ez ellen, de sajnos igaz, mindegyik stilusnak viselem a jegyét. Aztán rá kellett döbbennem hogy ŐK viselik az ÉN stilusjegyeimet. Mély felháborodásomban csakazértse vettem ki a pirszingemet, nem cseréltem le a csőfarmerem meg a tornacipőm, és a hajamat se festem normális szinre mert bekaphatjátok szének, imók, szószik!!! Rohadékok!!

2009. szeptember 10., csütörtök

#Spike a világ legjobb hapsija

Angel-t (Buffy szerelme) összekötözte Spike (gonosz vámpir) Drusillával (Spike szerelme), hogy elvegye az életerejét és átkonvertálja a vámpirlányba, aki épp haldoklik. Belép Buffy, és kétségbeeséssel az arcán mered az eszméletlen Angel-re. Erre Spike megszólal:

Spike: - Angel 5 perc múlva halott lesz.
Buffy: - Angel!
Spike: - Ne sajnáld! Van valamije, ami neked nincs.
Buffy: - Mégis mije?
Spike: - 5 perce.

2009. szeptember 7., hétfő

#Xander a világ legjobb hapsija

Buffy A Vámpirok Réme, ikszedik rész, életre kel egy inka múmialány, aki másokat aszalva tartja fenn magát. Összejönnek Xanderrel, aki nem tud arról hogy a szerelme igazából gonosz meg múmia meg gyilkos, ami a végén persze kiderül és megölik a lányt. Ekkor Willow próbálja vigasztalni Xandert:

Willow: - Kár, pedig olyan jól megvoltatok..
Xander: - Lehet. De ez a "kiszivom mások életerejét" teher lett volna a kapcsolatunkban.

2009. szeptember 4., péntek

Lálöbáj

Tegnap este rámentem a horrorfimekre, de sajnáltos módon egy értékelhetőt sem találtam. Volt egy Nikolkidmenes valami Invázió, de az se volt több pár sablonnál meg klisénél, pedig jobbat vártam a Másvilág után. Hajnali kettőkor, mindennek gyümölcseként arra riadtam hogy csurom viz vagyok és mindenféle pókok állnak ki a hasfalamból. Aztán a jólbevált "ébren vagyok, ébren vagyok" ismételgetése alatt jöttem rá, hogy minden rémálmom a kinzásban teljesül ki. Tehát nincsenek ilyen gyilkosságok meg rémes szörnyetegek, csak emberek akik hagynak megtörténni valami rosszat, valami igazságtalan dolgot. Pl amikor az apa baltával levágta a lábfejemet (mert az nekem mennyire jó lesz) és az anya végignézte, nem szólva semmit, én meg szenvedtem. Vagy amikor a Szészilt (a macskám) 8 patkány tépi szét egyszerre és az állatorvos csak áll és mosolyog hogy ez egy új féreghajtó kúra. Szóval kéne már valami változatosság, valami rém, egy szörny vagy egy gyilkosság, ne csak mindig a megfoghatatlan szrságok meg érzések. Meg a pókok.

2009. szeptember 1., kedd

Expecto Patronum


Na ott vagyunk mi, a kordinátorok császárai, az elsősök istenei, minden ami valaha lenni akartál, akárki is vagy. (Nem véletlen hogy a mozgáskultúrámat is egyből másolják..)












Itt pedig tisztán látható a zavartságom, két szék közül padalá, két szék közül asztalra.
Ezért jó segiteni! Ajánlom mindenkinek!

2009. augusztus 31., hétfő

Na hazaértem

Az isten se akarja hogy elhagyjam Balatonalmádit, ez a konklúziója az elmúlt pár nap eseményeinek. Szerdán mentünk le a Boldizsárral kopogtató tábort csinálni.. uralkodni az elsősökön, újra találkozni a felsősökkel, kihasználni hogy mindenki nálad akar bevágódni, ilyesmi..
Először az Ádámmal meg az Évivel nyomultunk, meg a Tib & Gábor kombinációval, de őket eddig nem ismertem úgyhogy le vannak szrva:) Másnap a felsősöket már a Lilla közreműködésével költöztettük.. és akkor megláttam életem szerelmét. Nem, nem a Nikkárter.
Szombat reggel ébresztő gyanánt az Ádám illusztrálta a jövendőbeli elképzeléseit a kollégiumi életről egy megafonnal, amit az ágyában fekve fogdosott és elterpeszkedve nyögte bele hogy "Két kávét kérek a 117-be, ismétlem: Két kávét kérünk a 117-be! Hármat.." Néhol be-beiktatott egy kis szirénát is, úgyhogy 10 percen belül már szinte mindenki ébren volt. Aztán meghallottunk az erkély felől egy női hangot és elkezdtünk ordibálni hogy Ééééviiii, de válaszként az jött hogy "Ki az az Évi?" úgyhogy fel kellett fogjuk hogy már nem csak mi vagyunk a kollégiumban. Este a második buli után újfent a szobában őrjöngtünk, a Boldizsár készült lefeküdni, mi meg az Ádámmal az előszobában állunk de mindhárman orditunk. Halk kopogás, nyilik az ajtó, megjelenik a Bea. Még a "Csendesebben.." kezdetű mondatot sem fejezte be, mert az Ádám leszrja, ugyanazzal a lendülettel amivel a Bea ajtót nyitott, vissza is csukta azt, közben felháborodottan rászólt, hogy "Kussoljmár Bea bzmeg, nem tudunk aludni!" Na akkor a buli a tetőfokára hágott, mindenki fetrengett a röhögéstől és még a Bea is visszajött annyira vicces volt. Főleg hogy azért jött át mert nem tudott aludni attól, hogy rajtunk nevetett.
Hétfőn már rajta voltam hogy hazajöjjek, de a sors máshogy gondolta. Először is a Boldizsár kivitt autóval a buszhoz, hogy biztosan elérjem, de az 5 perccel hamarabb elment. Akkor elvitt Veszprémig, hogy legalább a pesti csatlakozást elérjem, és mikor már biztossá vált hogy felszállok, le kellett vegyem a lábam a lépcsőről mert az ajtók csukódtak. Én már nem fértem fel. Akkor panaszkodtunk kicsit a forgalmi irodán és elmentünk a teszkóba. A körforgalomnál már azt találgattuk, hogy milyen rövidből fogunk berúgni az út mellett ha lerobban az autó, teljesen véletlenül.
Most itthon vagyok, de érzem hogy a sorsom ellen cselekedtem és várom hogy visszaüssön.

