2008. december 31., szerda

Hejhó

Azt hiszem valami nem jó.. reggel néztem egy horrort és majdnem beszrtam.
Vettem egy szennyestartót ami sárga és kacsás. Nem, még ezzel sem birtam elvonni a figyelmem arról az aprócska tényről hogy egy óvodásba több bátorság szorult mint belém. Ez mondjuk annyira nem is zavarna de most hogy kikerült a netre az információ.. Bele se merek gondolni mit mondanék nikkárternek ha megkérdezné a szellemkastély bejárata előtt hogy ugye nem fogok bepisilni? Istenem.. valamit mégiscsak tennem kell mielőtt randizom vele.
Got to be - Sexepil a Schwarzkopf-tól. Feromontartalma kémiai reakciót vált ki. ÉS MÉGIS MI A SZRRAL???

2008. december 20., szombat

xrohadtmágusmaláriax


A karácsonyi ajándékom az Évitől aki azt hiszi hogy most majd jobban fogom ettől szeretni.. de már igy is krvára szeretem:)

Azakemény

"Nem tudod mit adj idén karácsonyra? Valami különlegeset, egyedit szeretnél?
Lézeres szőrtelenités, plasztika, botox, szájfeltöltés!"
Boldog Karácsonyt bzmeg!

2008. december 19., péntek

Mindenkinek megvan a maga keresztje

Csodálatos hetet tudhatok magam mögött, megint volt egy kis kalandom a bankban. És még csak nem is olyan.
Szerettem volna beállitani az internetes utalás lehetőségét, amire kötöttünk is egy szerződést a hölgyeménnyel, aki váltig állitotta hogy ha hazamegyek és megpróbálok belépni az azonositómmal, kapni fogok egy sms-t, hogy miről, nem tudom. Hát én hazamentem némi kétellyel a fejemben, miszerint ismerem már ezt a kört, mindig igy kezdődik. Otthon persze nem ment a dolog, be se tudtam lépni, nem fogadott el se jelszót se azonositót, de az sms-ek csakúgy suhantak.. most se tudom miről. Visszamentem a bankba hogy elnézést, azt hiszem probléma van. A nő még sose látott ilyet.. na mondom én már jópárszor. Nem birta persze megoldani a problémát, javasoltam töröljünk mindent és csináljuk meg újra.. néz rám mint a hülyére hogy mégis miért vagyok ilyen drasztikus, hát csak azért mert amig ott van a nevem az űrlapon addig az istennek nem fog sikerülni.. ezek megérzik a jelenlétem. Aztán irtunk egy új szerződést, én meg mosolyogva elindultam haza.. tudtam hogy nincs még vége. 2 nap múlva csodálkozva intett a pult mögül hogy na megint mi a szr van hogy ott lábatlankodok a váróban. A soronkövetkező problémám az volt hogy képtelen voltam 10 meg 20ezer forintokat elutalni mert állitólag én ezzel túllépem a napi korlátot.. persze, egy olyan számláról amiről életemben nem utaltam neten keresztül, ha meg nem ez a baj akkor kössz az ezer forintos limitet otépé. Hosszas igazolgatások után hajlandóak voltak elhinni hogy egy hónap választ el a 22. életévemtől, ezután be is állitották nekem a korlátlan utalási lehetőséget. Hát nagyon szépen köszönöm, hogy könyörgésemre megengedik hogy minél több pénzt adjak ki a kezeim közül.

2008. december 7., vasárnap

Mi, Mikulás

Tegnap este, azaz ma hajnali 1kor, életemben először Mikulás voltam. Legszebb álmaimból felzaklatva indultunk el a Boldizsárral, hogy kiosszuk mindenki ajtaja elé a kis télapóscsokikat. Aztán pofátlanul beleettünk az almásfahéjas szaloncukorba amit szintén a többieknek vettünk. Ez annyira nem zavar mert végülis attól hogy király vagyok meg krvajófej, én is kollégista vagyok szóval MINDEN JOGOM MEGVAN HOZZÁ!!!JÓ??
Ma minden várakozásom ellenére sikerült nyugodalomban lezuhanyoznom és felöltöznöm anélkül hogy bárki bejött volna zaklatni.. elég furcsa volt.
A Jónást kitisztitottam, ami felért egy felindulásból elkövetett gyilkossági kisérletttel, mivel elfelejtettem hogy ha kihalászom a vizből amig azt kicserélem, addig bele kéne tenni valahova máshova.. ott lógott a kezemben a levegőben és akkor hirtelen eszembe jutott hogy ő egy HAL. És gyorsan visszadobtam. Aztán keritettem neki egy másik edényt amiben addig elúszkálhat amig vizet cserélek de valahogy rájött ilyen sokkos merevség és nem nagyon akart ficánkolni.. mindegy, jó lecke volt.

2008. december 2., kedd

A Kollégium területén sarokkádban relaxálni tilos

Tegnap megpróbáltam kicsit egyedül lenni, aminek az lett a vége hogy 15 perc alatt több emberrel találkoztam mint eddigi ittlétem alatt összesen. Gondoltam pancsolok egyet a rágóillatú habfürdőmben meg egy csomó ilyen kiakasztó mellékkörülmény, be is jelentettem a lányoknak hogy elmegyek fürdeni. Fekszem a kádban, éppen nikkárterre gondolok, erre beront a timi, hogy neki azonnal hidegviz kell. Hát isten el ne vegye, tessékvigyed.. pislogok a vizből, figyelem ahogy szabályosan megfürdik a mosdókagylóban miközben halálra vált arccal részletezi miként forrázta le a hasát teával. Kimegy, megpróbálok visszatérni a rilekszgondolatokhoz, kopog a szobatársam.. Gyere bzmeg bea, persze pisiljél nyugodtan én csak igy egy percre beugrottam a kádba, ügyet se vess az illatgyertyákra meg az andalitó zenére az eddig is itt volt.. Következőnek az évi jött be merthogy "jézusommitirtazolika" amire egyébként tök kiváncsi voltam úgyhogy nem vertem meg, amikor leült a csempére és felolvasta az egész leptopját. Még jó hogy két szoba is nyilik a fürdőbe, elég az ajtó. Miután megtudtam hogy a zolika egy tökjófej gyerek, visszamélyedtem magányomba, erre kimondtavolnameg kopogtak. Hát mondom Gyere be tényleg egész kollégium legyél szives szeretettel várlak kis fürdőszobámban! Ez a lilla volt aki figyelmesen kiment (miután bejött) hogy akkor ő hagy elkészülni.. köszi, édes vagy. Fekszem a kádban, kb már relakszálni nincsen kedvem.. várom a következőt, gondoltam bejöhetne a boldizsár, ő kopogás nélkül, forgatom a fejem.. semmi.. hát mondom mi a szr van ezekkel? Aztán úgy felhúztam magam azon hogy senki nem jön be hogy kiszálltam és felöltöztem. Legközelebb bejelentem hogy wc-re megyek, kiváncsi vagyok..

2008. november 23., vasárnap

Gólyabál vs Presszó

Ha 4. lettem a bálszépe választáson az számit? Nem akartam első lenni mert az milyenmár hogy igy is mindenki szerelmes belém, úgyhogy mikor lefotóztak elég hülye fejet vágtam ahhoz hogy ne kerüljek fel a dobogóra és igy lemaradjak minden elképzelhető szánalomdijról is. Tettem fel képeket is a gyönyörű tündérkirálylányos ruhámról meg kivételesen a lillának, meg a szobatársamnak a Beának a fejéről is. Merthogy az eddig vagy nem látszott vagy annyira eltorzitotta az alkohol hogy lehetetlen volt felismerni.
Volt nyitótánc meg minden, a rektori beszédről megint sikeresen lemaradtam de a bulizenekarra azért odaértem. Kb az első 10 percben odáig jutottam hogy az énekessel táncoltam aki a fülembe ordibált pedig a mikrofonba szeretett volna.. gondolom. Kb olyan filingje volt ennek a HelloKids-nek mint a VisszaAJövőbe filmekben a Márti Mekflájnak a Mélytengeri Bálon. Aztán sztárvendégként megjelent a kozombolisz mi meg röhögtünk.
3 körül eltűntek az emberek úgyhogy átmentünk a Presszóba és berúgtunk mégegyszer.

