2010. január 31., vasárnap

"Tejet kérek. CSOKISAT!"

Most három hónapig 2 évvel idősebb vagyok a Boldizsárnál:) Hülye pisis, jobb is ha még most kihasználja hogy leöregezhet (amit elég sűrűn meg is tesz), mert aztán megint egy évig nem lesz rá lehetősége. Persze azért én is igyekszem kiélvezni a helyzetet, keresem a korhatáros filmeket, meg arra gondoltam beviszem egy horrorfilmre szivességből:) Majd szerzek neki kukoricát is.. nem tudom, azt odaadják ovisoknak? A jégre mindenesetre beengedik, ezt onnan tudom, hogy a tegnapi napot a télisportoknak szenteltük, és korcsolyázni voltunk. Ó, hát annyira királyul suhan, hogy az embernek cseppnyi kételye sem támad abban, hogy tizenévig jégkorongozott. Én persze bénáskodtam de basszus! Nem estem el! Sőt, egy kicsit én is suhantam. Először a kicsik között köröztünk, hogy szokjam az állapotot, és kiderüljön hogy egyáltalán meg tudok-e mozdulni, de a Hülye úgy döntött hogy megy, és nézzük meg a nagyobb pályát. Nem mondom, volt bennem némi félelem a szélsebesen suhanópörgőforgó emberek láttán, de aztán gondoltam ekkorát még úgyse égtem. Nagy meglepetésemre egész jól mentem körbe-körbe (persze közben fogtam a kezét) attól eltekintve hogy párszor majdnem dobtam egy hátast és hogy nem tudtam megállni. Egyszer megpróbálta elmagyarázni, hogy hogyan kell kanyarodni: mondott mindefélét, hogy hova helyezzem a súlyt meg jobbra-balra tekergett és közben ordibált hogy "a lábamat figyeld" de az meg ott ikszezett meg kanyargott és én azt se tudtam hogy melyik lába melyik. Aztán gondolom ezen felbuzdulva, elémsiklott, megfogta a kezem és mint az őrült elkezdett hátrafelé.. hogy is mondjam, száguldozni. Nekem igy kb fogalmam nem volt hogy hova rakjam a lábam annak érdekében, hogy ha már nem segitek neki, legalább bajt ne csináljak. De az a halálfélelem, mikor minden méteren emberek, ez meg hátra se néz, nem lát semmit (én meg igen!) és győzköd hogy nyugi, ő érzi hogy merre megy. Aztán hirtelen bevágodik mögé egy lány, én sikitva elengedem a kezét száznyolcvannál, ő elkanyarodik, én repülök tovább egyenesen a fal felé, és azon gondolkozom milyen végrendeletet irtam utoljára, mert ha belevettem kitagadom. Aztán valahonnan kicsapódik elém és megakadályozza hogy csúfos vereséget szenvedjek a sorssal folytatott küzdelemben, és vigasztalásul megitat velem egy pohár forró teát, ami természetesen szétégeti a torkom, de ez jár.. hamár megölni nem sikerült.
Jó edző lévén visszatessékelt a jégre, amikoris észrevettem hogy becsuklik a bokám és nem birok egyenesen állni. Találgattunk hogy mi lehet, újra átkötötte a fűzőt, hogy jobban tartson de semmi változás, kb visszamehettem volna kitörni a bokámat. Csalódottan lehámoztuk rólam a sok szrt és arra jutottunk, hogy gyenge a lábam és valószinüleg jobban járnék egy műanyag gyerek korcsolyával.. ez is annyira jellemző.

Ma egyensúlyba hoztuk a tegnapi korcsolyázással eltorzult éves aktiv-passziv sporttevékenységünk mérlegét és BackToTheFuture napot tartottunk, megnéztük mindhárom részt és egész délelőtt feküdtünk:) Kb 2-3 körül végeztünk és amellett hogy már amúgyis hányingerem volt az öt kiló ebédtől amit megettem, még a fejem is megfájdult a tétlenségtől. Na akkor eldöntöttem, hogy amint a Boldizsár kiteszi a lábát a szobámból, nekilátok takaritani, de csak a ruhák és egyebek elpakolásáig jutottam aztán elhatalmasodott rajtam a vágy hogy hagymát egyek, ahhoz meg melegszendvics is jár, ja meg egy film. Szóval este 9 van, és ilyenkor még az Évi se takaritana, úgyhogy én sem fogok.. "ej rá érünk arra még".

2010. január 26., kedd

Szülinap Update

Ja, most tudtam meg hogy az Atis meg a Bandi fel akartak hivni vasárnap, hogy elénekeljék nekem az Alma együttes csodálatos számát, de sajnos ki voltam kapcsolva.. hálaistennek valaki volt olyan kedves és szilveszterkor ellopta a telefonomat.
Ja, a korcsolya amúgy kétballábas volt, vissza kellett vinni kicseréltetni. Ez is olyan jellemző.

Köszcsi, nincsmitcsi

Óóóóó pénteken voltunk esküvőn a Boldizsárral meg a szüleivel, és szétröhögtem az agyamat. Először is a velkámdrink, ami AzEgerMellettiValahol megegyezik a házi körtepálinkával. A fiúk persze egyből bevágtak hármat (az egyik csajszi hetet ivott, úgy kiütötték magukat az anyjával, hogy lemaradtak a szertartásról), mi a Kiserával a kettőnél megálltunk, belátva, hogy még igy is bizonytalan hogy át tudunk-e öltözni időben. Aztán átmentünk a kis rezidenciánkra, hátha sikerül: a Boldizsár elaludt (vagyis próbált), az apja meg nem törődve a sikoltozásommal, miszerint MEZTELEN VAGYOOOK, feltámolygott a galériára mert azt hitte viccelek. A Kisera mindeközben csak röhögött, és annak ellenére hogy ő uszitott minket a legjobban, egyáltalán nem öltözött át (a brokát kis ruhájába). A kaja szörnyen rossz volt, ami izlett az meg tele volt mindenféle csonttal meg porccal, igy az is élvezhetetlen volt. A zene szokásos, mulatós, izé, nemérdekelmertúgysemérzemaritmust, meg hasonlók. Ja! És van már másfél csokrom!
Reggel kellemes minusz 30 fokban ébredtünk a fűtetlen kisházban, lemaradtunk a reggeliről, és a szabadtéri melegvizes medence is használhatatlan volt mert TÚL FORRÓ volt a vize. A sors ocsmány fintora.

Délután el is indultunk haza, hullafáradtan, kissé másnaposan, és tartottunk egy fergeteges tripla szülinapot! Merthogy a Boginak hétfőn volt, a barátjának (a Balázsnak) pénteken, nekem meg vasárnap. Kaptam csomó király dolgot, pólót, zoknit, korcsolyát, tökjó képeslapot, aztán elmentünk a Boldizsárral mekibe és hányingerig ettem magam, erre hozott még egy fagyit is:) Aztán órákig bolyongtunk mert ő keres egy boltot de hogy milyet, az meglepetés. A vesztendben meg is találta, egy állatkereskedést! Mondta hogy azt választok amit csak akarok, és én félóra szerencsétlenkedés és nyafogás után beleszerettem egy zöld gömbhalba, ami állitólag morcos és rohadék, olyan mint a Hülye, úgyhogy AZ KELL! Meg láttunk klasszikus rákot, olyan rendes vörös ollósat, na az is tök jó volt!
Mindezek után találkoztam az Ágival (az unokatestvérem) akivel kókuszos forrócsokiztunk, meg adott egy két oldalú képet, amit ő csinált! Mikor hullafáradtan hazakecmeregtem, a Virág meg a Csongor beállitott két csomag piskótatallérral, de mivel a meggyeset utálom, odaadtam nekik és megtartottam az epreset. Az apáék hoztak egy csokor tökjóvirágot, aztán úgy elaludtam mint a sicc.

Hétfőn nagyonnagyon sokat dolgoztam, a végén jólmegérdemelten értemjött a Hülye, és otthon csinált nekem hatalmas hamburgert! Aztán előkerült a torta, ami PUNCS volt, az egyetlen kb amit a tojás miatt meg tudok enni, és amit nagyon szeretek. És ha ez mind nem lenne elég, kaptam még egy kindertojást is, meg parfümöt! Azt amelyik a kedvencem! Rögtön tele is fújtam magam meg a 30 méteres környezetemet! Igaz, hogy pudingos palacsintát nem csinált pedig az volt az egyetlen amit meg is igért, de azt hiszem ezt a szülinapom alkalmából megbocsájtom..

2010. január 20., szerda

Ma

Szerda, nem történt semmi különös. Ma csak majdnem elütöttek. Az a kemény, hogy nem is akárhogy.
Állok a zebránál, sehol egy autó, de piros van, hát jelzek. A többiek csakúgy szaladgálnak át, sehol semmi. Várok, várok, lassan vánszorog a jelzőlámpa narancsra, közeledik két autó, de olyan lassan hogy mire a piroshoz érnek már meg is állnak. Várok, várok, zöldre vált a gyalogoslámpa, lelépek a járdáról erre BZMEG ELINDUL AZ EGYIK AUTÓ! Hát mondom ez már tuti hallucináció, de oldalra fordulok, és kénytelen vagyok megállni az út kellős közepén mer a csávó az jön. Nem lassit, ő leszrja! Sőt, megvárja mig nekem zöld lesz és elindulok.. lehet nem vágja melyik lámpa az övé. De rendes volt mert mellettem elhaladva azért intett egy "bocs"-t.. de lehet hogy csak köszönt. Végülis nem háborodtam fel meg semmi mert annyira le voltam sokkolódva ettől az új élménytől, hogy nem tudtam hovatenni, aztán feladtam, hogy megértem és folytattam az utam haza.
Kezd érlelődni bennem a gondolat, hogy a világ ellenem van, mert amint kilépek a házból, egyből mindenki bántani akar. Vagy lehet hogy a ház átkozott és nem szabad elhagynom mert megbüntet. Még finomitom ezt az elméletet.

Ezaz!

Életem legcsodálatosabb napja.

1. Már útban legújabb munkahelyemre olyan meglepetés ért, hogy az kiváltja kb életem eddigi összes emberekben való csalódását. Batthyány tér aluljáró, a Klárival belibbenünk a pénztárosnő elé és mosolyogva jónapot kivánok. Nem lepődöm meg az életunt arctól, folytatom inkább: szeretnék egy 30 napos diákbérletet. Erre ő mond valamit, amit nem értek, hála a vastag üvegfalnak, ekkor (nem sejtve hogy ez is a terv része volt) visszakérdezek: tessék?.. elnézést nem hallottam. Erre furcsa fintorral túlartikulálva üvölti, hogy: HANYADIKÁTÓL? Hát mondom mától, kicsit meglepődtem és mégegyszer elnézést kértem zavartan, mert nem értettem mi a baja. Erre ő: nem hallani kell, hanem mondani.
Itt már egyáltalán nem volt világos, hogy mivel vivtam ki az ellenszenvét, de eléggé felidegesitett ahhoz, hogy felvázoljam egy ártatlan vásárló helyzetét, aki életében nem vett még 30 napos bérletet, de ő csak csúfosan felemelte rám a szemét és motyogott valamit a krva anyámról. Tágranyiltszemmel kérdeztem vissza, immáron fennhangon és kissé hisztérikusan elnevetve, hogy TESSÉK?? De nem hatódott meg csak mosolygott az emberiség elleni legújabb fegyverén, a suttogvakihasználjukhogyvanköztünkegyüvegfal-misszión. Aztán a teljes értetlenség és csalódás felcserélődött bennem némi szánalomra és hálára, amiért megnevettetett és emlékeztetett arra, mennyire jó nekem, hogy nem olyan vagyok mint ő.

2. Kolszenter, telefonálás, mellettem a Klári, másik oldalamon két állitólaghülye ismeretlen lány. Hallottam rosszhirüket, hogy nem dolgoznak meg bunkók, dehát mi közöm nkem ehhez, nem kell velük szóbaállni. Első pillanatban hogy meglát, már belebámul a csaj a monitoromba de kb mintha ott se lennék (teszem hozzá én aki mellé leülök, annak bemutatkozom). 10 perccel később az asztalát rángatja, ami egybe van az enyémmel, igy kb rámhúzza, miközben próbálok dolgozni. A fülemben az öregnéni nem hagyja hogy szóljak a csajnak mert a jószágokról mesél és mai fiatalokról, igyhát kénytelen vagyok erősen rábámulni a lányra és tudatositani hogy fejezze be. Ők összeröhögnek és még 3szor megrángatja az asztalt. Ilyen A Fejem??????? Vagy mi?? (a végén nem vertem meg)

3. Sms Ágitól: Megirta a DVD-met a Peti, a Tvájlájttal kezdte, de a Nyúmúőn már nem fért rá úgyhogy ráirta a Nő Kétszer-t.
Kérdezem: és Nyúmún?.. Az nincs meg. VÁGOD?? Nem mintha nem lenne ötmillió irható DVD-je amit ha annyirakell később visszaadok de ez mi? Majd nem lesz gyanus hogy a Gvinet Páltro nem játszik a Nyúmúnban? JÉZUSOM!!!!

4. Mi is lehetne csodálatosabb, mint egy jókor időzitett migrén! Ezaz! Kössz, ó Sors Keze, hogy sosem hagysz magamra!

2010. január 19., kedd

Munka, pénz, szr,

Dolgozom. Sikerült. A pénz az jó meg nem is túl megterhelő a munka, csak az idegeimet bssza szét. Üdülési utalvány értékesitése, ezt kell csinálni, ami nem egy nagy feladat csak olyan rohadéknak érzem magam amiért ártatlan nyugdijas embereket hivogatok este 8-kor hogy költsék rám a pénzüket. A szünet, ami elvileg arra lenne jó hogy 10 percre ne a munkádra gondolj, azzal megy el hogy mindenki azon stresszel, hogy hogyan kéne befűzni az embereket, mi a jó stratégia, pontosan milyen szavakat használjunk, ja és az örök kérdés: a fizetés. Kérdőjellel. Az első pár napban még próbálkoztam olyan jellegű kérdéseket feltenni hogy "milyen volt a hétvégéd" meg ilyenek, de az volt rá az értetlenkedő válasz hogy "dehát hétvégén én nem is dolgoztam..". Szóval igy kb ennyi, gondolom akkor senkinek nincs élete a kolszenteren kivül, ami azért elszomoritó mert 1-től 9-ig mással sem töltöm az időmet mint ezzel a melóval és mondjuk nekem igényem lenne arra az óránkénti 10 perc elvonatkoztatásra. Van egy tök elmebeteg srác, folyton halózik, meg olyanokat kérdez hogy "Csicserkó Úr, rosszul van?".. eleinte még félórás röhögősirófuldokló görcseim voltak tőle de most már kezdem megszokni. Ja a Klárival járok dolgozni, igazából ő szerezte a munkát, ahhoz képest alig találkozunk mert sokszor délelőttös. A múltkor vittem könyvet, a Rómeó és Júliát, azóta betiltották hogy olvassunk. Kiváncsi vagyok mikor fognak kiközösiteni a többiek..

2010. január 17., vasárnap

2010. január 16., szombat

#Angel a világ legjobb hapsija

Angel, aki egy jótétlélek vámpir, megölte szerelmét, a szintén vámpir Darla-t. A barátai, Cordelia és Wesley kezdenek aggódni érte, mert furcsán viselkedik.

Angel: - Láttam őt.. (Darla-t)
Cordelia: - Hol?
Angel: - A bohócok és a beszélő hotdog között.
Cordelia és Wesley meredten bámulnak.
Angel: - A vásárban voltam.

