2008. február 13., szerda

:):):):)

Először is boldog szerelmünknapját szivi!:) Merthogy már te is olvasod az ÉN blogomat és ez annyira király! Majd csinálok neked egy különbejáratú pornóoldalt hogy kiengeszteljelek a mai napért (teljesen kiismertelek ezen rövid idő alatt:):):)).
Tegnap kiömlött a baracklé a szőnyegemre, megdörzsöltem szappanosvizzel és csodákcsodájára ma reggel megpillantottam a szőnyeg eredeti mélykék szinét.. durva.
Beiratkoztam nyelvtanfolyamra, ami azért király mert... nem tudom... mert én az vagyok.
Ja anya, ebédre nem csinálsz zöldségesrizst?
Erről jut eszembe, már korán reggel kaptam egy sms-t tökismeretlen számról, hogy milyenrégenláttukegymásttalálkozzunk. Nekem személyszerint fogalmam sincs hogy ki lehet ez úgyhogy megkérek minden jelenlévőt hogy jelezze szándékát. Természetesen bárkivel bárhova szivesen elmegyek, főleg ha gyűrűvel indit, aztán esetleg király autója van..stb (a probléma ott kezdődik hogy nem tudom milyen a király autó, a szinét talán megállapitom de onnantól nem jutok többre szóval ha van egy kis eszed lefújatod és megvan a csaj:))
Na suhanok tovább mert széttépnek a rajongók, be kell mennem a városba is, meg este szingülparti a jam-ben (nem ez nem olyan:)).

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kívánságod parancs