2009. április 8., szerda

Pizzás Peti

Tegnap tagadhatatlanul megérkezett a tavasz. Rendeltem egy pizzát, mire kijött egy teljesen jólszituált fiú és az arcomba mosolygott. Természetesen ez akárkiből kiváltaná a viszontmosolyt, belőlem is. Épp az Ádámmal meg a Boldizsárral ettünk, mikoris érkezett egy sms a szóbanforgó úriembertől, hogy izlett-e a pizza meg hogy mekkora jó a mosolyom és lehet hogy legközelebb elengedi az árát ha ilyen cuki leszek:)
Azért elég jó vagyok:)

.. a legdurvább hogy tényleg nagyon aranyos volt.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Itt a tavasz?

Névtelen írta...

Lassan ellep az aranyos fiú áradat.

egytökéletesember írta...

mindenkinek megvan a maga keresztje..

Névtelen írta...

És nem minden arany, ami fénylik.

egytökéletesember írta...

de aki korán kel aranyat lel.. különben is addig nyújtózkodj ameddig a takaród elér

Névtelen írta...

Érdekelne a Boldis bejegyzés. Esetleg ha postolnád megint, mert k.rvára nem tudom megnyitni. Ja, és felhívtam Dávidot. Közvetlenül utánna mély depresszióba estem és nem tudok kijönni belőle.
É

egytökéletesember írta...

annyira depressziv vagy hogy a telefont se veszed fel.. igy nem tudok segiteni

Névtelen írta...

Figyu, ne jelentesd meg ezt az üzit, csak azért írok, hogy nézdd már meg a veszprémes bejegyzésemet, asszem a harmadik felülről, hogy ki kommentelget oda, mert nekem lövésem sincs, bár gondolom te sem fogod tudni, de azért nézdd már meg a blogját. Ja és tegnap este elkérte Füzesabony legjobb gördeszkása a telefonszámomat, ma meg lelépett Prágába 3 napra. Asszem van még mit tanulom. Jó taktika. Pussz. É

Névtelen írta...

DE TÉNYLEG ISZONYATOSAN ARANYOS MOSOLYOD VOLT! :)