Ez kimaradt

Mercutio: - Szerelem?
Romeo: - Vége..
Mercutio: - Vége? Nem szeretsz?
Romeo: - Mindennek vége, mert Ő nem szeret

2010. január 11., hétfő

Msn feat. Ádám

Disz Iz Mi üzenete:
- ádáááám
- hanyano junoma
Ádám üzenete:
- mi az a hanyano junoma ? :D:D
Disz Iz Mi üzenete:
- mittudomén.. mondjuk legyen: üdvözlégy testvérem
- te beszélsz japánul nem én

2010. január 10., vasárnap

Az apa

Ma nagyot csökkent az apa a szememben. Éppen készültem a földszintre zongorázni (mert valljuk be, a pianinónak a hangzása egész más, mint a szintetizátoré..), de látom hogy az anyáék tévéznek. Na mondom jó, adok nekik egy-két percet, erre jött egy reklám, azistenisnekemküldte, apa kapcsolgat. Leülök játszani, de valahogy nem hagy nyugodni amit a hiradóban hallok. Egy srác meghalt influenzában és erről szól a riport. Mivel képtelen vagyok tovább játszani anélkül hogy el ne mondjam mit gondolok, megkérdezem, vajon a napi nyolcszázezer halálesetről miért nem készitenek riportot.!? 10 másodpercen belül az anyával mély eszmecserét folytatunk a hitelességről, hatásvadászatról. Erre az apa elkezd emelkedett hangnemben beszólogatni, hogy "nem tudom mert nem hallom a tévét". Megnyugtattam, hogy nem is kell mert már úgyis tudjuk mi van benne: mindenki sir, szomorú, csalódott, ahogy az lenni szokott ha meghal valaki, az anya hozzáteszi hogy valószinüleg azt is megtudhatjuk a mai adásból hogy a srác kitűnő tanuló volt és remek fiatalember. Itt az apának kezdenek széthullani az idegei, látom hogy ez most neki tényleg fontos, úgyhogy hagyom, nem szólok bele, zongorázom tovább.
Ittavége fusselvéle, úgy gondolom megkérdezem, legalább most sir? Megérte? Azt mondja nem, és mikor közlöm vele hogy ezek után, hogy megtudta az igazat és rájött hogy az élete mit sem ér a "Peti" nélkül (vagy nem tudom hogy hivták), mégis hogy képes sirás nélkül tükörbenézni.. ezek után csak röhög, és nem tudja hogy az anyát hibáztassa amiért félrenevelt vagy (ránézve és beismerve hogy az anya is ugyanolyan rohadék) inkább csak lekeverjen egy pofont. Aztán már nincs ideje dönteni, nem várom meg, inkább felsuhanok a szobámba hogy megnézzem az Apolló 13-at. Csak hogy legyen fer a dolog.

A Dóri és a fiúk

Na ismét egy jellemző megmozdulás a Dórikától (igen, attól amelyiket a Lilla fojtogatta tavaly a Beksziben). A minap jelent meg az ajtaján egy igen elmés mondat: I Love Boys. Nem baj hogy ezt már igy is mindenki tudja (főleg a lányok akiknek a fiúit szereti), de a hülye még reklámozza is hogy rbanc:) Kb egyetlen olyan embert nem tudok mondani akivel nem akart lefeküdni és legalább egy csókig el nem jutott volna. Természetesen azok a fiúk előnyben vannak akiknek van barátnőjük, az gondolom izgalmasabb mert kihivás, meg milyen jó dolog már beledörgölni a csaj arcába (ezt mondjuk egyszer megszivta mert kölcsönkenyérvisszajár..)
A pozitiv az egészben a kivitelezés, tetszik hogy ilyen kreativan oldotta meg hogy ne kelljen kidobni a Cosmo-t meg a Story magazint. Mindezek fölé odabiggyesztett egy posztitet, amin az áll: A Koli Egyetlen Dórija. Végülis, még az is lehetne, ha nem lakna rajta kivül még 2 Dóri a Néreuszban. Ezt Más is észrevette, igy került a fehér cetli is az ajtajára (aláirás: Boys who love you).. én nem kétlem hogy sokan vannak fiúk akik szeretik, ez nagyon jó meg minden, de azért az nem mindegy hogy Miért?