2009. augusztus 25., kedd

A szerencsétlenség és Én - Irta: Szabó Ditta, aki megjárta a poklot

És ime, a legújabb teljesen tökéletlen esemény az életemben, Bogács.
Szombat délután, fülledt meleg, elviselhetetlen napsütés. Tökéletes nyaraló idő az átlag embernek. Teljesen nyugodtan feküdtünk le aludni a Boldizsárral (aki az is marad, mert a "Lackó"-tól hányok). Vasárnap, hajnali 5. Szakad az eső, minusz 60 fok, teljes sötétség. Tökéletes nyaraló idő NEKEM.
Kitérdekel alapon (meg mert már megvettük a buszjegyet) elindultunk, természetesen helyünk nem volt, halálosan fáradtan elzötykölődtünk Egerbe. A buszvégen ért a következő meglepetés, az információs hölgy tökéletesen inaktiv hozzáállása a munkához még nem is lett volna meglepő, de miután odaférkőztünk ő és a pletykapartnere közé, és megkérdeztük hogy hol lehet jegyet venni, az volt a teljesen meghökkentő válasza, hogy : Mire?
Szerinted? A Herri Potterre. Buszra bszki! Azt mondja, olyan itt nincs mert csak a buszon lehet. Természetesen mi üdülési csekkel szándékoztunk fizetni tehát mindennél jobban kellett volna egy jegypénztár, de mikor ezt felvetettük, a hölgy közölte, hogy azt csak a Budapest Volán csodálatos szolgáltatásával tudjuk igénybe venni. Anyádat. Érted? Pestről Egerbe simán elmehetsz, de vissza már nem jöhetsz azzal a fizetőeszközzel amiből az odafele utat finansziroztad. Nagyon kemény. És erről nem tudok többet mondani, mert ez ennyi.
Reggel 10-kor már javában róttuk Bogács utcáit, azon gondolkozva, hogy milyen programot találjunk a strand helyett, amit délután 2-ig terveztünk, elütve az időt a szállás elfoglalásáig. Városnézés! Miért ne? Mert minusz 20 fok van? Mert szrrá áztunk igy is? Kitérdekel, mi lehet rosszabb? Vizesebbek leszünk a vizesnél, na és? Elindultunk. Bogács egy csodálatos város, tele szebbnél szebb üdülőkkel, természeti látványosságokkal, amit jóidőben biztos marhára élveztem volna. Szerencsére volt velem egy Boldizsár, igy egész viccesé vált a nyomorunk. Délután 1 körül átvettük a kulcsot, megnéztük milyen szép lenne a kerti medence meg a ping-pong asztal, ha tudnánk használni, és elmentünk újra várostnézni, mert messze volt még a vacsora. Láttunk herripotteres tavat, furcsa vizes átemelős folyómederszerű épitményt, körhintás kihalt vurslit, régi emlékek utcáját, olyan nagypapás focizósat.. mindeközben még mindig esett az eső, de ekkor már senkit nem érdekelt. Este 8-kor eljött a vacsora. Egy tökjő Flintstone-os étteremben volt a kaja, ami rengeteg volt és nagyon finom. Olyannyira, hogy miután végeztünk, csak hátradőltünk a székünkben és vegetáltunk. Mikor meg tudtunk már mozdulni, elindultunk ilyen szkafander sztájlban, mint a mislen-gumi ember. Kb 20 perc alatt eljutottunk a vendégház teraszáig, ahol öregeskedtünk kicsit a csillagok alatt és eldöntöttünk hogy pihenünk egyet mielőtt belevágnánk ama hatalmas, megerőltető feladatba, miszerint kinyitjuk az ajtót.
Hétfő reggel ugyan semmi kedvünk nem volt enni, azért átmentünk az étterembe, hátha tojás lesz a reggeli. Természetesen az volt. Krvára örültek mikor kifejtettem hogy allergiás vagyok és hozhatnak valami hideg ételt. Na reggeli után csakazértis elmentünk a strandra, habár hosszúnadrág és pullóvör volt rajtam kitérdekel!! Csak egy rohadt rejtvényújságot akartam venni de egyetlen egyet se tartottak az egész városban vagy faluban vagy a fene tudja hogy mi volt ez. Pancsoltunk egyet az öregasszonyos büdös meleg vizben, aztán elmentünk enni. Mikor kiderült hogy nincs nálunk elég pénz, a Boldizsár beparázott én meg elkezdtem röhögni. A különféle alternativák között ott volt a Hülye nagy ötlete is, a cserekereskedelem. Annyi ideig bejött, miért ne? Nézzük csak, van nála egy csomag rágó, egy hiányos csomag cukor.. teljesen jó bszki! Na mindegy, a biztonsági őr külsejű pincérizé is röhögött mikor hihetetlen etikus tanácsomra elmondtuk az igazat és megigértük hogy máris hozzuk a hiányzó 150 forintot. Természetesen visszafizettük és elmentünk vacsorázni..
A hasam már annyira fájt hogy az étteremig alig jutottam el. A Boldizsár végig azzal foglalatoskodott hogy őt nem látja a pincér a cserepes leándertől (tudja mi az a leánder) pedig annyira szeretne neki integetni de ez sajnos senkit sem érdekelt. Miután hazaértünk és levergődtem a kanapéra, a Boldizsárnak az a bámulatos ötlete támadt, hogy menjünk el a borpincékhez bulizni. Ez 20 perc alatt leredukálódott egy pohár fröccsre, mire végül már azt latolgatta hogy menjünk biciklivel, azt csak kibirom. Rajta már 8 kiló ruha volt meg táska meg a kezében a kulcs, de én még mindig a kanapén fetrengtem öntudatlanul. Kb 40 perc könyörgés után elindultunk gyalog (merthogy a biciklit bekamuzta). Mialatt felértünk, találkoztunk mindenféle emberrel, többnyire hazafelé tartó részeg félhalottakkal, ami egyre inkább megerősitett, hogy már megint igazam volt és el se kellett volna indulni. Na odaérve azt látjuk hogy az egész egy rakás szr, nem baj, üljünk be. Hova? Találtunk egy kis pincevalamit, na leültünk, kért egy pohár bort. Eléggé romantikus is lehetett volna, ha nem a töksötétben kellett volna ülnünk egy mécses halovány fényénél, olyan elviselhetetlen rohadt büdösben, hogy felmerült a kérdés, vajon hány kertivécé lehet körülöttünk mondjuk egy 5 méteres sugarú körben. Szerencsére hazatakarodtunk nagyon nagyon gyorsan és én ezért hálát adok a megfoghatatlan idő istenének.
Kedden átbuszoztunk Egerbe, ahol az Évi vendégelt meg minket. Mondanom sem kell, jóllaktunk. Ott is néztünk egy kis várost, ettem zöld jégkását, meg bementünk egy templomba ahol majdnem beszrtam, olyan félelmetes volt. Eközben megmentettem egy gyereket a kinhaláltól ami majdhogynem a templom kapujában érte, ajtó általi halál formájában.
Hazafele összegezve az egészet, jókat nevettünk a Hülyével, aki végezetül megfenyegetett hogy jövőre is elhoz Bogácsra.

2009. augusztus 22., szombat

2009. augusztus 13., csütörtök

Mig a halál..

Ha nekem templomi esküvőm lenne még ebben az életben, akkor biztos hogy halálosan szerelmes leszek az illetőbe, valószinüleg az őrület és a megszállottság határán. Kb ezen összetevőkre lenne szükség ahhoz, hogy valaki erre rávegyen.
Először is az a szörnyű zene. Ami szerintem szintetizátor és marhára torzul az orgona effektje. Aztán a pap. Aki elhiszi amit mond, és lenéz hogyha te nem. Ráadásul nem érzem fernek, olyan dolgokra esküdözni amiben nem is hiszek. Legyen annak templomi szertartás, aki Isten szine előtt akarja bizonygatni a hűséget, amit a mai világban 100 emberből kb 10 ismer. Ebből 9-et hidegen hagy.
Persze vannak kivételek, dehát nem is miattuk vagyok felháborodva. Én egy olyan esküvőt szeretnék, ahol a családom és a barátaim együtt osztoznak velem az örömön meg a tortán, amiben nem lesz hab, csakazértse. Nem lesz mulatós, vagy ha nagyon kell, akkor a pincében, hermetikusan elzárva. A zenét egy ZENEKAR fogja szolgáltatni (nem szintiboj, nem didzsé!), és lesz egy magánszámom, ami a házasságom nehéznapjait lesz hivatott képviselni, hogy mindenki átérezze kb 2.5 percre.. :)
Természetesen a leendő férjem ezzel tökéletesen egyet fog érteni. Nem is nagyon tehetne mást. Felmérések szerint, a férfiakat, a női menstruáció napjaiban, sokkal gyorsabban meg lehet győzni. Plusz a legnagyobb fegyverem: nagyon fog szeretni:)

2009. augusztus 4., kedd

Ovizsaru - Kindergarten Cop

  • Detective John Kimble:
  • No more complaining. No more "Mr. Kimble, I have to go the bathroom". Nothing! There is no bathroom!
  • :):):):)

    Hejhó

    Csodálatos napra virradtunk, mélyen tisztelt Boldizsár számára legalábbis, aki kiharcolta magának a "Lackó" megszólitást, közel 1 éves hű ostrom gyümölcseként. Szerintem a Boldizsárral jobban járt de ő tudja..

    Ja! És kicsit felújitottam a képtáramat, ha leszrod, nézd meg!

    2009. július 25., szombat

    Na itt van egy

    Tessék! Ez mi?.. komolyan mondom, élvezet olvasni.

    "Edward szemei kiderültek akkor , és egy kurta mosoly átvillant az ő arcán .A gyomrom hirtelen olyan volt , mintha jég markáns kicsi szilánkjaival lenne tele."

    "De Alice volt az, még nyugodtan, aki válaszolt. -“ Ez nem igazán lenne segítőkész"

    "Mellettem , Edward pihent .
    Megsúgta az emlékeztetést .- “ Nem , mert félsz ”."

    "Az üzenet fény villogott , amikor hazaértem . Az én enyhülés érzése újra ragyogott , miközben hallgattam az édesanyámat ahogy leírja Phil balesetét a labda mezőn - - amíg szemléltetett egy csúszást , összebogozott a fogójátékossal , és eltörte a lábcsontját ; teljesen függött tőle , és semmi szín alatt nem volt út , hogy ott hagyhatja őt ."

    EZ MIT JELEEENT???

    Eclipse - Hajnal (SZABADFORDITÁSBAN)

    A Bea küldött egy förtelmet. Állitólag a Tvájlájt/Alkonyat harmadik részének magyar nyelvű forditása. Ebből minden hazugság, kivéve, hogy "állitólag". Először is a forditó odairja az elejére hogy -Puszi nektek, Sexybaba voltam-, ami már önmagában felvet némi kételyt, mondjuk, hogy hogy van agya egy ilyen embernek, akárcsak magyarul egy mondatot értelmezni. Másrészt, nála az "I mean" az "Jelentem", és aki kevésbé jártas az angolban mint egy óvodás, annak most elmondom.. nem, inkább JELENTEM, ez magyarul úgy hangzik: "Úgy értem". Legalábbis abban a szövegkörnyezetben. De vágod? Ez mekkora gáz, pl. egy hentes azt mondja kell a pénz, ezért jó ha van mit gyilkolni. És hozzáteszi, hogy:
    - Számomra.. úgy értem.
    Ez a szerencsétlen meg azt forditja hogy:
    - Nekem.. jelentem.
    De szó szerint!!! NEKEM! Mi ez?? Bsszameg ha nem tudok angolul, nem forditok le egy olyan könyvet aminek a fele óangolt használ és még az angol szinonima szótárhoz is értelmező lexikon kell! Forditgassál Lédi Gagát meg Béjonszét, ájlávjú forevör. Az eclipse meg mióta hajnal szerencsétlen?? Aztán meg jön a felismerés, hogy ezek mit értenek a könyvből, ha le se tudják forditani? Valószinüleg ebben a pillanatban is a Tvájlájt fenklubb-ban ülnek és fán-nak ejtik. Eközben azt vitatják, hogy vajon milyen tisztet tölt be Főtábornok Bella, hogy itt jelentget összevissza mindenkinek. Szánalmas.. rohadékok.

    2009. július 13., hétfő

    Kiskunlacháza borvidék

    Májküldzsekszonnak nagyon rosszkor jött a halála. Ha lett volna egy kis esze, megvárja mig visszjövünk a Boldizsárék nyaralójából. Ugyanis olyan maradandó károsodást okoztunk az ottani ökoszisztémában, hogy az ihletett volna egy újabb Earth Song-ot. 6 marha szivós fát töröltünk el véglegesen a föld szinéről, szétrontottunk egy legalább 40 négyzetméternyi területet ami immáron jelentem teljesen halott. A cserebogár lárvája nem él meg benne, annyira kész. A végén már eléggé elfáradtam, úgyhogy mig a Boldizsár kapált, én tündérkirálylányangyalt rajzoltam a homokba. Az is elég nehéz volt..
    Azért tanulság is van benne meg pozitivum, mint a Májkülös klipben hogy visszaállnak a fák, meg az üzenet, hogy ne ölj, meg hasonlók. Munkám mézédes gyümölcse egy gyönyörű vizhólyag és egy bőrkeményedés a dolgos jobb kezemen.


    2009. július 10., péntek

    Irány Diznilend!

    A Kalárisnak köszönhetően, aki éppen manikűrpedikűrműköröm tanfolyamot végez, lassan minden akadály nélkül beépülhetek Párizs forgatagába. Egész testem internacionális. Még a lábkörmöm is francia.

    2009. július 6., hétfő

    Nincs semmi jó film..

    .. ja de! Az éjekszenen megy a Szellemekkel Suttogó. Csak nincs éjekszenem.

    2009. július 4., szombat

    You Are So Gay

    Úristen, lehet hogy májkül dzsekszon él!
    És akkor mi? Esetleg szegény szerencsétlen megpróbálná rendben, nyugalomban tölteni utolsó éveit, erre micsinál a sok hülye rajongó? Leleplezi. Ezaz! És ha kiderül hogy nem halt meg? Akkor mi van? Semmi.. örülhetnek majd a sirvafetrengekasirjaelőttmertannyiraszeretem - rajongói, hogy elbszták az utolsó lehetőségét, életének "normális" befejezésére. Nem azért de ennyire én is szeretem.

    2009. június 30., kedd

    vanrosszabb.hu - ez mondjuk lehetne a weboldalam

    Ó, megváltó halál, jöjj el értem! Miért? Miért pont én? Esküszöm összehozok egy Lelkisegély Bt.-t.

    Hogy hivják a legjobb barátodat? Balsors?Egész eddig szenvedtél önnön szerencsétlenségedtől? Kicseszett veled az élet? Azt hiszed nem lehet már rosszabb? DE LEHET!

    ..itt levetitenék mondjuk egy 3 perces bemutató videót az életemről, aminek a (kb) első 19 másodperce alatt még a legelvetemültebb imós öngyilkosjelölt is letesz szándékáról és vidáman vág neki új életének, abban a megnyugtató és felszabaditó tudatban, hogy mennyire szerencsés.
    Szivesen..

    2009. június 28., vasárnap

    Egy este Hajnaléknál

    Pár nappal ezelőtt felhivott az Ági, az unokatesóm, hogy találkozzunk. Terveztünk vacsorát, popkornt, dvd-t, beszélgetést..
    .. aztán megjöttek. A testvére a Peti, meg a barátai. Volt ott minden, alkohol, menyasszony, exbarát, alkohol, exbarát, ugye itt illik lennie egy exbarátnőnek is, és mielőtt előkerült volna az emlegetett Alkoholi, jött a kanapénalvás. Reggel olyan rosszul voltam a pezsgő-sör-erjedtgyümölcs kombinációtól, hogy képes lettem volna septiben szőni egy repülőszőnyeget, csak hogy ne kelljen a lábaimon hazamenni. Aztán kedves volt a Dániel és hazahozott.. biztos eléggé szánalomraméltó voltam.

    2009. június 25., csütörtök

    Boldizsár The Famous

    Rajtunk a para.. vajon mennyi látszik, és mennyi ideig? Nézd! Ott van! Lehajolt! Vissza! A Depesmód pofázik, Boldizsár megint lehajol! Most az Aktivos lány dumál, aki nem a Gombosedina, meg a Zságer, meg ott az Andor (jól áll neki a szinpad)! Újra! Boldizsár megint lehajol.. Anya gyere nézd! Az anyukája leszrja, téblábol kicsit, aztán rámfintorog és egy mosollyal távozik (arcából olvasom a másnapi menüt). Boldizsár "visszatekeri".. huszadszor.

    Pillanatképek a szerda esti eseményekről, mikoris a Depesmód koncert előtt a Boldizsár meg a Zságár a szinpadon tevékenykedtek az Aktivban. Azt hittem ilyesmire csak a lányok képesek, húszezerszer megnézni egymás után egy 15 perces műsorblokkban, azt a 3 másodpercet amig alakjuk egy töredéke átvillan a képernyőn. Na nem baj, úgyse lesz több ilyen alkalom:)

    http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=398173

    2009. június 17., szerda

    Na, megy..

    Tegnap délelőtt negyedszerre sikerült azthinnemelintéztem végre ezt a telefonos ügyet. A szerződésem 2 kártyára szól, az egyik az enyém a másik mostmár a Boldizsáré. Ezen non-stop lehet hivogatni ingyen.. lehet hogy még megbánom. Mivel már eleve szr a mikrofon vagymi és csak hedszettel tudok telefonálni, a Boldizsár felajánlotta, hogy kotor nekem egy kölcsöntelefont az ő hatezréből. Át is mentem, össze is egyeztettük, amikor is kiderült hogy a mostmárőszámáról még mindig nem lehet telefonálni. Na ötödszörre is visszahivtam a témobilt (közben a hülye mellettem folyamatosan őrjöngött hogy "de, de, igenis baj!") és akkor, AKKOR sikerült a lehetetlen. Tudok sms-t irni, meg is kapom őket és mindezek mellett még a kimenő-bejövő hivásaim is élnek! És ez vonatkozik a másik kártyára is! Nagyszerű! Úgyhogy innentől kezdve szeretettel várom az érdeklődőket.

    PERSZE HOGY NEM

    Én ezt már tényleg nem hiszem el.. tegnap a témobilnál persze hogy nálam fagyott le az egész rendszer 40 percre, meg persze hogy az én ügyem a világon az egyetlen megoldhatatlan. Miután végre sikerült úgy-ahogy zöld ágra vergődni, azt mondja a csaj: fél óra múlva jó lesz a telefon.

    Szerinted jó?

    2009. június 15., hétfő

    Vége az évnek.. 2 hónapra

    Na újra itthon. Tegnap hazaköltöztetett a Boldizsár, de még most sem vagyok kész. Annyira nem, hogy jelen pillanatban kérdéses, hogy hol fogok aludni, mert a szobám 90 %-a tele van pakolva az életemmel, beleértve az ágyamat is. Annak ellenére, hogy induláskor kidobtam 4 pár cipőt, egy rakás lyukas zoknit meg pár használhatatlanná vált ruhát, egyáltalán nem lett könnyebb a dolgom. Viszont! A szintetizátornak máris találtam helyet, a Klári szerint úgy néz ki mint egy stúdió sarok. Véleményem szerint attól nagyon távol áll, de jól áll neki, úgyhogy meghagyom annak.
    Ma voltam a corában. Persze, egy élmény volt és kb semmit nem tudtam elintézni, mert persze hogy a témobilosok 7-ig vannak nyitva én meg 6:59-kor érek oda, miközben mindenki tudja, hogy akármelyik valamire való boltos 15 perccel az előirt előtt zár. Most a Boldizsár villámgyorsan kiröhöghetne, hogy persze én pancser mindig betartom az előirtat, de ezúton közlöm hogy egyszer 5 perccel hamarabb zártam mert úgy ment HÉV-em JÓ??
    Ami ma jól sikerült az a hangszóró vásárlás, 3000 forintból megúsztam a csak enyhén dobozhangú kompjúter szpikert.
    Holnap, közös megegyezés szerint kolikaját főzök az anyának, fűszereshúsos-sültkrumplis-pároltzöldség személyében. Előre is jó étvágyat!

    2009. június 9., kedd

    2009. június 8., hétfő

    Egyszer volt, hol nem volt..

    .. volt egyszer egy 7-es msn. Egy napon felkerekedett és elindult világot látni. Ment mendegélt, egyszercsak elért egy Windóz Ikszpé-hez és igy szólt:
    - Ó, Windózok legnagyobbika, látom a Fájörfokszod nagyon beteg.
    - Jól látod kedves msn, amit furcsállok, hiszen olyan fiatal vagy még. Hosszú út áll még előttem, elkisérnél? - felelt az Ikszpé.
    - Veled tartok, majd én átsegitelek a nehéz napokon. - ajánlotta a 7-es és máris közösült az Ikszpével.
    Bár a Fájörfoksz időnként összeomlott, Windóz nagyon hálás volt. Igy telt el minden nap, addig a percig amig az msn rosszul nem lett.
    - Azt hiszem megfertőztél. - szólt az msn. - Nem tudlak tovább támogatni.
    És azzal meghalt.
    Teltek múltak a napok, és egyszercsak az elkeseredett Ikszpé találkozott a 9-es msnnel.
    - Ó, msnek legnagyobbika, kérlek segits nekem!
    Az msn rosszallóan fürkészte az Ikszpét, aztán igy szólt:
    - Hallottam mit tettél 7-essel, de kapsz mégegy lehetőséget.
    Ám amikor közösülni próbáltak, 9-es meghátrált.
    - Úgy látom, mégsem tarthatok veled, túl beteg vagy, nem tudnám elviselni a halálod.
    - Jól van 9-es, majd megyek egyedül. De meglásd, bánod majd hogy nem jöttél velem! - felelt az Ikszpé.
    9-es töprengett, majd megszólalt:
    - Talán mégis segithetek valahogy.
    Az msn erőnek erejével nekifeszült a közelben álló sziklának és mikor már azt hitte nem fog sikerülni, a hatalmas kő megmozdult. Láss csodát, egy virusirtó rejtőzött alatta.
    - Nodharmickettő, te mit keresel itt, ahol a madár se jár? - kérdezte meglepődve az Ikszpé.
    Nod csak hebegett-habogott, de nem tudott magából kipréselni egyetlen szót sem. Eközben 9-es fogta, és megrángatta a melletük nyújtózkodó lombhullatót. Abból csodák csodájára előugrott a 8-as msn.
    - 9-es, ezt nem teheted velem, nem mehetek az Ikszpével! - üvöltött a 8-as.
    - Dehogyisnem mész! - ripakodott rá a 9-es, és azzal a mozdulattal egyesitette az Ikszpével. Egy pillanatra mintha sikerült volna, aztán az Ikszpé magából kikelve kiabált és ellökte a 8-ast.
    - Nem és nem! Nekem 9-es kell!
    - De én nem megyek veled! - és akkor a 9-es, a 8-as és a Nod faképnél hagyta az Ikszpét.
    Rosszabbnál rosszabb napok következtek az egykoron nagytudású Windóz életében. A Fájörföksz már csak néhol működött pár perc erejéig, azután rendszerint összeomlott. Az Ikszpé időről időre elvesztette eszméletét. Mikor már teljesen elvesztette minden reményét, letelepedett egy fa tövében, és arra gondolt már közel a cél. Akkor halk pukkanással mellette termett az Internet.
    - Ne búsulj Ikszpé, találtam neked egy társat! Ő itt Ibádi. Szellemi fogyatékos. Segiteni fog neked mindenben, sose hagy el téged, nincs miért. Te vagy a legjobb dolog az életében.
    Igy történt hát, hogy az Ikszpé és Ibádi jóbarátok lettek. Habár a Fájörfoksz még mindig nagyon rossz állapotban volt, és Ibádi sem volt a legmegfelelőbb társ, mégis a Windóz könnyebben viselte a megpróbáltatásdokat Ibádival, mignem elhalálozott.
    Vége.

    2009. június 4., csütörtök

    Lesz ez még igy se..

    edit írta...

    Akkor Yoda tanácsa segített és veled volt az erő. Vannak olyan napok is, amikor minden sikerül.


    Igen. Mint például a tegnapi nap, amikor sikeresen beledobták az arcomba a labdát, megégettem az alkaromat egy műanyag kancsóval, és majdnem megperzseltem a Boldizsár kezét. Ezen kivül még a szokásos, nekimentem az ajtófélfának, bevertem a lábam a polcba, zárásul tönkretettem a gépemet. Valóban, fel a fejjel!

    2009. június 2., kedd

    Alkonyat filinges Balatonakali

    Szombaton meglátogattam az unokatestvéreméket Balatonakalin, de mig odajutottam se hazudtoltam meg önmagam. Először is megerőltető fejszámolások közepette kellett összezsúfolnom aznapra egy bevásárlást, egy veszprémi találkozást és egy jó adag szerencsét meg lábizmot hogy elérjem az esti vonatot Akalira.
    Első akadályom a buszvégen várt, annyi volt a feladatom hogy felszálljak egy Veszprémbe tartó buszra és természetesen ez sem sikerült problémamentesen. Ahogy annak lennie kell tökéletesen rossz buszra szálltam és ez csak akkor tűnt fel amikor az ellenkező irányba indult. Első gondolatom hogy vajon hogy magyarázom meg a fiúnak aki a Veszprémi pályaudvaron vár és még sosem látott, hogy bocsika de annyira béna vagyok hogy másik buszra szálltam azért nem mentem el, nem pedig azért mert jó poénnak tartom átverni a gyanutlan érdeklődőket. Igy telt el 20 perc és azon gondolkoztam, mi van akkor ha kicsit messzebb van a célállomás mint én azt hiszem, aztán egyszercsak feltűnt a Veszprém tábla és döbbenten néztem az órámra amin 16:35 volt, csupán 5 perccel később mint a megbeszélt időpont. Ezt a mákot mondjuk nem nagyon értettem, ennek vajmi kevés köze volt az aurámhoz. Kemény egy órát tudtunk együtt tölteni és már indulnom is kellett vissza Almádiba, hogy felkapjam a cuccomat és rohanjak a vonathoz, amit (furamód) elértem. Az ott töltött két nap alatt több kaját láttam, mint az elmúlt egy hétben összesen.. nem mellesleg több alkoholt is. Mindemellett meg kellett állapitanom, hogy sokkal jobban esik a szalámis kenyér, ha Akalin eszed.

    2009. május 28., csütörtök

    Regattás Roli

    Na a Balaton Regatta is jól sikerült, furamód megtelt a kert emberekkel. A programok felét nem láttam, de igy is nagyon jól szórakoztam. A Lilla megint kiütötte magát, be is ment Veszprémbe mikor este vége lett a gárdenpartinak. Mi a Boldizsárral 10 körül úgy döntöttünk hogy a nagy megpróbáltatásokat kihevervén fürdünk egyet a Balatonban. Mivel legalább 100 méter meg 20 lépcső a szobám, úgy döntöttem alsóneműben fogok úszni, aminek marhára örült az a pár munkás aki még ottmaradt rámolni. Aznap megtanultam, hogy bármekkora keménygyerek is egy férfi, a hideg viz képes kihozni belőle a legrosszabbat. Én már bő 10 perce pancsoltam a sötét vizben, amikor a Boldizsár képes volt beletenni a nagylábujját. Az azt követő 10 perc folyamán eljutott odáig, hogy belelépett és lassan de biztosan elérte a legalsó lépcsőfokot. Az a hiszti amit akkor levágott örökre belevésődött a fülemben lévő receptorokba. Vinnyogott, sikoltozott, vergődött.. már már kezdtem elgondolkozni, vajon milyen módon jön ki ilyen hang egy kifejlett férfi szájából. Ha ez nem lett volna elég, még a kezét is fogni kellett, hogy bele merjen merülni a Balatonba. Mondtam hogy akkor elszámolok 3-ig az talán segit, ő meg erősködött hogy csináljuk egyszerre és megegyeztünk az 5-ben. 3 és félnél már kezdtem vacogni mert mégiscsak egy szál bugyiban meg melltartóban álltam a kb minusz 20 fokos tóban este 10-kor, de jól láthatóan őt ez nem hatotta meg, csak a maga kis nyomora érdekelte. Miután vége lett a kálváriának, lezuhanyoztunk, csinált meleg kakaót és szülcsifelcsit néztünk. Háttérzajnak a Kuntamás vergődött a folyosón miközben próbálták berángatni az ágyába miután megtalálták.. valahol aludt tökrészegen a Kornéllal. Tömény romantika, meg is irigyeltem.
    Reggel mikor bementem fogatmosni a szobába, egy fiút találtam az ágyamban.. egy másikban a Lillát.. a Beáéban meg mégegy fiút. Szerencsére mielőtt végiggondoltam volna az agyamba tóduló alternativákat, felpattant a Lilla és kitoloncolt a szobámból, vizuális állapotát meghazudtolva pörgött meg magyarázott valami marha jól sikerült estéről és felvilágositott hogy csak az egyikkel feküdt le. Tágra nyilt szemekkel fordultam sarkon és próbáltam nem gondolni arra az eshetőségre hogy az én ágyamban perverzkedtek miközben a másikon egy másik fiú.. remélhetőleg aludt.

    2009. május 16., szombat

    t Jónás..

    Immár vége Jónás pályafutásának, kedden rejtélyes körülmények között elhalálozott. Természetesen annak rendje és módja szerint búcsút vettünk tőle, mivel ma jöttek a Lilla szülei nagytakaritást kellett eszközölnünk, úgyhogy kidobtam. Jövőre ugyanitt, indul az év egy másik kopoltyússal. Remélhetőleg valami reinkarnációjával, hisz olyan jól viselkedett, soha nem volt vele probléma, rendesen evett (egy ideig), nem szemetelt és tetszett neki a lakberendezési stilusom. Holttestét, szerveit felajánlottam a Kuntamásnak, de miután elárulta mi a terve vele, ezt visszavontam. Az mégsem egy hamvasztás ha valakit kisütnek zsirban.

    2009. május 13., szerda

    figyelj anya

    nem fogok most blogot irni mert nem érek rá. meg nincs semmi olyan ami most kikivánkozna belőlem. teljesen jól vagyok, a többiek meg mind hülyék. csók.

    2009. április 30., csütörtök

    VEN - Veszprémi Egyetemi Napok

    Hétfőn kezdődött a bulisorozat, de jobb mint egy szappanopera azt garantálom. Kedden retróparti volt a DC-ben, úgyhogy kötelesek voltunk elmenni a Lillával, a Beával meg a Boldizsárral és elrángatni az Ádámot. A Kornélék maguktól is jöttek. Namármost voltak ilyen csapatkocsmák, lényegtelen, amit tudni kell, hogy a kalózok hiperdiszkót játszottak, ami jelen esetben a Lilla meg a Bea zenei izlését hivatott képviselni. Na az Ádám ugye inkább mártózik sósavba, minthogy 2 percnél többet töltsön egy ilyen helyen, azt is csak szükségből, szóval mi a DC-ben voltunk inkább a többiekkel. Ennek a hiperdiszkós helynek van még egy hátránya, hogy ott bulizik az a lány is, aki a szakesten meg a Mitoszban meg akart erőszakolni és azóta is úgy köszön mintha a legmelegebb barátság fűzne össze vele. Még a melegség talán stimmelne is. Na ott volt még a Miki, aki nemnormális és ide is csak a keresztnevét irom ki annyira hirhedt az egyetemen. A méghirhedtebb Tomival együtt hóditó hadjáratot inditottak ellenem, ami szép gesztus, de úristen mennyire rémisztő mikor odaszoritanak a pulthoz és a fejed 1 centire van a vérben forgó szemüktől meg eltorzult arcuktól. Az Ádám meg ott áll melettem, de ő csak röhög, hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Jó hogy a lábamat el nem töri, hogy könnyebb dolguk legyen. Na aztán jót táncoltunk megint, fáj is mindenem, a Boldizsár itt fekszik ma is lábadozva.. hiába.. nem birja már úgy a gyűrődést. Tegnap hazament a Lilla, holnap jön.. attól félek. A VEN ugyanis vasárnapig tart.

    2009. április 22., szerda

    Hülye

    Mindig szenvedni kell valamiért - ezt egy nagyon bölcs ember mondta egyszer, meg ezer barátom. Mindenki tudja, azt is hogy felesleges önostorozás, mégsem tesz ellene senki semmit. Akkor most ez jó? Vagy az a jó hogy rossz? De a rossz az rossz, és nem jó. Lassan kezdem azt hinni, hogy én is ezeknek az eltévelyedett embereknek a hibájába esem és magamnak kreálom a problémákat, amiket aztán az elborult agyam miatt nem tudok megoldani, és a saját csapdámba esek. Depressziv meg minden, de nem tudok micsinálni.

    2009. április 19., vasárnap

    Szakest vs. Keszthely

    Csütörtökön KM szakestünk volt, ami azt jelenti hogy kollektive berúgtunk és mindenkivel csókolóztunk akivel akartunk, meg azzal is akivel nem. Az volt a tervünk a Lillával, hogy keveset iszunk hogy ne rúgjunk be, mert tartogattuk magunkat és az önkivületi állapotunkat a pénteki Diáknapokra Keszthelyen. Nem is azzal volt a baj hogy sokat ittunk, hanem azzal hogy beütött egy sör meg egy hubertusz.. ennek következtében pénteken képtelenek voltunk bármiféle kapcsolatot teremteni a külvilággal, úgyhogy a Diáknapokat ünnepélyesen elhalasztottuk szombatra. Amikoris elterveztük hogy nem fogunk berúgni, mert szegények vagyunk meg harmadnaposak. Berúgtunk. De mint a szemét. A kozomboliszos gyerek már megint kiszúrt, én nem tudom mi van az arcommal de úgy tűnik felém húz a mikrofon. Találkoztam egy úriemberrel, aki 25 körül lehetett, kedves volt nagyon, megmutatta a gyönyörű kisfiának a fényképét, mondta hogy milyen jófej felesége van, buddhista, aztán belemarkolt a fenekembe. Mitagadás marhára beindultam. Ezekkel a csodálatos élményekkel együtt nagyon jól szórakoztam, 12 órán keresztül ittunk és táncoltunk lájk dö elvetemült állatok, aztán a Lilla kirúgdosta a Tamást a saját ágyából, én meg aludtam az Ádámmal. Azaz próbáltam de bejött valami gyerek hogy kirángassa a Lillát az elbitorolt ágyból merthogy az az övé. Nem vágom hogy most akkor kié mi de végül együtt aludt a Lilla meg a gyerek. Anya! Kérlek küldj segélycsomagot, ami lehetőleg tartalmazzon egy erényövet, 72órás tablettát, szájszifilisz antianyagot meg egy zsák gyerekruhát. Kössz.
    U.i.: ÉN nem feküdtem le senkivel.

    2009. április 14., kedd

    "A Kaukázus dalszövegirója.."

    Ja azt elfelejtettem mondani hogy voltunk a Boldizsárral szinházban. Azaz inkább ilyen egyetemi előadás volt, de nagyon élveztem. Ő kevésbé. Végig a térdemet rugdosta hátha majd felállok és elorditom magam hogy vége, és akkor kimehet.
    Marha jól kezdődött, miután leültünk, a közönség soraiból álltak fel a szereplők egyenként, egy monológgal. Volt szomorú nagybőgős kiséret (azt hiszem) meg némi fényjáték. Gyönyörű verseket hallottam, és a fura az egészben hogy pont nemrég olvastam el őket. Kicsit bezavart egy jelenet, amikor mint az őrült szektások egybegyűltek és elkezdtek hadonászva skandálni valami (számomra) felismerhetetlen verset vagy nemtommit.. aztán minden visszatért a normális kerékvágásba, a Boldizsár magához tért a röhögőgörcsös megrökönyödéséből én meg visszamerültem az előadásba.
    A végén megköszöntük a Csabinak hogy meghivott és elmondtuk hogy milyen jó volt (én őszintén, a Boldizsár röhögve), aztán szinte törvényszerűen előkerült a szrás meg a szex téma plusz a kettő kombinációja. Gyorsan elköszöntünk mert engem még mindig átjárt a kultúrálódás hangulata, ami összeférhetetlen a Boldizsár szövegével, úgyhogy elmentünk a mekibe és betömtük a pofáját. Ez kábé kettő percig tartott, ahhoz képest hogy szerinte mekkora megrázkódtatás érte az előadás alatt, elég gyorsan sikerült összeszednie magát. Hazafele dzsekszon számokat énekeltünk és lassan én is kezdtem visszatérni a "civilizációba".. kár.

    2009. április 12., vasárnap

    Újra formában

    Igen, ezaz! Ditta visszatért!
    Van egy fa a parton, aminek olyan rohadék virága van hogy ragad mindenhova és folyamatosan hullik ezerrel.. lehet hogy ez ilyen méripoppinsz táska féle ügy, hogy sohasem fogy el. Ott van ez mindenhol, ruhán, hajban, papucs talpán. Természetesen ez az egyetlen fa ami virágzik a környéken.
    Jövünk be a Lillával a partról, na hol vakarjam le a szrt a papucsomról? Az egyfokos lépcsőnél úgy gondoltam kitűnő lesz úgyhogy végighúztam a lábam *akrvaanyját gyere már le* és ezzel a mozdulattal kidőlt a fél beton. Hiába, nem tudok bánni az erőmmel. De teljesen jó, mert pont itt a szezon, már szállingóznak is a szállodavendégek, jó is hogy most teszik le a viakolort, egyből csinálhatnak egy lépcsőt is.. na mindegy azért nem szóltam.. fölösleges mellverés hogy "bezzeg én milyen erős vagyok"..

    2009. április 9., csütörtök

    Boldizsár szerint.. Part II.

    - az unokahúgod nagymamája a te anyukád
    - a kókusz az gyümölcs?
    ..

    2009. április 8., szerda

    Pizzás Peti

    Tegnap tagadhatatlanul megérkezett a tavasz. Rendeltem egy pizzát, mire kijött egy teljesen jólszituált fiú és az arcomba mosolygott. Természetesen ez akárkiből kiváltaná a viszontmosolyt, belőlem is. Épp az Ádámmal meg a Boldizsárral ettünk, mikoris érkezett egy sms a szóbanforgó úriembertől, hogy izlett-e a pizza meg hogy mekkora jó a mosolyom és lehet hogy legközelebb elengedi az árát ha ilyen cuki leszek:)
    Azért elég jó vagyok:)

    .. a legdurvább hogy tényleg nagyon aranyos volt.

    2009. április 6., hétfő

    Elég tüzes mi?


    Ma a tekintetemmel hóditottam. Arra gondoltam jó lennék honfoglalónak.

    2009. április 4., szombat

    De mégis..

    A századik

    És tessék ime: a századik bejegyzésem.. kicsit sok viznek kellett ehhez lefolynia a Dunán meg a Balatonon (igen ott is folyik).
    Annyira jó vagyok!!! Biztos ez ilyen jubileumizé de én annál jobban leszrom hogy megerőltessem magam. Akartam képet feltölteni dehát itthon vagyok, nincs nyersanyag a beégetésemhez.
    Tegnap a Kalárisnál voltam, a változatosság kedvéért ettünk, ittunk, heroinoztunk, nevettünk, nosztalgiáztunk, gitároztunk, én konkrétan majdnem sirtam is amikor bevágtam a kisujjamat, de az mégiscsak a Lilla reszortja lenne:)
    Ma délelőtt volt valami boldogság. Mikor hazafele sétáltam Pomáz barátságos kis utcáin, hirtelen megéreztem a tavasz-illatot. Azt hiszem ez volt az.

    2009. március 31., kedd

    Az emberek és én

    Kimegyek a konyhába reggelizni de a szobában felejtek valamit. Mire visszaérek eltűnik a májkrémem. Az asztalnál az Évi (aki most nem kommentel) meg a Boldizsár. Kérdem én, hova tűnt a reggelim?
    Néma csend, Évi mosolyog, Boldizsár lapit..
    Szerinted az milyen kemény, hogy Az Én Érdekemben kidobják a kajámat? Merthogy az szerintük romlott volt. Komolyan mondom én ezt nem tudom felfogni ép ésszel. Miért nem lehet megvárni mig visszaérek és mondjuk rákérdezni hogy meg akarom-e enni? Egyáltalán miért kell hozzányúlni más cuccához? Holnap bemegyek a 117-be és kidobálom a Boldizsár leptopját, mert rontja a szemét. Évi neked meg összetöröm a telefonodat mert káros hullámokat bocsájt ki. Szerintem.

    2009. március 28., szombat

    2009. március 27., péntek

    Boldizsár szerint..

    - a lányok menstruáció közben elvérezhetnek
    - a nyilászáró az a kilincs
    - aki nem budapesti/pesti oldal/XIII. kerület, az vidéki (és talicskával közlekedik)
    - ha alkohollal veszed be a fogamzásgátlót akkor az semlegesiti a hatását (a fogamzásgátlóét)
    - a gyerekpornó nem büntetendő ha felnőttek is jelen vannak
    - a csók nem megcsalás
    - az az autó amelyiknek be van kapcsolva a fényszórója, fénysebességgel megy

    2009. március 26., csütörtök

    Erre gondoltál?

    FODOR ÁKOS: Gyűrű

    Mindenről te jutsz eszembe
    Rólad minden eszembe jut
    Minden rólad jut eszembe
    Mindenről eszembe jutsz..

    ..mindenről te jutsz eszembe.

    2009. március 24., kedd

    Gagyi és szr.. de nekem tetszik

    Szeretni

    Szeretni úgy is lehet,
    hogy nem mutatod meg
    Szeretni úgy is lehet
    hogy lábad megremeg
    Szeretni úgy is lehet
    hogy csókolni nem mered
    Szeretni úgy is lehet
    hogy könnyed megered
    Szeretni úgy is lehet
    hogy mindened neked
    Szeretni úgy is lehet
    hogy nincs ott veled
    Szeretni úgy is lehet
    hogy tudod, hogy szeret
    Szeretni úgy is lehet
    hogy viszont szeretnek..

    2009. március 23., hétfő

    Sok a hülye

    Még a Nikkelbekk sem nyugtat meg a "Savin' Me" -jével, hiába is, pont arra jó csak hogy méginkább szrul érezze magát az ember, amin nemhogy egy kiló vattacukor, de még kettő sem segithet (ami, mint tudjuk elég nagy mennyiség vattacukorból).. banánosat kérek.. meg kókuszosat.
    És leszrom hogy nem létezik én AZT KÉREK!!

    2009. március 22., vasárnap

    Can I Have This Dance?

    Ez a reggel is csodálatos, főleg hogy itt van mellettem a Lilla, akire az előbb rápillantottam és olyan édesen csorgatja a nyálát miközben tátott szájjal horkol, hogy mindjárt meg is kivántam.
    Tegnap reggel a 117 erkélyéről mitingeltünk az Évivel meg a Boldizsárral. Annyira tűzött a nap hogy az Évi lelógatta nekünk meztelen idomait és úgy napozott... meg persze közben osztotta az észt. Egyszercsak gondoltuk lemegyünk a kikötőbe, ha már itt a nyár. High School Musical-eset játszottunk, én a gáton táncikáltam, a Boldizsár azt figyelte mikor zuhanok le, közben beleiktatott néhány emelést (ami egészen jól sikerült annak ellenére hogy nem sikerült), az Évi meg dobálta a kacsákat meg a sirályokat szárazkenyérrel. Igen, ez a hájszkulmjuzikel legfőbb motivuma. (úristen.. most kicsit megijedtem a Lillától.. valami holt nyelven ordibált..) Kettő percen belül olyan hideg szél kerekedett, hogy még az se számitott hogy sztárosan fújja a hajamat és bemenekültünk. Jaaaj és olyan szép képet csináltam a Beáról meg a Kornélról:) Istenem, olyan édesek:).. főleg a Bea fintora.
    Na további jó szórakozást, igérem még jövök.



    Ja és Évike ne legyél imós, ez igenis bright side of life :)
    (És az a kacsa tudod mennyire örült hogy szórakoztattuk? Látszott a szemén)

    2009. március 21., szombat

    Főztünk


    Az első paradicsomos káposztám:)
    Annyira jó vagyok:)!!! A Timi szerint már férjhez is mehetek, ami nagy szó mer a Timi tud főzni. A múltkor krumplifőzeléket csináltam, aminek az lett a vége hogy mindenki szerint szerelmes vagyok. És ebben nem ez a gáz hanem hogy a krumplifőzelékem egy merő só volt.
    Nem baj, a részvétel a fontos, összegyűltünk a konyhában és főzőpartiztunk.. azaz mindenki nézte hogy bénázok, az Évi csilisbabot csinált, a Timi meg uborkás szendvicset (szerintem azért hogy tudja figyelni amit csinálok és ne égjek be mindenki előtt MÁR MEGINT)

    2009. március 18., szerda

    Kardiológia Ráksz!

    Annyira jó vagyok. A tegnapi napomat az éves kontrollal töltöttem, meg hatszázezer öregemberrel, akik mind el akarták mondani hogy mennyi bajuk van és hogy itt őket kell a legjobban sajnálni. Nekem közben az jutott eszembe, hogy mi lenne ha elkezdeném sorolni a betegségeimet aztán mikor 20 perc múlva a végére érnék, közölném hogy amúgy leszrom mindenkinek a baját. Naivan azt hittem hogy elérem a 18:40-es Keszthelyes buszt, aztán fél 8-kor azon kaptam magam hogy még az Almádisat se érném el. Estére sikerült hazakeveredni a rohadt Budapest forgatagából, amikoris kiderült hogy nincs meg a Herripotter 5, úgyhogy kénytelen voltam harmadszorra megnézni a 4-et ezen két nap alatt.
    Ma meg.. várom a Veszprémi buszt a Népligetben, és egyszercsak elém ugrik az előző busz sofőrje, hogy "nem megy kanizsára?".. meg hogy "hogy tudnám rábeszélni?".. fú mondom, ha lenne magánál egy csomag eMendeMsz.. alighogy elhajtott, be is állt a Veszprémes busz, amire szintén csak bájcsevejgés árán tudtam feljutni. Mondom a hapsinak hogy kérek egy diákot Veszprémig.. néz, néz, nem vágja..
    "-egy diákot"..
    "-egészet?"
    "-nem, diákot"
    "-maga nagyon gyanus nekem"
    ..mostmár én nem vágom. Nem volt bunkó meg semmi úgyhogy mosolygok rá, hátha elmagyarázza.
    "-nem értem a problémát.."
    "-ja, akkor csak nagyon hasonlit valakire.."
    Na el lehet képzelni mekkora ideg tömörült az agyamba hirtelen! Mi az hogy ÉN hasonlitok valakire?? Esetleg az a valaki hasonlit RÁM, de még ez is annyira elképzelhetetlen, hogy még a feltételezése is abszurd!! Aztán felháborodottan közöltem vele hogy "rám senki sem hasonlit" és eltettem a visszajárót.

    2009. március 17., kedd

    Mi lett volna ha..?

    A világ legszomorúbb szava a bárcsak..

    2009. március 16., hétfő

    Elég alja

    Az előbb reggelit akartam csinálni. A Jázontól kellett megkérdeznem hogy hol van a sajt mert már nem ismerem ki magam a hűtőn.. az egyetlen dolgon amiben életem végéig biztos lettem volna.

    2009. március 15., vasárnap

    Jaaaaaj

    Itthon vagyok.
    Na. Nem volt elég hatásos? Engem lesokkolt, kezdve azzal hogy nem tudtam bekapcsolni a tévét és nem azért mert rossz hanem mert nem vágom. Végre ettem jót, amit az anya főzött, aki szerzett nekem fagyasztott ribizlit, igy az apa tudott nekem csinálni csokipudingot. Azt is megettem. Most eléggé hányingerem van. Az idefelé út nagyon szórakoztató volt mert lejött értem a nagynéném meg a kis férje, akik köztudottan a Szabó család sarjai (majdnem mind a ketten) tehát tök mulatságosak. Ja meg hoztak nekem paradicsomot meg citromot.. a két luxuscikket. Amit a Lilla az este folyamán mind meg is fog enni szóval szerdára semmi nem marad, amit annyira nem bánok.. hiszen könnyen jött könnyen megy vagymi.. (amúgy nem de ezt hazudom magamnak)

    Budapest Forevör

    Éljen márciustizenötödike, éljen a biztonságos közlekedés, éljen a nagynéném aki ma pont Almádi érintésével megmenti az életemet és hazavisz. Alig várom hogy az elkövetkezendő 3 napban részese legyek ennek a csodálatos ünnepnek..
    De van egy tökszép anyukám aki okos meg ilyenek (szóval akár az apa is lehetne) és csinál nekem petrezselymes krumplit rántotthússal meg uborkasalátával (amit asszem szerb felmenőinek köszönhetően eszünk tejföllel meg pirospaprikával)!! Juhúúúúú!! Na megnéztétek a videót?? És?? Látszik hogy nemhiába szinészkedtem hosszú és fárasztó évekig?? Mert szerintem igen.

    2009. március 14., szombat

    Na

    Figyeljmá anya.. valami fontosat akartam.. nem emlékszel véletlenül?..??..

    2009. március 13., péntek

    Koli7 Part II.

    Szóval a film. Csodálatos elsőhárom másodpercem kimaradt, de helyette benne van a romantikus csókom a Lillával meg a szexis táncunk a Timivel, meg a felháboritó utolsóhárom másodperc!! Ahol krvára nincs kiirva hogy
    Ötletgazda, kellékes, beksztéjdzsgörl: Szabó Ditta (a Szupersztár)

    Ja, a sztori: az Ádám egy hatalmas alkoholista, aki egyik este lerészegedik a haverokkal, beájul az ágyába, ahol meglátogatja egy ir kobold. Kap tőle egy jegyet Balatonalmádi-Irország, egy sörivóversenyre, aminek évszázados győztese a Kuntamás. Őt imádják a nők, tisztelik a férfiak, tökmenő. Természetesen az Ádám legyőzi, örömében tetováltat magára egy lóherét, megtanul szteppelni, belészerelmesedünk, aztán ájultra verik az aluljáróban. Mikor felébred, újra a szobájában találja magát, abban a hitben, hogy álmodott.. aztán mi meg hatalmas sokkolódások közepette felfedezzük a tetoválást a karján. Micsoda fordulat.



    2009. március 12., csütörtök

    Koli7

    Idén először a mi kis Néreuszunk is tagja volt a koli7-es játékoknak. Hasonlatosan a Játék Határok Nélkül cimű annyiraszeretem sorozathoz, nálunk is viccessportos feladatokat kellett végigcsinálni. Minden csapat kapott egy országot (mi Irországot húztuk) és ennek a kultúrának a szellemében kellett zászlót késziteni meg a videót is ezért forgattuk (ami még csak a youtube-on van fent "KOLI7 NEREUS" de nemsokára feltöltöm a néreuszos profil alá) a jobbak be is öltöztek. 6 kollégium indult, a nagylétszámúak több csapatot is szerveztek, pl a magiszter egy emeletén laknak kétszázan mig a néreuszban összesen hatvanan vagyunk.. végül 12 csapat volt összesen. Ahhoz képest, hogy mindenkinek volt indulója (ráadásul nagyon is találó) csak nekünk nem, elég nagy volt bennünk az összetartás ahhoz hogy MÁSODIKKÉNT végezzünk! Annyit ordibáltunk meg nevettünk hogy nekem deréktól felfelé egész nap izomlázam volt. A legviccesebb az volt mikor a Kornél fejére egy karton csőrt kötöztek és azzal kellett lufikat lyukasztania..:) Ausztria játéka virslievés meg sörivás volt amiben a Kuntamás igen nagy sikerrel szerepelt.. kb fél perc alatt beletömte a szájába a 8 virslit.. párosával. Volt királylány mentés, amiben sokak megdöbbenésére nem én voltam a királylány:) Hanem a másik Ditta. Őt a Ká próbálta megmenteni de a négyütemű fekvőtámasza elég silány volt, nem méltó egy herceghez. Az Andit szőnyegen reptették a fiúk, ami neki inkább volt zsákbanülveösszerugdosnak, mert miközben futottak vele elég sokszor bele találtak rúgni, nem beszélve arról hogy a pálya végén nekivágták a falnak.
    Én sikeresen útjába álltam egy váltófutónak, aki akkora lendülettel sodort el hogy kezdtem azt hinni soha nem állunk meg. Aztán mikor sikerült összeszednem magam, kb egy brazil szappanoperába csöppentem.. a srác (miközben rémülten vigyorogtam a karjaiban) egyáltalán nem akart elereszteni csak bámult és a bocsánatomért esedezett. Na ha ez tényleg egy szappanopera lett volna akkor ebben a percben bele kellett volna szeretnem.. de nem sikerült pedig erősen koncentráltam.
    22:00 körül elindultunk a Káékkal az utolsó buszhoz, a Lilla, a Bea, a Boldizsár, a Kuntamás meg a Presszóba. Hazafele mikor a Boldizsár felhivott és megemlitette hogy nyertünk vagy 800 liter alkoholt, hirtelen megjelent lelki szemeim előtt a Lilla, a hányás,a hisztériázás meg hogy ő aznap nem evett kb semmit úgyhogy nagy valószinűséggel ezek mind be is fognak következni.. aztán elmosolyodva kivántam jó szórakozást mikor az is eszembe jutott hogy ma nem nekem kell ebben részt venni:)

    2009. március 6., péntek

    Keszthelyi varázslat Part II.

    Jaaaaj mit hallottam, azonnal le kell irnom!! A Bandi be van szrva:) Mert meg lett neki igérve egy pofon. Köszönjük az informátornak:)

    A keszthelyi koli.
    Nem tetszik. Barátságtalan, koszos, üres, kényelmetlen és idegen. Tegnap voltam látogatóban meg haltenyészteni és újra rá kellett jönnöm hogy én ott nem érzem jól magam. Találkoztam a Bandival, a Tamással, a Kornéllal, az Atissal, a Nikivel, a Petyával, a Timivel, a Nórival meg még azokkal akiket nem sorolok fel. Óra után söröztünk meg oltottak a Timiék, a Kornél újra elvett feleségül, a Tamás meg nem vágatta le a haját..

    2009. március 4., szerda

    Juhúúúúúúúú

    Csodálatos napra virradtunk, ma újra mély nyomot hagytam valakiben. Szerencsétlen nem tudta hogy ha késsel a kezemben állok a mosogató előtt a konyhában, még akkor is képes vagyok bárminemű sérülést okozni annak aki a kollégium másik végében tartózkodik.. A teakészitésről már nem is beszélek.. mindenki tudja hogy mestere vagyok.

    2009. február 28., szombat

    Hétköznapi csalódások


    "Bea. A kádat ne mosd ki, hátha nem kapok max szoctámot jövő félévre. Meg különben sem voltak még hármasikreim.
    Ja csak szerdánként fürdött?! Az statisztikailag csökkenti a hatásfokot. Pcsába.."

    2009. február 27., péntek

    Anyád messzendzser

    Megint megszivtam..

    2009. február 26., csütörtök

    Ja amúgy forgatunk Part II.

    Vannak egyes emberek, akik nem birják elviselni ha van rajtuk valami felelősség. És ezért mindent rám kennek olyan szr indokokkal, hogy "mert tudod hogy nekem rövid az agyam", "neked kellett volna eszedbe jusson", "megigérted" (ez a kedvencem). Soha nem igérek meg semmit..
    Fél 7kor volt a hivatalos találkozó, terv szerint irány a Resti. 7kor ki is derült hogy a kellékek hiányoznak és kb senki nem emlékezett a megbeszélt időpontra. Levonultunk a Kával az Ádámmal, meg a Boldizsárral a tanulóba transzparenseket gyártani. 7:08-kor a Boldizsár már nem volt a teremben ugyanis az azt megelőző 5 percben szétrobbant aggyal meg remegő idegekkel ordibáltunk egymással tökmindegyhogymit mert egyikünk se hallotta a másikat szóval sok értelme nem volt. Ezen statisztika alapján körülbelül 3 percig tudunk egy légtérben lenni anélkül hogy valami miatt ne esnénk egymásnak, ami mondjuk lágytojás főzésnél teljesen jól jön mert tutira nem főzzük túl... de sajnos még a tojásra is allergiás vagyok szóval semmi hasznát nem veszem.
    Fél 8 körül elértük azt az állapotot, hogy el tudtunk indulni a Restibe. A Kornél közbe nagyon menőzni akart az ingjével mikor rámkiáltott hogy "nézd buzik vannak rajta", de hálistennek alábblohadt a lelkesedése mikor közöltem hogy "jé benne is". Ilyen és ehhez hasonló áldozatok árán felvettük a jelenetek 70%-át, ami tartalmazott minden jót, amin majd röhöghettek ha a Ká összevágta és publikus lesz. Addig meg csak annyit, hogy a végén a bakikból elég szórakoztató összállitás lesz, tekintve hogy az Ádám nem tud szteppelni, a Lilla újabban leszbikus, a Bea meg még mindig.

    Farsang

    Hatalmas meglepetésemre nem lett egy rakás értékelhetetlen szr.
    Játékokat nem csináltunk, mert "minek majd isznak", a jelmezverseny meg csupán annyiból állt, hogy a Boldizsár kifejtette: "mivel úgyis a Kuntamás nyerne (kikérem magamnak!!!) kezdjük is el az estét.. sziasztok." Na ha valaki szeretne hallani egy tökéletes beszédet az összetartás, a barátság és a jó hangulat ellen, tessék. És különben meg én nyertem volna.. majd mellékelek képeket is ha felébredt a Kuntamás, de gyanitom hosszú volt a nászéjszaka:)
    Ja, és ha valakinek kétsége támadna afelől hogy mi a szr vagyok, előre megmondom, hogy az aminek látszik. Meseszép tündérkirálylány!

    2009. február 23., hétfő

    Ja amúgy forgatunk

    Kezdetét vette az őrült készülődés a Koli7-re ami egy fantasztikus esemény. Az egyetem kollégiumai közötti versenyek sorozata, aminek immáron része is lettem. Ez persze nem tetszik egyeseknek akik jártak a Boldizsárral és féltékenyek és Noéminek hivják őket, de ezt meg körülbelül leszrom.
    Na a sok közül egy feladat a kisfilm készités, téma Irország, helyszin Balatonalmádi/Ájrislend. A film tartalmát ezúton nem közlöm mert meg leszek verve az adatok kiszivárogtatásáért, úgyhogy ezzel várni kell még pár hetet. A lényeg az hogy kb hárman csináljuk és ebben benne vagyok én is..:) Ja.. többes szám első személy:) Király vagyok:)
    Ma reggel is fel kellett volna venni egy jelenetet (nemtudommiért a Boldizsárra biztuk ezt a feladatot), de ez természetesen nem sikerült. Tegnap este éjfélkor meg ma reggel 7kor azzal szenvedtem hogy alkossak egy Balatonalmádi-Irország busztáblát, és persze ezért is én lettem lebszva, hogy "miért reggel kell ezt megcsinálni", az tökmindegy hogy időben elkészült a szabadidőmből, akkor is én vagyok a hibás.. aztán ő elbénáskodja és semmi nem lesz az egészből. De persze erről meg nem ő tehet.