2009. február 19., csütörtök

Re-Ismerkedési Est 2008-2009

Feladatok:
1. Bemutatkozás (név, honnan, milyen szak), utána visszakérdezés.
2. Éneklés, Tankcsapda-Mennyország Tourist mulatós verzsönben.
3. Activity, Alex (tabuszavak: oroszlán, zene, tánc, Madagaszkár)
4. Szerelmi vallomás megadott szavakkal.
5. Krvák és Stricik, minél élethűbb öltözetben, fiú-lány szerepcsere.
6. Sörivó verseny

1. "-Jéé a Ditta, a bunkó pesti KM-es!". Feladat letudva.
2. A Maresz meg a Toti gagyognak valamit egy nagymellű nőről meg egy mekkora állat autóról, mi az Ádámmal néptáncolunk, közben megy a hejehuja, összeesünk a röhögéstől, baromira gáz és krvára égő. Tapsvihar.
3. Döbbenet, tanácstalanság, mit lehet erről mondani. Egyszercsak bevillan az egyetlen lehetőség, egy dallam "I've been around the world in the pouring rain, Feelin' out of place I'm feelin' strange..." Értetlenség, rádöbbenés, fújolás, jesszusomezbömböltmaxhangerőnazatisnálfélévenkeresztül-moraj, nevetés, megfejtés, taps.
4. Toti, Orsi, nevetés, zúgolódás, taps, csók.
5. Hatalmas mosoly az arcunkon, rohanás az Ádámmal, előszedni a Lilla összes krvás felsőjét, legnagyobb melltartóját, legkisebb szoknyáját. Térdharisnya, smink, hányás az Ádám kéjes arckifejezéseitől, hatalmas belépő, hatalmas bukás mikor behajol. Némi elgondolkodás hogy vajon miért is ment neki ez ennyire jól..
6. Kuntamás vs Ádám. Szerinted?

+ hatszázezer liter ócska bor, Dj Ká, részeg Kornél, táncoló Lilla (akinek még eközben is megy a Dóris utálkozás legalább 15 embernek egyszerre), sürgölődő Boldizsár, Mónos "Nekemmárteljesenmindegy" Ádám, hajnali 2..

Nincsenek megjegyzések: