2008. március 4., kedd

Ezlongezjulávmi

Jaj hát annyi minden jó dolog történt velem és senki nem tud semmiről semmit! Először is kaptam egy fantasztikus álláslehetőséget, lehet választani: filmezés idős emberrel, négerrel (egy vagy több), állatokkal (kutya, ló), vagy hagyományosan. A másik valamivel szárazabb, egy kisebb informatikai cég (Microsoft) ügyfélszolgálatára keresnek magabiztos kollégákat.. hát nem tudom
Azt se tudom honnan vettem hogy kételkedjek magamban, de a nyelvtanfolyamon kiderült hogy nem kellett volna aggódnom az elején hogy nem fog menni mert most meg hasit.
Az a kemény amikor iwiwen kapok egy levelet hogy "tetszel, irj vissza, ha sziNpi vagy még lehet belőle valami" Hallod!! Egy hogy aki nem tud helyesen irni azt alapból leszrom, de hogy még mellé a tartalma is nulla! Visszairok hogy "öcsém térj észhez" erre lecigánykrváz mert őt senki nem utasithatja vissza. Fura lenne.. még a "nigger"-t várom aztán megkérdezem látott-e már olyat egyáltalán. :)Ha nem akkor meg ráküldök hármat a leendő kollégáim közül:)
NAAAA!!! Szóval holnap állásinterjú, meg angol, meg ilyenolyan találkozók a rajongóimmal.. lehet hogy majd aláirást is adok ezen még elgondolkozom..

Nincsenek megjegyzések: