2009. február 26., csütörtök

Ja amúgy forgatunk Part II.

Vannak egyes emberek, akik nem birják elviselni ha van rajtuk valami felelősség. És ezért mindent rám kennek olyan szr indokokkal, hogy "mert tudod hogy nekem rövid az agyam", "neked kellett volna eszedbe jusson", "megigérted" (ez a kedvencem). Soha nem igérek meg semmit..
Fél 7kor volt a hivatalos találkozó, terv szerint irány a Resti. 7kor ki is derült hogy a kellékek hiányoznak és kb senki nem emlékezett a megbeszélt időpontra. Levonultunk a Kával az Ádámmal, meg a Boldizsárral a tanulóba transzparenseket gyártani. 7:08-kor a Boldizsár már nem volt a teremben ugyanis az azt megelőző 5 percben szétrobbant aggyal meg remegő idegekkel ordibáltunk egymással tökmindegyhogymit mert egyikünk se hallotta a másikat szóval sok értelme nem volt. Ezen statisztika alapján körülbelül 3 percig tudunk egy légtérben lenni anélkül hogy valami miatt ne esnénk egymásnak, ami mondjuk lágytojás főzésnél teljesen jól jön mert tutira nem főzzük túl... de sajnos még a tojásra is allergiás vagyok szóval semmi hasznát nem veszem.
Fél 8 körül elértük azt az állapotot, hogy el tudtunk indulni a Restibe. A Kornél közbe nagyon menőzni akart az ingjével mikor rámkiáltott hogy "nézd buzik vannak rajta", de hálistennek alábblohadt a lelkesedése mikor közöltem hogy "jé benne is". Ilyen és ehhez hasonló áldozatok árán felvettük a jelenetek 70%-át, ami tartalmazott minden jót, amin majd röhöghettek ha a Ká összevágta és publikus lesz. Addig meg csak annyit, hogy a végén a bakikból elég szórakoztató összállitás lesz, tekintve hogy az Ádám nem tud szteppelni, a Lilla újabban leszbikus, a Bea meg még mindig.

Nincsenek megjegyzések: