2009. november 5., csütörtök

Az Atis

Ezt a bejegyzést azért készitettem, mert belekommentelt az előzőbe hogy mekkorajólirok, és hát ki vagyok én hogy ellentmondjak!? Úgyhogy ime egy rövid kis esszé:

Név: Szalai Attila
Születési hely, idő: Baja, 1985. augusztus 5.
Foglalkozás: Versenytáncoshárfásvirágkötőnövényorvos

Amit magáról hisz:
"Javíthatatlanul optimista. Barátságos, bizakodó és vidám vagyok. Jókedvemet nem lehet egykönnyen letörni. Mindig mindenkinek tetszeni szeretnék, és megfelelni mások elvárásainak Nagyvonalú vagyok barátaimmal és a szeretteimmel. Igyekszem nem magamra vonni a figyelmet, de ha felbosszantanak, akkor átveszem az irányítást, és ilyenkor érzem igazán elememben magam. Mások gondjaival szemben igyekszem megértő és segítőkész lenni. Egy-egy nagy vita, veszekedés után kreativitásom sokszorosára nő. Nem lehet meghódítani, aki megpróbálja falakba ütközik."

És ami az igazság:
Egy ROHADÉK!!! :) Neeeem.. az Atisnak tök durva tulajdonságai vannak, amik nem lennének érdekesek ha másé volnának, de ő nagyon keményen kombinálja őket. Pl azért olyan okos, mert éjt nappallá téve tanul. A durva, hogy tényleg nappallá teszi. A Bandival, aki a szobatársa volt, állitólag jól kijöttek..ennek ellenére az Atis nem egyszer fenyitette sokkolóval. A csavar, hogy vajon akkor mi az igazság? Ő egy gyengeelméjű őrült, aki mások fájdalmában leli élvezetét (vagy csak a Bandiéban)? Esetleg egy meg nem értett zseni, aki a villamosenergia hasznositását forradalmasitaná, ha a világ fel lenne rá készülve? Mindemellett olyan koncentrált, fegyelmezett táncos, hogy a két személyiséget összeegyeztetni szinte lehetetlen..
..vagy pont ezért magától értetődő?...
Teljesen mindegy, a mai nap tanulsága: Az Atis egy paradox jelenség. Mindjárt ki is linkelek pár érdekes videót, amiből még többet megtudhatnak a rajongók:



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Bandi vagyok ! Teljesen igazad van Ditta, az é kis meg nem értett tudós zsenim, szép almádi most meg buli van kesztehlen ahoba persze basznak visszajönni Almádi i barátaink....
Dc zzetek csak és szopjatok tovább VP ben :) itt keszthelyen van ám élet...




Badni voltaqm szaztok

egytökéletesember írta...

kedves Bandi!
talán ti jártatok almádiba vendégkolisként szóval nektek kéne visszadugni azt a keszthelyes pofátokat:) dehát ott annyira jó a buli hogy erre már nem futja.. az a helyzet hogy mi többet vagyunk ott mint ti itt,
és ebbe a Timi is beleszámit:) meg a diáknapokon se fojtogatta a Lilla a Dórit és üvöltött vele egész este szóval nem tudom milyen leszarásról beszélsz..:)