2008. november 12., szerda

KM Szakest vs Habparti

Na egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy csütörtök. Csodálatosabbnál csodálatosabb élmények villannak a retinámba miközben a környezetmérnök szakest szóba jön. Na nem mintha nem élveztem volna hogy egy szőke, mindenre elszánt elsős csaj lefogdos a wc-ben, a csempéhez vág és az arcomba orditja hogy "jóamelledszexeljünk!", meg ezenkivül hogy egy tökrészeg "tanár" beleesik az ölembe, leönti az újruhám a saját sörömmel aztán meg a combomat markolja. Egy szavam nem lehet. Elvileg azt a bizonyos fát is én ültettem el meg A Srác Aki Viszi A Cuccaimat, de a kedves Möszjő Boldizsárnak köszönhetően odáig se jutottam el hogy egyáltalán elinduljak az enn épülethez a fáklyásmenettel, merthogy nekem ilyen kiséretem lett volna.. ennek ellenére marha nagy szerencsém van mert az emberek kábé addig voltak felfogóképességük birtokában ameddig ki lett jelentve hogy márpedig enyém a megtiszteltetés. Úgyhogy az este további részében mindenki azt hitte hogy én vagyok a faültetős lány ami némi előnnyel járt mert sosem unatkoztam. Van ez a Best Of KM. A legrészegebb, leggázabb ember nyeri el ezt a cimet, na természetesen kivel táncoltam egész este? A tavalyi győztessel.. szerintem megérdemlem, hogy idén én legyek a besztofkáem.
Volt még aztán egy péntek is..
Ez a buli úgy kezdődött hogy aznaposan ültünk a 118ban mikor a Boldizsár Elisz berontott hogy azonnal vigyék ki a fiúk kocsival a buszvégállomásra. Mindez meg is történt, csakhogy mivel az Ádám ment ki meg a Tamás, egyértelműen és elkerülhetetlenül egy rekesz sörrel tértek vissza. Ez még nem okozott volna nekünk különösebb problémát de mikor csendes iszogatásaink közepette elfogyott a sör, ki kellett menni ugye másikért. Azzal meg már jött egy üveg viszki, mert ugye az tök filinges főleg ha csárlit hallgat az ember. Egészen este 8ig úgy gondoltam, hogy ebből aztán semmi nem lesz mert én nem szeretem a viszkit, a fiúk meg birják az alkoholt. A nagy lószrt. Most jön az a kép, mikor 8:30kor tökkészen vergődünk a szobában 6an, és orditjuk az ejfelsziksztifájvtól a blút, közben borotvahabbal csapkodjuk egymás arcát meg testét, és locsoljuk a sört, ki milyen módszerrel. Igen. Ez volt a tetőpont, aztán a reggeli takaritás további részleteit meg lehet keresni a legalja, meg a szánalmasponthun.
Mellesleg az előző estéhez képest jelentősen megromlott az esztétikai értékünk amit néhány egészen jól sikerült fotóval illusztrálok a vonatkozó linken.

2008. október 22., szerda

Na cső anya

A maminak szóljál hogy mostmár lejöhet. Rendeltem négereket.

2008. október 18., szombat

Ezaz!

Sikerült, feltöltöttem a képeket! Mert annyira jó vagyok!

Na

Na csőőőő!!!!
Végre eljutottam addig bokros teendőim közepette, hogy irjak ebbe a szrba. Próbáltam fényképeket feltölteni a jobboldali menüben található csodálatos webalbumomba de valahogy most nem a net a legjobb barátom, úgyhogy megpróbálom ide beszúrni. Ha nem látsz képeket akkor nem sikerült és bőgök mint az állat.
Tanulmányilag jól állok, a fizikumom egyre gyanusabb.. meg tudok enni egy teljes adag ebédet. A múlt héten a vonatátkelőnél szórakoztunk, pár napja meg asszem ott vitt el a vonat egy autót úgyhogy inkább átszoktunk a kocsmába. Egyre sűrűbben van panasz arra hogy pofátlanul kollégista életvitelt folytatunk. Eleinte vicces volt hogy felírják a nevünket ha napközben hangoskodunk, az ebédlőben sört iszunk, vagy nemazebédlőben eszünk. Megkérdeztük miért, amire persze senki nem tudott válaszolni, ennek ellenére mikor mi megmagyaráztuk volna, hogy ez egy hatalmas baromság, meg lett mondva hogy kussoljunk meg az igazság odaát van és az nagyon messze. Aztán észre kellett vennünk hogy mégcsak nem is nekünk lesz belőle bajunk hanem a Boldinak úgyhogy nem erőltettük, hogy megérthessük miért baj minden ami tök normális pl délután négykor mosni, pisilni, enni mert hangos.. inkább folytattuk amit eddig. Most tele van ragasztva a koli ánégyes lapokkal miszerint "Tudjuk, tilos".
Csináltam az Ádámnak egy pólót aminek a hátán egy szeretlekditta-sziv van, csak a rend kedvéért, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy mit kell irántam érezni. Ma a parton napoztam mert annyira jó vagyok, most meg lopom a netet a Tamástól, aki elment edzeni nemszámolvaakövetkezményekkel. Hétfő-kedden mehettünk volna diákmunkázni az Ádámmal de leszrnak úgyhogy mégse tudunk.
Legjobb barátom a szociális támogatás jövőhéten érkezik ha minden igaz, ráadásul annyira egy szánalmas hülye béna fogyatékos vagyok hogy maxot kapok:) kemény:) Nem kellett sokat törnöm magam csak küldtem egy képet.

2008. szeptember 17., szerda

-50 fokos Balaton, 80 fokos rum, 180 fokos fordulat

Kedves naplóm!
A minap arra keltem hogy megerőszakolt 3 néger meg egy öregasszony és egy heroinos tű lóg ki a karomból, ez volt életem legszebb napja.
Ami itt folyik az nem egy lányregény. Vagy legalábbis marhára nem cenzúrázott. Ami még úgy ahogy hihető történet, hogy találtam a koliban egy másik Dittát, úgyhogy el lehet képzelni milyen lehet a többi sztori. Először is a hihetetlen nagy népszerűségem ami abból fakad hogy első este szépen bemutatkoztam a kocsmatúrán, aztán az Ádám aki apám helyett anyám, meg a rasztás Boldi aki kolitanár és ő a leghülyébb. A Kata a szomszédban aki mostanra patrónusommá nőtte ki magát és olyan mint az Ági, az unokatesóm, meg a fura gondnokbácsi aki mindig úgy sétál a folyosókon mintha legyilkolt volna egy fél emeletet. A többit nagyon nem fejtegetném mert az anya kiakad. A lényeg hogy okos vagyok meg tök király, jófej és van mit ennem.. még.
Tegnap megpróbáltam elintézni a diákhitelt mert szokásomhoz híven egy nappal lekéstem a határidőt. Elmentem az ótépébe, a csaj kéri a személyimet meg a lakcímkártyát ami persze nem volt nálam mert le kellett adni, nem baj mondom hú dejó hogy hétvégén hazamentem és átvettem a bankkártyát ami a másik lehetőség lehetett volna erre kérte a csaj a pinkódomat úgyhogy azzal a lendülettel ott is hagytam mert az meg otthonmaradt Pomázon. Szóval annyira jó vagyok.

2008. augusztus 13., szerda

Veszprém vs Pomáz (plusz ÁFA)

Most úgy áll a helyzet ezzel az egyetemmel, hogy biztosamibiztos beadtam a jelentkezésemet kollégiumba mert még kérdéses hogy a Norbertkishülye velem tud-e jönni szeptemberben. Miután én nagy odaadással fejtegettem neki hogy de én nem birok ki nélküle egy napot sem, belőle hirtelen előbukott az az egyetlen aggodalom ami az elhangzott kiselőadásom után annyira alaptalannak és elképzelhetetlennek tűnt hogy lesokkolódtam. Ő csak attól fél hogy megcsalom. Istenem, belegondolva hogy egyes helyeken, egyes személyek számára ez mekkora bók, nem is tűnik annyira megalázónak, nem? Végülis ennyi erővel akár le is krvázhatott volna. Milyen cuki elképzelései lehetnek rólam meg az elveimről. Erről jut eszembe! Ha valaki nekedáll azzal hogy ő 50 éves és megköveteli a tiszteletet meg én őt ne neveljem, akkor amúgy ő miért nevel? Attól hogy ÖREG én meg FIATAL még nem vagyok a kutyája és ugyanúgy elvárható a kölcsönös tisztelet még attól az 50 éves embertől is aki állitólag tapasztaltabb, intelligensebb. Ezek a mai Öregek azt hiszik hogy ők majd mindent megtehetnek, mert takarózhatnak a jól bevált szöveggel: "te nekem ne beszélj vissza mert kis szr vagy én meg 50 éves" - ami amúgy nem kor ha azt nézzük hogy emberek 140 évig is elélnek. De milyen egy utolsó szánalmas dolog arra használni a korát hogy beszólogasson mindenkinek, porig alázza azt aki szembejön, különböző hangnemeket engedjen meg magának, aztán mikor esetleg megkérdezed hogy mégis, mi a probléma, úgy gondolod te sem ezen a hangon beszélsz, akkor előveszi a jólbevált mindenreválaszt és azt hiszi majd elkussoltat egy ekkora baromsággal hogy ő azért lehet bunkó paraszt mert öreg. Aztán meg a postásnak meg a hentesnek teszi a szépet és szánalmas módon elvárja hogy őt senki ne nézze öregnek. És komolyan vannak ilyen emberek akik ezzel mennek utcára. Ezek kiirják otthon maguknak a mindenféle fsz "érveiket" aztán elindulnak, bemennek egy üzletbe, kiélik magukat aztán miután kissé leapad a maguknak okozott eufória, betérnek egy következő üzletbe. De nehogy azt higgyük, azért a két hely között, menet közben megrugdosnak pár csinos huszonévest amiért ők az utca jobb oldalán nevetgéltek ők meg éppen pont azon a fél méteren akartak elmenni.

2008. augusztus 4., hétfő

Pannon Egyetem - Tökéletes Szak

Az ember már-már azt hinné az élete egy kényelmes, kiegyensúlyozott mederbe került, erre hirtelen egyszercsak felveszik egyetemre. Hát kösz. Áprilisban sikeresen lemondtam a Pannon Egyetem nyújtotta szolgáltatásokról, hát erre nem kapok egy levelet hogy "Kedves Gólya"? Szóval a bajok még csak most jönnek, kezdve azzal hogy 500milliárd ember közül az én diákigazolványom nem lett kitörölve tavaly a rendszerből (ami tök jól működik) és ezért ma faxolhattam, csekkezhettem, telefonálgathattam a mindenféle hivatalba hogy bocsi rendbe szeretném hozni amit jól elbsztatok. A telefonoslány meg hülyének néz mikor ásitva a megszokástól nyugtatom hogy ez nem egy sci-fi történet, csak a karmám. Ja a másik az albérlet. Mivel a Norberttel együtt megyek, a koli kiesik. Gondoltam felhivok pár számot a netről kiadó lakás ügyben. Azt az eredendő primitiv hülyeséget amit ezek tudnak produkálni. Felhivom a csajt, mondom szia albérletet keresek jó számot hivtam? Erre ő könnyed vidámsággal igenlegesen reagál "igen persze mondjad", én persze mondom, gondoltam á dejó kérdezek valami felületes bevezető szrt: "És?Aktuális még?" erre ő: Nem, nem már le vannak foglalva. Na szerinted ha én azt mondom hogy "albérletet keresek, okés a dolog?" akkor nem az az első hogy mondom hogy már nincs? Jézus mit várt, majd elcsevegünk a kedvenc szinéről, vagy miért hivtam?? Hülye állat. A másik az meg tudja hogy szr a hirdetés amit feladott és ahelyett hogy kijavitaná engem bsz le hogy miért nem vágom. Krvajófejek.
Szóval igy kezdődnek az egyetemi éveim (remélhetőleg beszélhetek többesszámban) ha minden jól megy ebből 3 lesz. Ha szrul akkor 8.
Majd jelentkezem miután a beiratkozáson kihagynak a névsorból és eltűnik a főbérlő a pénzünkkel. Na csók

2008. július 20., vasárnap

Kéne egy tükör

A napokban voltam fent pár blogon és meg kell hogy mondjam, szánalmasak ezek az emberek. Mindenki hazudik mint a vizfolyás, egy őszinte gondolat nincs, egy valós önjellemzés se. Kezdem azt hinni hogy a blog a saját magunk személyének elferditéséről szól, egy olyan állapotba ami ideálisnak tűnik számunkra. Pl ha tegnap ültünk a villamoson és belénk kötött 3 hülyegyerek, mi leszálltunk inkább és megvártuk a következőt, a blogba mégis azt irjuk hogy megmondtuk a frankót pedig áááh.. Szerény véleményem szerint a blog pont az a hely ahol arc élkül, vagy esetleg arccal leirhatod milyen vagy valójában, mik az igaz érzelmeid, mi bánt, mi az amire szeretettel gondolsz. Ennek ellenére csak a hazugság megy, de az hasit mint az állat. Hogy ennek mi értelme.. ezek az emberek az életben is hazudnak és képmutatóak, hát nem lenne könnyebb legalább itt igazat mondani? Valójában ezért is van a napló, a blog.
Létezik egy fiú, aki úgy gondolja hogy ő erre ellenpéldát mutat. A blogján csak az igazságot lehet olvasni, arról hogy nincs senkije, csak egy szerető barátnője és soha senkivel nem osztja meg az érzéseit mert ő egy magának való fiú. Minden sorban ott van az önsajnálat, egyetlen ajnározást nem találsz, kivéve azt mikor leirja, hogyan segitett az öreg nénin a boltban. Ő például a megtestesült hazugság. Nincs valódi énje, ha van akkor az jó szánalmas. Sajnálom amúgy a barátnőjét mert biztos egy kedves lány csak annyira vak szegény és naiv hogy ráférne egy frissitő pofon. A blog nem szól másról lassan egy hete, csak hogy a srác összevissza ömleng a tökéletes kapcsolatról, Az Egyről, akiért meghalna, aki ott van ha kell, akit a végtelenségig tisztel. Na fura hogy arról még nem olvastam a blogján, hogy akkor mennyire tisztelte mikor velem lefeküdt.

2008. július 8., kedd

Hörgőtágitó feat Kálciuminjekció

Voltam ilyen tüdőszűrésen. Hát meg kell mondjam fele annyira sem izgató az a 4 lány félmeztelenül egy 2 négyzetméteres helységben mint ahogy azt itt egyesek elképzelik. Már abban a percben hülyét csináltam magamból amikor odaadtam a kartonozós hölgyikének az általam teljesen értelmezhetetlen beutalót, amin a tojás allergiától kezdve minden szerepelt kivéve hogy mi a szrért mentem a tüdőgondozóba. Akkor közösen kiröhögtük a háziorvosomat aztán begyömöszölt a többi lánnyal együtt arra a bizonyos 2 négyzetméterre és megadta hogy 5 másodpercen belül legyünk félmeztelenek. Bár nem voltam Auschwitzban de ez kisértetiesen hasonlitott azokra a filmekre amiket elrettentő példaként vetitettek a suliban. Egy szó mint száz, körbenéztem hátha valakinek kisebb a melle mint az enyém. Nem nyert. Na mindegy azért nem csüggedtem, az vigasztalt hogy én vigyorgok legjobban a helyzeten a többiek meg irigykednek a felületes hozzáállásomért. Miután berohangáltunk meg vissza a 2 pillanatos vizsgálatra és sikerült legalább egy melltartót magunkra rángatni, a következő párbeszéd hangzott el:
csaj: - te pomázi vagy?
én: - aha, miért?
csaj: - én is oda megyek, megyünk együtt haza?
én: - ja, most hogy láttuk egymás mellét
Az a fura hogy ő még ennek ellenére is megkérdezte szóval attól legalább nem kellett tartanom hogy leszbikus.

2008. július 5., szombat

Josh és Jutta

Hát komolyan mondom nem tudom meghazudtolni önmagamat. 2 hete tornázok, nem eszem, rajta vagyok a kórházfilingen (amiről tudniillik, hogy 3 nap bentlét után tökéletes az alakom) olyannyira hogy már lassan ágytálba pisilek, ennek ellenére 2 kilót hiztam. Na ezek után törje magát aki hülye.
Igen ebből egyesek arra is juthatnának hogy akkor miért nem töröm magam tovább de én most itt megkérem őket hogy egyenek két hétig naponta egy szelet kenyeret úgy, hogy az anya közben csak olyan kajákat főz amit imádok. Kösz.

2008. július 1., kedd

Signora Virág della Luna nel Mare

Reggel 8 óra van, jelentem visszatértünk Abonyból. Ezzel együtt megjött az életkedvem, készülődöm a Balaton Száundra és ha már a nagy visszatérésekről esik szó, el kell hogy mondjam, ma a Virág is végre hazatér. Próbáltam minél többször elmondani neki hogy menjen be a Ferrariba és hozzon egy lila modellt, ha nem fáradtság be is ugorhatna lefújatni mert kellenek azok az ezüst csillagok. Remélem nem felejti el vagy legalább vesz ékszereket meg egy csomó drága dolgot, ha nem sikerült volna eddig akkor ezúton is megragadnám az alkalmat, köszönöm. Na suhanok amúgy csak erre a pár szóra tértem be gyorsan, mert eszembe jutott, hogy nemsoká elindul és akkor már micsinálok??? Na további jó mulatást, megyek a kocsmába pultoskisasszonykodni.. és közben álmodozom egy szép ÚJ AUTÓRÓL.

2008. június 19., csütörtök

Supolák, és egyéb csúszómászók

Na jónapot kivánok. Elég sokat gondolkozván arra jutottam hogy otthagyom a kocsmárosné pályát és inkább egy nyilászáró szaküzletben fogok mosolyogni. Tegnap kiszolgáltam két 15 évest sörrel és nem is tudtam róla. Kegyetlen ez a szakma. Nem tudnak visszakönyörögni. Mondjuk nikkárternek valószinűsithetően akadna rá esélye de sajna az Államokban koncertezik szóval felejtős. Amúgyse hinném hogy a Ferenc mély bájcsevelybe elegyedne egy szőke popsztárral.
A Norbert meg tök okos. Én azt hittem az eddigi élettapasztalatom alapján hogy ilyen csak az apa lehet. De nem. Gyermekkoromat meghazudtolva (ami a "fizika és matekházi irás apával" cimet is kaphatná) bebizonyitotta hogy ő is tud ugyanolyan hévvel belemerülni ezekbe a dolgokba és látva hogy nemérdekel, méginkább érthetetlenebbül előadni, véleményem szerint márcsakazértis hogy "ha már nem érted, rendesen ne értsd." Szóval folyton belekavar a dolgokba, de úgy hogy még a macskám se értené mit akar pedig az hangszinről veszi a lapot. Ime egy példa:

Mama: - Hogy érzed magad az új munkahelyen?
Norbert: - Hát az ambivalens, mert igy ööö struktúráltan veszed meg igy nyomják, nyomják és közben azt hiszik hogy te majd tudod pedig csak játszol a lapokkal hogy vágják..
Ditta: -Azt akarja mondani hogy kevés a szünet meg a jutalék de ha okosan csinálja akkor többet fizetnek.
Mama: - Miért nem ezzel kezdted?

2008. június 16., hétfő

Balaton száund!!!!

Igen, ott leszünk. A tökéletesség kedvéért elmentünk vásárolni, hogy beszerezzek néhány jó csöves cuccot, ugyanis ott az a kötelező. Gyönyörűen néztem ki az invázió próbafülkéjében ahogy próbáltam magamra rángatni a leárazott sortot meg a trikót amin egy rbanc kutyát kényeztet két másik, némi utalásként a Móninak meg a Norbertnek hogy igenis ez lesz a sorsuk. Néztünk sátrat is, de 2 órás kutatás után is csak 20ezreset találtunk, ami valljuk be kicsit sok egy olyan sátorért amit még csak be se lehet zárni normálisan, úgyhogy irány a teszkó. Menet közben megpillantottam egy a mennyeztről lelógó hatalmas undoritó neonrózsaszin úszógumit (amiből nem mintha nem lenne elég a derekamon), hát egyből leszedettem és immáron a szobámban várja a július 9-et, meg a 28-at merthogy akkor is megyünk a Balatonra csak az anyáékkal. Végre nyaralunk.

Kössz

Mellesleg, menj már a pcsába. Könyörgöm, miért érzi úgy egyre több ember hogy bele kell szólnia más életébe? Komolyan mondom nem tudom felfogni, hogy mi a krva anyám közük van hozzá?
Volt egy fiú az életemben aki egy segg, de ennek ellenére fontos részét képezi annak ami vagyok, ezért bekerült a "Legjobbak" cimű képtáramba a májvipen. Igenis szerettem, vannak jó tulajdonságai amiket nem szeretnék elfelejteni és azt hiszem beletartozik abba a történetbe amit elmesélek magamról ha meg akarsz ismerni. Na ennyi az oka annak amiért ott van az a rohadt kép hogyakrvaanyjába.
Erre odairkál tökmindegyhogyki egy olyan szöveget hogy én azt vegyem le?! Mert nekünk már semmi közünk egymáshoz és különben is, tűzésviz meg ilyen szr szövegek. Még ha csókolóznánk rajta vagy valami de nem! Egy tökátlagos kép, amin az én pólómban feszit, vicces, és felidézi a múltat. Hát mi ez ha nem a belepofázás meg a másik érezéseinek megsértése? Meg majd ő eldönti hogy az a fiú hozzám való-e meg hogy én kinek a képét teszem ki oda ahova akarom. Erre mondhatnám hogy ez csak a kettőnk dolga de még csak ez sem igaz bsszameg! Mert csakis az enyém.
Úgyhogy ezúton is üzenem minden kedves akárkinek hogyha mély, visszafojthatatlan késztetést érez, hogy megmondja a frankót akkor az menjen a pcsába mert leszrom.

2008. május 29., csütörtök

Reggeli ördögnórival

Örömmel látom hogy máris egy Anyád cimű szavazat érkezett a legfrissebb közvélemény kutatásomra, ami számomra egyértelműen azt a visszajelzést adja, hogy király vagyok. Új munkahelyem a pomázi kocsma, jelentem pultos lettem. Azaz pultos kisasszony. Tegnap már 3an haza akartak vinni, 1 srác felajánlkozott, egy hölgy meg örökbe akart fogadni. Szép teljesitmény azt hiszem. Most is épp oda sietek, olyan gyorsan irok hogy füstöl a klaviatúra. Lassan 2 hónapja hogy együtt lakunk a Norberttel, ennek ellenére tegnap megkérdezte hogy szerintem milyen lesz ha már teljesen összeszokunk. Nem tudom mit gondol, azt hiszem jobbat remél de majd ha lesz időm felvilágositom. Pl arról hogy az ipari mágnes amivel teherautókat emelnek (és mellesleg most is itt van az asztalon) nem biztos hogy kellemesen érinti a monitorját meg a gépemet, bár én nem értek hozzá. 26-án volt a szülinapja, gondoltam meglepem valamivel, csináltam tortát meg ilyen 24-es számos gyertya cuccot, azt a nyálas szrt amit az ilyen filmekben szoktak tenni a tortára mintha nem tudná hány éves na mindegy. Meg kapott egy hatalmas piros, masnis ajándékdobozt (volt benne egy nagy plüsskutya is na). Elég egy elbszott jelenet volt, ahogy hazajön a munkából este 10 kor mi meg ott állunk az anyáékkal, ég a gyertya meg minden szr, én meg próbálok valami boldogszülinapot kezdetű nótát előadni de nyögésesröhögésbe torkollik mert valahogy senki nem értékelte. Ez a hülye meg úgy meghatódott..nem hittem hogy ennyire kiakad egy kis megemlékezéstől.
Na jóvanmár suhanok mert még nyitva az Aquanoid ablaka és ez arra ösztönöz hogy játszak már egy kicsit.
Na csók.

2008. május 19., hétfő

Testileg alkalmas vagyok

..de hogy mire. A tegnapi napon (amit az ELTÉn töltöttem) kiderült, hogy tudok szolmizálni és ismerek 16 magyar népdalt. Ennek ellenére kézenállni azt nem tudok, meg kötelező szinten logopédushoz kéne járnom mert beszélni sem. Az egész úgy kezdődött hogy...

...Hétfő reggel. Vasárnap este szólt az anya hogy el kéne menni hétfőn erre a szrra, amikoris eszembe jutott hogy ja igen egy hete kaptam egy behivót. Első napon a testi alkalmassági vizsgálat. Csodálatos. Még jó hogy van még pár napom hogy felkészüljek népdalokból meg dórémifá, merthogy később jön az Ének meg a Beszéd. Reggel pluszba még kell csináltatnom alkalmis kiskönyvet Szentendrén.
Felkeltem simán, azzal nem volt baj, fél 9-kor már ott tébláboltam a munkaügyiben. Azon gondolkoztam, hogy ha fél 10-re hazaérek akkor még tudok reggelizni, meg tervezgettem hogy mit viszek magammal ebéd gyanánt. 2 órát vártam, fél 11-kor szépen sorra is kerültem, aztán kb 5 perc alatt elintéztem és suhantam haza. Tudod milyen érzés rohanni a HÉV-hez úgy hogy csak arra tudsz gondolni, hogy lekésed életed egyik sorsdöntő pillanatát és közben annyira kell pisilned hogy annak se látod értelmét hogy elérd a HÉV-et mert most hol jobb bepisilni?!
Szóval otthon voltam 11-re, ami azt jelenti hogy kb 5 percem volt arra hogy pislijek, egyek, átöltözzek, megpihenjek és ha úgy adódik esetleg a szükséges papirokat ne hagyjam otthon. Na ebből a pisilés meg a papirok sikerültek, csináltam egy szelet vajas kalácsot amit (mit ad isten) a HÉV-hez rohanva ettem meg. Mondjuk a tesi cuccért vissza kellett azért fordulnom, nehogymár kiessek a Dittasztájlból. Még a metrón is az járt a fejemben hogy a három felmérés közül (testi, beszéd, ének) miért pont a testi készség van elöl. Aztán rájöttem. 5 perc késéssel odaértem, és szerencsére az előadó tele volt, nem tudtam bemenni úgyhogy nem hallottam a tájékoztatót, igy azt is valami kiscsajtól kellett megtudnom az öltözőben hogy márpedig ma lesz mindhárom felmérés. Király. Bemelegités közben azon erőlködtem hogy legalább 3 népdal eszembe jusson ne csak a bocibocitarka. Azzal kezdte a srác (aki egyébként azt hitte magáról, hogy most majd krva menő lesz itt a 40 csaj között pedig nem), hogy fussál körbe 10 percen keresztül ami majdnem kúper csak úgy hozzátenném, közben üsd a fenekedet a párodéhoz. Mondanom sem kell én úgy a futással meg voltam elégedve a harmadik perc után. Aztán feküdjél le hanyatt a mocsokba, tedd a térdeidet a fejed mellé és próbáld meg az orroddal megérinteni a fenekedet. Erre kábé akkor se lennék hajlandó ha életelixir jönne belőle, nemhogy 200 kör idióta rohanás után mikor már az ember azt hiszi, nagyobb hülyét nem csinálhatnak belőle. Aztán szólnak hogy van még akadálypálya, te meg nézel üveges szemmel hogy "mi lesz az ebéddel, a terveimmel, az idegi pályáimmal" de leszrják. Mindegy, megcsináltam. A kézenállás utáni bukfenc kicsit bajos volt a kreativitásomnak de túlléptem az ilyen apróságokon mert tudtam hogy ezek után már csak jobb jöhet. Miután a kötelező balettmozdulatok közepette leugrottam a szekrényről, az volt a baj hogy nem támaszkodtam meg guggolásban. Na mondom itt volt elég a krva anyátok, úgy döntöttem hogy én megyek öltözni. Miközben vettem a cipőmet azon mosolyogtam hogy milyen lenne már most bejönne valaki hogy kihagytam a felemás korlátot. Aztán inkább ezt elvetettem mert nem jó kisérteni a sorsot. Vége az első résznek. Csodák csodájára a papiromra azt irták hogy "megfelelt".
Na szépen izzadtan, hulla fáradtan és marha idegesen elérkezett a Beszéd. Az elején mondom úú mekkora sztájl csupa olvasókönyv meg játék. Kinéztem egy tökjó történetet Vizianyó jótette, úgy gondoltam lenyugszom, ez gyerekjáték.. Jön a csaj, azt mondja mindenki olvas egy kicsit. Hát tényleg mindenki kicsit olvasott, ezért tűnt fel mikor én már a történet felénél tartottam és még mindig nem mondta hogy okés állj. Aztán megelégeltem és azt mondta nem enged át, menjek felülvizsgálatra mert beszédhibás vagyok. Na, ha a kézenállásbólbukfencen nem, akkor ezen meglepődtem az biztos. A felülvizsgálat eredménye az lett hogy kötelezően fel kell vennem a Beszédtechnika tárgyat és jótanácsként ez: keressek Pomázon egy jó logopédust:):) Nagyon jó.
Az éneken már meg se lepődtem. Kaptam essóessben egy ének-zene könyvet, mondom kiirok 20 népdalt. Összesen 2 volt benne. Nem baj én kiirtam mindent amit legalább névről ismerek, igy is csak 16 jött össze, nem tudom.. Hogy levezessem az idegi feszültséget, bekéredzkedtem zongorázni az egyik terembe, aztán majdnem lekéstem a tesztet. A beéneklést élveztem, legalább nem kellett közben futni, utána egyet kettőt kiválasztott a "listámból" én meg énekeltem de mint az állat. Fura volt mert mintha nem emlékeztem volna a szövegre de nem szólt, ezek szerint mégis. Aztán csupa meglepetésből elkezdte szolmizálva énekelni amit én, és mondta hogy folytassam. Küszködtem kicsit hogy úgy hasson tudom, és nem csak őt utánozom nagyonbénán, aztán az utolsó sorban elhallgatott, én megáltam, aztán hirtelen ötlettől vezérelve leénkeletem egy mimirédótilá-t. Annyit fűzött hozzá hogy a végét elhadartam. Mondom király. Kottát olvasnom nem is kellett mert állitólag ez a nehezebb feladat, hallás után szolmizálni. Ebben az volt a kibszás hogy kottát olvasni azt pont tudok.

2008. május 18., vasárnap

Annyira jó vagyok

8:00
Szinte kezdtem pánikba esni hogy először életemben elérem a hévet amivel még Esetleg odaérek ahova nagyonmuszáj. Elmúlt a veszély.

2008. április 30., szerda

"Nem értem magam, azt se mi ez a láz.."

Na ez az. Tegnap sikeresen megfáztam az éjjel mivel nem járt sikerrel a kamionos akció. Ma reggelre jól be is lázasodtam, fáj a fejem, a torkom meg az egész testem. Ez mondjuk annyira nem lenne szánalmas ha nem feküdnék 6 kiló használt zsebkendő között és nem a "szerelmek és harcok" cimű fordulatos tévésorozatot nézném ráadásul érdeklődve. A norbert elment dolgozni ami azt jelenti hogy rendet kéne raknom meg valami emberi fejet erőltetni magamra, de ebben az állapotban még a hajamat sem tudom megmosni ami egyébként elég durva.
Ja meg ma angolra is kellett volna mennem drágaegyetlen melinda jóvoltából, erre tessék. Igazság szerint ha létezik olyan szó ami a hányinger-szánalmas-undoritó-szr-reménytelen és visszataszitó szavak összeolvadt alakja akkor az most pont ideillik. Várom az alternativákat.

2008. április 23., szerda

Ez adja

Drága feleim!
Elgondolkoztató-e az a tény, hogy a nyugatiban a csövesnek 3 paplanja van, eközben a norbert és én egy takaró alatt nyomorgunk? Egy felmérés szerint a hajléktalanok 90 %-a úgy gondolja, hogy igenis megdolgoztak érte. Ez a tanulmány sarkallott arra hogy kipróbáljam milyen "megdolgozni" valamiért, igyhát elkezdtem kifigyelni a szomszédokat "ha már lúd, legyen kövér" alapon. A Tétényiék anyukája varrónő tehát igen nagy eséllyel fogok ki náluk sajátkészitésű ágyneműt ami nem biztos hogy megfelel a stilusomnak de menjünk csak tovább. Ott vannak a Molnárék, akiknek már amúgy is a 21 éves fiuk ágyán alszom, ami azt hiszem elég ok arra hogy jobbra forduljak viszont azt a szomszédot nem ismerem úgyhogy marad a Zsóka. A terv következő része az, hogy megfigyelem milyen időközönként megy vásárolni és a megfelelő pillanatban rávetem magam, kámforos zsebkendővel elkábitom és utána tehetetlenül állok a kapuban, lábamnál a mozdulatlan testével azon gondolkozva hogy hol rontottam el. Na kösz nem! Első dolgom lesz holnap hogy törvényes úton, mások testi épségét nem sértve elterelek egy kamiont a szlovák határnál és annyi takarót viszek haza hogy az unokáimnak se kelljen nélkülözni.

2008. március 31., hétfő

Engaged By A Dragon (mert annyira jó vagyok angolból)

Egy újabb fejezet a fantasztikus blogomban és az a helyzet hogy rossz hirekkel kell szolgálnom az olyan szánalmas, gyerekes és nem utolsó sorban nulla aggyal rendelkező ismerőseimnek akik bármivel nem értenek egyet azzal kapcsolatban amit én csinálok, többek között hányok tőletek de ami a még fontosabb, hogy leszrom. Mindent.
Na a hétvégém megint csodálatos volt, 2 napig csak feküdtem, ettem, és hogy valami jó nyálas szr is legyen benne, simogattam az én újdonsült kreativ vőlegényemet, aki komoly szándékairól tett tanubizonyságot: gyűrűt vett nekünk és ezzel elkötelezte magát örökre. Na mondjuk ez azt is jelenti hogy szegénykém neurotikus, elmebeteg, meggondolatlan, kissé szuicid hajlam és mindezek tetejében teljesen biztossá vált hogy semmiféle jóstehetséggel nem rendelkezik. Különben belelátna a jövőbe és legalább egyszer jóerősen meggondolta volna a dolgot.
Eljött az a pillanat az életemben hogy megtegyem azt amit félévente eljátszom, átrendezem a szobám. Eltűnnek a Básztid, Mekfláj, Beksztritbojz poszterek és egy új, érettebb külsőnek adnak helyet. Enszink.

2008. március 26., szerda

Lehozó meg tress

A hétvégén néhány új szóval bővült az amúgy sem elhanyagolható szinten válogatott szókincsem. Ezek közül néhányat megemlitenék, hátha új információval tudok szolgálni a környékemen élőknek akik hasonlóképpen életükben nem hallottak ezekről a kifejezésekről:)

Lehozó: ezt a csodálatos szót arra kell használni amikoris történik veled valami tökre negativ, aminek a hatására rossz kedved lesz, kellemetlenebb esteben mély depresszióba esel. Másnéven: lelomboz.

Tress: szr

Hát egyenlőre ennyit ragadtam ki, aztán majd frissitek:)
Egyébként ezeket a szavakat a hazánkban mindenki által jól ismert Abonyban szedtem fel, aholis egy csodálatos úriember lakik, kinek neve Norbert. Ez az ifjú legény annyira kreativ, hogy locsolóverssel egybekötve kérte meg a kezemet (amit mondjuk én irtam, de kell hozzá egy bizonyos szint, hogy azt szinte tökéletesen vissza tudd adni:)
Az angol az tökre jól megy, kivéve hogy egyre inkább mélyebbre ásom magam a szrban, méghozzá azért mert túl sokat tudok. Mindenkinek megvan a maga keresztje..
Du áj hev tu krááááááj for júúúúúú

2008. március 20., csütörtök

Semmi különös

Na itt van ez a kis hülye aki egyébként egy tarajos norvégsárkány:) A napokban tudatosult bennünk hogy az isten is egymásnak teremtett minket, ami azért is jóhir mert a sárkányok állitólag gazdagok és rövid ideig élnek..
Holnap elmegyünk az inszájdba.. most először semmi kedvem.
Aztán szombaton lemegyek VIDÉKRE:)
Ezek a hosszútávú terveim.
Na viszontlátásra.

2008. március 15., szombat

Ki vagy, Zoltán?

Elmúlt a hasfájás, köszönöm mindenkinek aki puszit küldött rá (Zsolt).
A napokban egy furcsa dolog történt. Új olvasója lett a blognak, méghozzá egy bizonyos Zoltán személyében, aki nem a Zolika. Ó te rejtélyes idegen ezúton is kérlek, mutasd meg magad. Ha nem hát nem..
Elkezdtem hallucinálni is. Az este folyamán csupán 3szor lettem majdnemöngyilkos és 2szer öltem meg majdnem valaki mást. Ez a valóságos tartalom volt. Arra "ébredtem" hogy kezemben a 600 kilós tömörfa gitárommal állok a Kishülye feje fölött aki csodálkozva néz és nem biztos benne hogy ébren van. Pár verejtékes és meglepően hosszúnak tűnő másodperc után meggondoltam magam és mérlegelve a másnap reggeli esélyeimet, inkább visszafeküdtem mellé. Reggel minden a számitásaim szerint zajlott, kivéve hogy elég hamar bebocsátást nyertem a duzzogás és páni félelem szféráján túlra. Mire meggyőzte magát hogy nem kell tőlem tartania, előálltam a lábkörömfestés-popkorn kombinációval amely pontnál kissé kijjebb kerültem a bizalomszférájából. Természetesen a nap további részét ő is élvezte főleg..mi van? Persze! Biztosan tudom, különben miért sikoltozott volna mikor a hátát gyantáztam??

2008. március 12., szerda

Fáááááj a hasaaaaaam kérek rá pusziiiiiiiiit!!

Tök szrul vagyok, fáj ez a fáking hasam és ennek tetejébe mégcsak nem is ehetek ami a legesLEGROSSZABB!! Próbáltam olyat hogy nem gondoltam rá, meg ettem egy vajas kenyeret de valahogy nem ez a jó taktika.
Regisztráltam erre a mitjormesszendzserz anyámtudjamire hátha vannak normális emberek akik lekötik az én túlemocionált agyamat de SEMMI! Azon gondolkodtam hogy bánatomban megnézem a balázssót hogy röhögjek azokon az embereken akik még nálam is bénábbak erre rá kellett döbbennem hogy levették a műsorról.. itt a vég.. egyedül fogok meghalni a bsb-fan-megszállott-oltártállitós szobámban és mégcsak a macska se fog sajnálni.. majd azt mondja kösz az ágyad te rbanc!- és leköp.
A Csusza meg egy szemét állat! Nem ir vissza pedig tudja hogy hiányzik na? Ezt kapd ki! Nem gondoltad volna mi?
Megyek sirni aztán ha van valami ötlet a "ne gondolj rá" és az "egyél egy almát" fájdalomcsillapitó jótanácsokon kivül akkor kérem ossza meg velem és gyógyszerészével. Köszönöm.

2008. március 8., szombat

Boldogat nekem!

Megy a herripotter és épp hisztizik valamin.. tipikus. Ha már nem tud elbánni egy öregemberrel, legalább a pofáját befoghatná.
Hányok ettől a nőnap hülyeségtől, hogy mindenki jön a sablon szöveggel: boldog nőnapot! nem igaz hogy senkiben nincs annyi kreativitás hogy legalább egy megszólitást beleirjon (jó, tisztelet a kivételnek, de közlöm hogy ilyen is csak egyetlen egy volt a mai nap során). Az is undoritó hogy olyan emberek küldenek smst meg imélt ezzel kapcs, akiket egy hogy nem is ismerek, kettő: nem is akarok. Iwiwen meg ez a sok szr ellepi az üzenőfalat, még jó hogy körlevélben nem küldik el.. nem tudom mit gondolnak, csupán halvány gyanum, hogy azt hiszik ha nem irják ki, valaki megsértődik. Hát most közlöm hogy mindenki szrik rá! Nem fogok egyesével végigmenni az ismerőseimen és leellenőrizni hogy kivánt-e szépeket basszus! Különben is, ha kiván akkoris legyen az eredeti, személyreszóló.. nem tudom kinek esik jól vagy okoz néhány kellemes percet hogy elolvassa ezeket a tucatkivánságokat..nem jelent semmit.
Ja amúgy kösz mindenkinek aki irt.

2008. március 4., kedd

Ezlongezjulávmi

Jaj hát annyi minden jó dolog történt velem és senki nem tud semmiről semmit! Először is kaptam egy fantasztikus álláslehetőséget, lehet választani: filmezés idős emberrel, négerrel (egy vagy több), állatokkal (kutya, ló), vagy hagyományosan. A másik valamivel szárazabb, egy kisebb informatikai cég (Microsoft) ügyfélszolgálatára keresnek magabiztos kollégákat.. hát nem tudom
Azt se tudom honnan vettem hogy kételkedjek magamban, de a nyelvtanfolyamon kiderült hogy nem kellett volna aggódnom az elején hogy nem fog menni mert most meg hasit.
Az a kemény amikor iwiwen kapok egy levelet hogy "tetszel, irj vissza, ha sziNpi vagy még lehet belőle valami" Hallod!! Egy hogy aki nem tud helyesen irni azt alapból leszrom, de hogy még mellé a tartalma is nulla! Visszairok hogy "öcsém térj észhez" erre lecigánykrváz mert őt senki nem utasithatja vissza. Fura lenne.. még a "nigger"-t várom aztán megkérdezem látott-e már olyat egyáltalán. :)Ha nem akkor meg ráküldök hármat a leendő kollégáim közül:)
NAAAA!!! Szóval holnap állásinterjú, meg angol, meg ilyenolyan találkozók a rajongóimmal.. lehet hogy majd aláirást is adok ezen még elgondolkozom..

2008. március 1., szombat

Úristen de égő!!!

Ez egy akkora nyálas szr!!:)

2008. február 24., vasárnap

Annyira jófej vagyok!!

Megkésve bár de törve nem, boldog születésnapot AKAROK kivánni, kalász legfogyatékosabb elmebetegjének aki nem jött le velem a hejbe pedig krvajóvolt! Szóval jól meg fogom verni. Itt aludtunk amúgy a szomszédban és csak úgy közlöm hogy mindkét fiú nagyon helyes! ;)
Ma elvileg lesz valami after de ahogy igy elnézem magam túlöltöztem ezzel a melegitővel meg trikóval..

2008. február 21., csütörtök

×××××××××

Na visszaértem:) Van olyan hogy 5 perc után mesterszinten űzöm a jégkorcsolyát? Merthogy igy történt.. Láttunk egy csomó fura embert, pl egy bácsit aki cicanadrágban táncolt. Az indulás kicsit nehéz volt mert nem tudtam figyelmen kivül hagyni azt az apró tényt hogy nem tudok korcsolyázni. Hazafele megcsapott a félelem szele mikor felszálltunk a metróra mert jó érzés volt, szinte hiányzott.
Ma délután randim van már megint egy médiaszemélyiséggel. Ha ez is hülye lesz akkor ezentúl úgy fogok bulizni járni, hogy leveszem a felsőmet és ráfestem a mellemre hogy "ha szerepeltél a tvben akkor ne szólj hozzám". Az összes hülye, és persze azokat meg bevonzom.
Új infó: irtam egy könyvet és az a helyzet hogy sokak nagy bánatára ezt szeptemberben ki is fogják adni. Na előre letisztázom hogy dedikálás, udvariasságilátogatás, bájolgás az nem lesz. Aki ki akarja nyilvánitani a véleményét (már a pozitivat) az szépen megveszi 20.000 forintért, abból érezni fogom. Igérem hogy a 90%-át magamra forditom.
(Itt megragadom az alkalmat és megfenyegetem a Zolit hogy ha nem jön velünk bulizni holnap akkor megverem)

2008. február 20., szerda

Húha

Érdekes módon ha valaki szakit valakivel az általában megviseli az embert, főleg ha elég régóta együtt vannak. Na engem nem:) Igazából a szivit sem, és ez tök menő hogy igy el tudunk válni. Vannak ezek az őrültek akik követik a másikat meg hivogatják, folyamatosan könyörögnek, meg olyanok is akik házhoz mennek és pofán rúgják az illetőt amiért nem hajlandó újrakezdeni. Nem értem hogy ezekben az emberekben hol a becsület, a büszkeség. Akkora égő lenne ha most odamennék hogy "figyelj én szeretlek, fogadj vissza kérlek!". Először is azért mert hazugság, másodszor mert krvaégő. Augusztusban találkoztunk és azóta még hülyébb és idétlenebb voltam mint általában.. azt mondják ez a szerelem, mikor elveszted a kontrollt az ép eszed felett, és elkezdenek az ösztönök befolyásolni meg a gyerekes érzelmek.
Jézusom elkésem pedig ma korizunk!! Na jövök haza majd befejezem az eszmefuttatásom csók..

2008. február 19., kedd

A korcsolya jegyében

Csütörtökön hatalmas buli lesz a jégpályán, mert én ott leszek! Beksztritbojzt fognak adni és elárasztanak majd minden jóval pl két csajjal meg egy pasival:) Nagyon durva, mert nem tudok korcsolyázni, kb az egyetlen élményem az ezzel kapcsolatban hogy 3 évvel ezelőtt ráléptem a jégre és az első 10 centin hanyatt is vágódtam, 5 percig röhögtem aztán feladtam. Szóval tehetséges vagyok ezen a téren is, nem okozok majd nagy meglepetést, lehet még a bokámat is eltöröm hogy legyen valami változatosság.
Rájöttem hogy a valentinnap az egy marha jó alkalom arra hogy mindenki engem szeressem ok nélkül. Nem mintha amúgy nem igy működne de ilyenkor kifejezetten körülöttem forog a világ. Pl virágot kapok, csokit (amit mondjuk utálok de részletkérdés) egész nap kényeztetnek és parancsolgathatok (természetesen itt nem rólad van szó szivi:)) Zolika! Te meg mehetsz a pcsába hogy csak igérgetsz aztán hol a gyémántgyűrűm?! Tudod hogy lételemem a pénz meg az ékszerek, a kocsiról nem is beszélve!
Holnap át fogok menni a nagymamámhoz úgyhogy lehet utána beugrom a pszichiátriára.. attól függ hogy viselem. Mindenesetre viszek nyugtatót meg heroint az általában segit.

2008. február 17., vasárnap

Forevör Living

Az a rohadt nagy helyzet hogy eszméletlenül jó vagyok. 3 napja tart a partiőrület (ez egy tök gusztustalan szó) és 3 napja nem alszom semmit. Ez többek között arra jó hogy ráfoghassam a krvaégő dolgaimra hogy a fáradtságtól van.. nem mintha ezt bárki bevenné..
Először is szingülparti a dzsemben, kimás volt az előadó mint a palcsótomi akit egyszer majdnem lehánytam (ez elég fontos információ). Az este folyamán furcsa emberekkel találkoztam, köztük egy 40 éves férfivel, aki azzal a szöveggel nyomult hogy nem kérek-.e földimogyorót amitől már amúgy is bűzlött a pofája. Aztán volt ott még egy hawaii inges gyerek akinek nem tudom milyen apropóból boa volt a nyakában.. gondolom ilyen hawaii füzért akart szimbolizálni de ez csak tipp, mert mikor megkérdeztem éppen az esküvőnkkel volt elfoglalva úgyhogy nem tudott koncentrálni. Pénteken regibuliban voltunk, fetrengős fogyatékos elégszánalmasahhoz helyen hogy a végére jól érezzem magam:) Szombat.. ilyen élményem kevés van sokkolóbb. Ennyi elmebeteg őrült embert még sosem láttam egyszerre, mint ebben a goatrensz buliban. Ja meg leimósoztak:) A móni onnantól végig azzal volt el hogy Ditta:AzImós. A fotós srác meg egész portfóliót készitett rólam, olyan képekkel hogy "a bárpultnál állok és vakarom a lábam mert viszket", "szánalommal nézek a mónira amiért képes ilyen zenére táncolni", "hangosan nevetek a csövesgyereken aki azt hiszi az a retró ha 6 hónapja nem mosott hajat" és hasonló igen szórakoztató és érdekfeszitő mozzanatok. Tudom hogy mindjárt megőrül mindenki hogy feltegyek párat:) Ja meg belémkötött egy gyerek hogy én mit keresek itt, ma nem játszik a tokiohotel, aztán mondtam hogy a VágjátokKiABelüketARasztásoknak viszont igen és megvillantottam dzsungelkésemet, na akkor kicsit megijedt. Ezzel együtt jól szórakoztam csak kicsit kellemetlen úgy felkelni hogy szétrobban a fejem és az összes végtagom zsibbad de ebben benne vannak a belső szerveim is meg a testem többi része. Jesszus megyek aludni.. ebbe belegondolni is rossz..

2008. február 13., szerda

:):):):)

Először is boldog szerelmünknapját szivi!:) Merthogy már te is olvasod az ÉN blogomat és ez annyira király! Majd csinálok neked egy különbejáratú pornóoldalt hogy kiengeszteljelek a mai napért (teljesen kiismertelek ezen rövid idő alatt:):):)).
Tegnap kiömlött a baracklé a szőnyegemre, megdörzsöltem szappanosvizzel és csodákcsodájára ma reggel megpillantottam a szőnyeg eredeti mélykék szinét.. durva.
Beiratkoztam nyelvtanfolyamra, ami azért király mert... nem tudom... mert én az vagyok.
Ja anya, ebédre nem csinálsz zöldségesrizst?
Erről jut eszembe, már korán reggel kaptam egy sms-t tökismeretlen számról, hogy milyenrégenláttukegymásttalálkozzunk. Nekem személyszerint fogalmam sincs hogy ki lehet ez úgyhogy megkérek minden jelenlévőt hogy jelezze szándékát. Természetesen bárkivel bárhova szivesen elmegyek, főleg ha gyűrűvel indit, aztán esetleg király autója van..stb (a probléma ott kezdődik hogy nem tudom milyen a király autó, a szinét talán megállapitom de onnantól nem jutok többre szóval ha van egy kis eszed lefújatod és megvan a csaj:))
Na suhanok tovább mert széttépnek a rajongók, be kell mennem a városba is, meg este szingülparti a jam-ben (nem ez nem olyan:)).

2008. február 9., szombat

20 40356..

Tegnap javult kissé a helyzet, átmentem az ágihoz és kiröhögtük a gyurit, aztán kiröhögtünk minden elmebeteg embert akivel a móni eddig járt.
Nem jött meg a fizetésem, olyan van? Kicsit kezdek aggódni, úgyhogy hétfőn ráboritom az asztalt a titkárnőre. Az is folyton nyáladzik az arcomba, aztán mikor ki kéne fizetni a bérletem, csak húzza a száját. Tegnap találkoztam egy őrült nénivel, aki az árpádhidon rollerezett. Megkérdezte, hogy mennyi az idő aztán továbbsuhant és közben apostol-t énekelt.. itt felvillan a kérdőjel hogy vajon honnan ismerem az apostol számait, de nagyon jó magyarázatom van rá a nagymamám személyében, aki megengedte hogy a fárasztó pénteki szinészetóráim után nála aludjak és sajnos volt neki tv2-je dáridóval, minden egyébbel..
Van egy új számom, és ha olyan frappáns lennék mint iwiwen pár ember akkor ideirnám az első 5 számjegyét aztán találd ki a többit mert annyiramenővagyok. (És tényleg.) De krvára nem fogom megadni senkinek, összesen az az 5 ember tudja (téged is beleértve anya) akinek érdekel is a mondanivalója. Majd ha az sem fog érdekelni akkor veszek mégegyet:)
Annyira hányok a citromos ájszteától.

2008. február 7., csütörtök

Nemigaz..

Az elmúlt 1-2 napban valahogy semmi nem jött össze. Holnap bemegyek a városba és veszek egy pannonos kártyát mert most már elegem van, aztán megyek a fizuért meg csajoskodni és leszrom az egészet. Jövő héten beiratkozom egy ilyen hipergyorsexpressz angol tanfolyamra mert kell egy essóess nyelvvizsga a felvételihez.
Ezek a terveim és innentől nem érdekel semmi és senki mert ez igy lesz és kész.

2008. február 5., kedd

BoLdOg SZüLeTéSnApOt!!

A fogyatékos nővéremnek ma van a szülinapja, úgyhogy ezúton is kivánok neki sok görbe estét meg forró portugál éjszakákat! 22 éves lett, ami azt jelenti hogy majdnem pontosan 2 évvel idősebb nálam, szóval azért annyira nem öreg.. Gondolom épp züllenek az új barátaival valami mocskos szórakozóhelyen és egyetlen gondolata az eseményutáni tablettákon jár, mindegy én azért próbálkozom eljuttatni hozzá a szánalmasmitsemérő jókivánságaimat.
A mai napom csodálatos lesz, először is zuhanyozni fogok ami külön érdekes mert nem találom a tusfürdőt.. aztán bemegyek az apához a városba, és nagyon remélem hogy belebotlunk véletlenül valami forraltborosba, meg mondjuk ebédelni is kéne..
Az elmúlt 1 hétben fogytam 2 kilót. Ez annyira nem is nagy szám ha azt nézzük, hogy az elmúlt egy hónapban 7-et hiztam. Nem mintha számitana mert mindig ugyanúgy nézek ki, kivéve ha másnapos vagyok mert akkor rondább a fejem, de ez nincs összefüggésben a kilóimmal.
Na úgy döntöttem előbb táncolni fogok meg énekelni, aztán zuhanyzom.

2008. február 4., hétfő

Összejött!

Hatalmas új infóval jelentkezem: vettem új telefont. Tök jól néz ki, és mindent tud amit szerettem volna, ez azért olyan furcsa mert ilyesmi nem nagyon szokott történni velem.
Ma lejártam a lábam, de nem baj mert a kártyámat is feltöltöttem, ezentúl meg lesz mibe belerakni:) Az orvosnál is voltam aki azt mondta hogy vége a táppénznek de azért emberek közé még ne menjek az elmeállapotom miatt. Nem tudom milyen orvos ez de tud valamit, ha kell a száma megadom.
A virág meg szrik rám. Na szép, hogy miatta regisztrálok aztán se egy hozzászólás, se egy szavazat..
Van itt valaki aki olvassa a blogomat pedig nem kéne.. ez a Farkas.
És van valaki aki nem olvassa pedig kéne, az meg a Zoltán. Kisfiam, most azonnal irok neked iwiwen!
Na kezdődik valami film szóval ez ennyi volt, majd ha történik is valami szólok.
Na csók

2008. február 2., szombat

Hazaértem

Na most jöttem a mónitól. Hát ez hülye. Már tökre hiányzott az a csaj, tartottunk egy hatalmas csajos napot, előkerült még a nótenksz is akkora volt. Rendeltünk pizzát, kibeszéltük a fiúkat, ennek következményeképp meg kell vernem a barátját. Átmentünk az ágihoz, sikeresen kikészitettük, aztán elkezdte nézni az olsenikrekesundoritószánalmas esti filmet szóval eljöttünk.
Holnap megyünk plázázni délelőtt, nézek új pirszinget a számba, meg telefont mert ettől már hányok.
A mai sokkom az volt, hogy kiderült: az apa fent van iwiwen. Ami nem mellékes hogy az iwiw szerint ő pesten lakik. Én úgy tudtam hogy nálunk, de az internet olyan információkkal szolgál, hogy csak nézek.
Nemsokára itt a búcsúbulim, ami kifejezetten izgat, nem tudom miért, amúgy is rólam szól minden.
Na lefekszem aludni mert megint fulladok, persze nem tudom ennek mi köze az ébrenléthez. Lehet hogy tudatalatt inkább álmomban szeretnék meghalni.

2008. február 1., péntek

Nem tudom (igen még mindig)

Reggel kitöltöttem ilyen önismereti kérdőivet, kiderült hogy semmit nem tudok magamról. Lehet hogy ez az oka annak, hogy magambaszerettem.
Lassan itt a nyár, már csak pár hónap és felolvad a kalászi tó jege.. mekkorákat buliztunk ott úristen, éjszakai fürdés ráksz! Világosban is lementünk, csak olyankor mindig megtaláltak azok a bandák, ahol 14 fiú volt és mindegyik minket akart bedobálni a tóba. Előnye, hogy már tudom hogyan kell olyan hasast ugrani, hogy a köldökömön jöjjön ki a vékonybelem.
Munkahelyi tapasztalataim alapján innentől kezdve csak olyan helyre megyek dolgozni ahol meleg fiúk vannak. Olyan mintha 30 okos és jófej lánnyal beszélgetnék és még szépek is:) (merthogy 30 okos és jófej lányt sehol nem találsz, talán csak akkor ha kivágsz rólam képeket és egymás mellé rakod) Imádtam velük lenni, volt egy kedvencem, a zolika aki igazi szőke herceg és normál esetben rosszul lennék tőle de szerencsére nem hetero. Az egy kis időt vett igénybe mig hozzászoktam a perverz fantáziálgatásaihoz, meg az élménybeszámolóihoz a tegnapestibuliról amit köszönöm nem kértem, de belegondolva neki se lehetett könnyű mikor az én élményeimről tartottam kiselőadást..
Most hallottam a brékingnyúzt, hogy hamarosan megjelenik a herripotter 68. Hát én megnéztem a legutóbbit de elegem is lett. Erről nem is kivánok több szót ejteni mert ez mindennek a teteje hogy elveszik a mesémet és horrorosszomorúnemtommit csinálnak belőle.
Rosszul vagyok attól ha valaki nem tud menni. Annyi minden levonható abból ahogy egy ember jár, és a legtöbbjük annyira kiábránditóan szerencsétlen! Adott egy helyes gyerek vagy egy tökszexi csaj, és úgy megy mint akinek minimum sérve, gerincferdülése meg dankórja van de ez igy egybe. Inkább akkor legyen tolószékes és mosolyogjon hátha. Pontosan ezért nem hordok tűsarkút. Meg azért mert krvás.

2008. január 31., csütörtök

Éljen a tüdőgondozó

Éppen megy valami nyálas film az ertéelen szóval nincs lehetőségem magasröptű gondolatokra, főleg mivel elnyomja az agyamat a láz. Ferenczivera nem ismeri a kenézgábrielt!:) Akkora durva! Pedig ha tényleg a szabóervinbe járt akkor az alapkövetelmény. Szerettem volna ma már valamit csinálni de sajnos még mindig kordinációs zavaraim vannak, ezt abból vettem észre hogy közel egyméteres kilengésekkel közlekedek a félméteres folyosón. Szerintem is. Az anya egésznap könyvel mert a sok hülye leszrja hogy neki ez rengeteg munka és mindent késve hoznak. Az apa reggel visszavitt az orvoshoz, most nem tudom hova tűnt de gyanitom hogy a csongornál játszik a gépen. Hétvégén feljön a móni én meg remélem leszek olyan állapotban hogy átmenjek hozzá mert csajoskodni szeretne, amitől én konkrétan hányok, de mindegy mert legalább együtt töltjük a napot. Megyek vissza feküdni mert mindjárt jön az anya és lekever egy pofont.

Jaj azt még el akartam mondani hogy eszméletlenül imádom magamat.
Persze, tudom te is, de ez érdekesebb.

2008. január 28., hétfő

Hejhó

Meg vagyok fázva, szerelmes vagyok és nikkártert hallgatok. Nyomor a köbön. Fáj az orrom, ami tiszta piros mert félpercenként alávetem a háromrétegű papirzsebkendő kinzásainak. Ennél rosszabb már csak az lehetne ha eltűnne az egyik básztid poszterem. Ez a hét lenne az utolsó a munkahelyemen de szerintem fulladok még egy darabig ahogy ezt elnézem.
Hétvégén bent voltam Pesten, a népligetben álltam (nem, most kivételesen nem dolgoztam) és vártam a veszprémi buszt amikor odajött hozzám egy enyhén imós srác és elkezdett oltani hogy mekkora szánalmas hogy őt utánozom, és hogy nem gondolom-e hogy ez a pirszingcucc a számban már régen lejárt. Had ne mondjam hogy neki meg méripoppinszos volt a táskája aminek az elejére az volt irva hogy "I Love Anime".. a méripoppins az tökre anime egyébként. Valahogy abban a buszmegállóban mindig az ilyenek találnak meg. Legközelebb jöhetne inkább egy öregbácsi aki pénzt osztogat meg dicséreteket és rászólna a buszsofőrre hogy ajóégáldjameg várjomármeg ha már megvettem a rohadt jegyet és látja hogy rohanok csak egy öregasszonnyal veszekszem.
Vannak ilyen tervek a fejmben, hogy lemegyek Szegedre vándorszinésznek, vagy ittmaradok dolgozni Pomázon és várok valami csodát. A Móni azt mondta szeptembertől albérletbe megy és megkért hogy menjek vele, mert egyszerűen nem birná nélkülem. Persze ezt megértem, de még vannak más alternativák. Nem mintha el tudnék szakadni. Tudja valaki mi az az "inhalálás"?

2008. január 27., vasárnap

Vége

Tegnap este sikeresen meggyőztem magam arról hogy csak én számitok és az hogy én boldog legyek. Arra gondoltam hogy politikus leszek vagy valami házaló ügynök...ha magamnak tudok hazudni és el is hiszem akkor mások befolyásolása nem okozhat túl nagy problémát. Van egy videó amin ki van könyörögve tőlem 3szor az a szó, hogy "vége".. azt szoktam nézegetni, meg ha nem vagyok itthon akkor csak felidézem ezt a szót, és máris jobban érzem magam. Vége annak az időszaknak amikor ilyen fogyatékos egyének irányitani tudták a kedvemet. Vége annak hogy olyasvalamire várok ami soha nem jön el, és annak is hogy meg akarjak változtatni embereket, mert ha maguktól nem teszik akkor nem is akarják. Márpedig aki valamit nem akar azt nem kell erőltetni. Ez mondjuk szöges ellentétben áll azzal a fenti mondattal hogy jajdejó tudok befolyásolni embereket, de még csak magamon folytattam kisérleteket szóval nem bizonyitott más embereken a hatékonysága. Azt hiszem folytatom a szupersztárkodást, hétvégi program: autogramm osztás, fényképezkedés a rajongókkal, pornóvideók, heroinorsomethingelse. Tegnap voltunk az anyáékkal a korában, ma meg a metróban, tök király vettem 6 zacskó gumicukrot meg gyümölcslevet. Holnap be kell mennem dolgozni mert még egy hétig ott vagyok, viszont úgy érzem hamarosan beteg leszek. Köhögök meg vérzik az orrom folyamatosan. Vagy lehet hogy maláriás vagyok. Hiányzik a virág, meg az hogy senki nem rohangál meztelenül a fenti folyosón, úgyhogy ennek ellensúlyozására néha levetkőzöm és szimulálom a folyamatot. Nem az igazi.

2008. január 26., szombat

Annyira jó vagyok!!!

24-én születésnapi ajándékként megleptem magam és felmondtam a munkahelyemen, erre MOST akarnak kibszni velem?? Hát milyen elmebetegek az ilyenek? Úristen, ez a teljesitőképességem rovására fog menni ha tovább idegesitem magam ezzel a szrral, pedig azt elég nehéz elérni csakúgy mondom. Itthon minden rendben..európaiértelemben. Az apa még mindig jóhumorú, az anya meg sütött halat aminek volt szeme! Azon gondolkodtam hogy vajon mit láthatnak de aztán rá kellett jönnöm hogy semmit. Tök sok fizut kaptam úgyhogy most megint jótékonykodhatok, a móninak már odaadtam az étkezésijegyemet, azon meg még gondolkodom hogy hogyan támogassam a többi kollégistát veszprémben.. bár ahogy elnéztem csütörtökön nem volt semmiben hiány:) Vannak ilyen terveim, hogy ideoda költözök, jelenleg anglia a legaktuálisabb, de ezenkivül rengeteg megoldáson gondolkozom, márcsak azért is hogy hol viselnek el:) Ezekről bővebben egy későbbi bejegyzésben lehet majd olvasni mert most túlságosan felbsztam az agyam és nem vagyok képes ilyeneken gondolkodni. Na cső

2008. január 23., szerda

Reggel

Korán reggel van és én már itt szivok, de legalább az anya nem énekel. Ma megyek felvenni a fizetést, amit már 6-án megkaptam.. ennyire fontos az életemben a pénz:)
Ilyenkor reggel annyira bölcs vagyok hogy muszáj megosztanom azt a világgal, és leirnom hogy mennyire nem értem azokat az embereket akiket irányit a pénz. Ők egy idő után annyira beleszoknak a kényelembe hogy semmi, és senki kedvéért ki nem szakadnának
Na akkor most indul a közvélemény kutatás, a kérdés: megvenni egy ruhát vagy egy új bútort az nagyobb örömet okoz mint csókolózni velem? Ha valaki tudja erre a választ akkor legyen bátor és irja meg, legyenszives.
Na csók.

Na hellóKA!:)

Megint itt vagyok és tudom hogy undoritó meg szánalmas de nincsen hosszú "i"-m úgyhogy ha valakinek súlyos helyesirásihibakomplexusa van, akkor azt leszrom. Na van ez a blog az anya kedvéért meg mert annyira király vagyok, majd megmutogatom a virágnak is aki a nővérem, de leginkább a lizinek aki a kutyám. Mert kb ő az akit érdekel. Na szóval szülői ráhatással indul a blog és most valamit irni akartam erről de nyitva van az ajtóm és az anya elkezdett énekelni szóval mentem hányni.