Ó, Dzsó Blekk, minden férfiak leghalálosabbika

Jaaaaj ma lesz!!! Nagyon király.. azt hittem hogy csak 3 órát fogok bőgni, de látom hogy előtte van az Apolló 13.. veszett ügy.


szólj hozzá: Ha eljön Joe Black (előzetes)

2010. január 9., szombat

:):):):)

http://www...relem/miert-gondolsz-szex-kozben-robert-pattinsonra-2019002/

:):):)vágod??:)semmi különös, a Pánikszoba fórumján olvastam, egy egész értékelhető cikket rejt, ami természetesen nem ad választ a fenti kérdésre, de ez a link. Ez egyszerűen fenomenális!:):)

2010. január 8., péntek

Update!

Most már játszom is:)

Ezt hallgatom..

R&J

És ime, elétek tárom mind közül a legkedvesebbeket,
miként Shakespeare, világi spanom, a Semmiből juttatá eszembe.. nekem. (jó nem vágom a szonettformában való társalgást..)


- jó reggelt öcsém
- hát még tart a reggel?
- most múlt 9
- bús nap hosszúra nyúlik
..
- s mi nyújtja napját Rómeónak?
- az hogy nincs, ami röviditené

- ha ily szentséges oltárt meggyalázok
gyarló jobbommal, bűnömért vezeklek
im ajkam, ez a piruló zarándok
letörli csókkal rút nyomát kezemnek

- mi a név? mit rózsának hivunk,
bárhogy nevezzük, éppoly illatos

- gyerünk, gyerünk, már ég a föld alattam
- vigyázz, ki vágtat, botlik óhatatlan

- szilaj gyönyörnek vége is szilaj,
lázába pusztul el, mint tűz s a lőpor,
mely csókolódzva hal meg

- jöjj éj, sötét pillájú édes éj
add nékem Rómeót, s ha meghal egyszer
teremts belőle tenger csillagot
úgy ékesitik majd az égnek arcát
hogy mind e föld az éjbe lesz szerelmes
s a büszke napra többé rá se néz

- ó természet, mi dolgod a pokolban
ha ily sátáni lelket egy ilyen
szép test múlandó édenébe zársz

- szem nézd utolszor, kar öleld még egyszer őt
s te száj, lehelet kapuja
ez igaz csókkal pecsételd örök alkum az uzsorás Halállal.


A minap eszembe jutott Rómeó és Júliát olvasni és úgy gondoltam megosztom a kedvenc idézeteimet, amiket azért nem tettem idézőjelbe mert nem vagyok biztos benne hogy pontos. Ugyanis más forditóktól is kértem kölcsön anyagot nem csak a könyvből.. jobban tetszik a megfogalmazás. Mikor megemlitettem Valakinek, hogy "Sékszpirt olvasok.. és az milyen jó.. és a RómeóésJúliában" a reakció ez volt: "az a nyáladzós g*ci?". Nos az a nyáladzós gci, irt egy gyönyörű történetet (vagyis a történet összeollózott más művekből, de azért mégis eredeti), ami nem csak azért szép mert meghalnak benne, meg szerelmesek, meg hősök, meg ilyenek, hanem mert a szövege jó. Ez nagyjából úgy irható le, hogy egy 10 szavas mondat olvasása közben a kilencedikig nem vágod miről beszél (vagy igen de tévúton jársz), aztán a tizedikkel BAMM szétver mindent amit addig hittél és egy teljesen új jelentést ad a mondatnak, a jelenetnek, és az egész átértékelődik. Nem beszélve arról, milyen metafórákat használ, ami segit hogy teljesen megértsd és más szituációk érzelmeit behelyettesitve átérezd a mondanivalóját. Na. Mi ezért lettünk ekkora cimborák Viliemmel.

2010. január 7., csütörtök

2010. január 6., szerda

Lávponthu

xy: nagyon szeretem az F1-et
D: ja, az a billentyű nekem is bejön

A FORMA 1! Nem kell Zé!

Msn feat. Bea, avagy Boldizsár

D: - jaj bea most olyan szomorú vagyok.. nem tudsz valami vicceset?
B: - mi baj mért vagy szomorú?
D: - hát mert az edvárd imós..
D: - nem:)
D: - azért mert a boldizsár kiment inni vagy ki fog menni és én nem akarom zavarni de úgy beszélgetnék vele.....
D: - vagy csináljuk azt hogy én szövegelek te meg néha beirsz ilyeneket hogy "szivás" "szex" "szarás" és akkor az majdnem olyan

Msn feat. Bea, avagy Rájöttem!

B: - mondj már valami érdekeset
D: - beszrtam
B: - az jó :D
D: - amúgy most hogy mondod ki vagyok akadva az újholdon.. kb olyan érzésem van utána mintha megnéztem volna a kör kettőt, annyira lehúzós az egész film meg a zene, és rájöttem hogy az edvárd egy depressziv kis köcsög, akinek minden szr és emós, és még attól sem lesz jobb kedvem hogy megkéri a bellát, mert a fszomnak igyekszik jókedvre deriteni hamár elbszta az egész filmet!!!?!?!?!

2010. január 3., vasárnap

Láttam!

Az Avatar-t!
Alapjában véve marhajó a sztorija meg a képi világ meg minden, de néhol éreztem némi csalódottságot a karakterek kidolgozatlansága miatt. Gondolom ez a beszrsz-effekteknek köszönhető mert hogy azt meg nagyon jól megcsinálták. A Boldizsárral mentünk el, mert már nagyon rég el akartam hivni moziba és ezzel most teljesült a vágyam:) A legnagyobb öröm az volt, mikor a hirtelen részeknél összerándult és én olyan büszke voltam magamra, amiért még egy nálam is félősebb emberrel van dolgom. Persze ezt mindig is tudtam, éppen ezért vártam annyira a közös mozizást, amit a herripotter be is váltott, de a jóból sosem elég.
Hazafelé is az volt a téma hogy fákkal akarunk egyesülni és a természet lágy ölén ugrálni 500 méterről hatalmas levelekre, meg csápokkal összekapcsolódni (a Boldizsár szerint azok formabontó USB kábelek) és úgy beteljesiteni testi vágyainkat. Persze benne csak a szexjelenet maradt meg..
A srác nemtomki, számomra tökismeretlen, avatár formájában sokkal helyesebbnek hatott mint az emberi testében, de valószinüleg az aránytalan felépitése miatt, amiben van valami mesebeli és nekem ezért jön be. Meg mert az arca olyan cuki és a karaktere is szerethető de ez olyan nyálasan hangzik, úgyhogy maradjunk inkább az eltúlzott méreteinél:) A csaj gáz volt, próbált ijesztő lenni mint egy vadmacska de nekem egy idegbeteg szanatóriumost juttatott eszembe, valahányszor fenyegetően fújtatott meg prüszkölt. Az mondjuk király volt hogy úgy mozgott mint egy zseléfigura, de olyan gravitációs (és még kitudja milyen) körülmények között ez nekem se esett volna nehezemre. Sőt, csetlenibotlani, leesni mindenhonnan, abban én vagyok a király!
Megható részek is voltak benne, ami azért nem hatott meg mert a szereplők egyénisége annyira nem jött át, hogy a helyükbe képzelhesd magad.. volt ott valami infó a főszereplő srác halott öccséről, hogy ő a király meg az okos és most a bátyjának bizonyitania kell, de ez kevés, és annyira sablon hogy én éreztem magam kinosan a forgatókönyviró helyett. A legjobb poén az egész filmben az volt, mikor az anyáskodó Sigourney Weaver (aki mellesleg mániákus természetkedvelő biológus kutató izé) a halálán van, és a törzs úgy próbálja megmenteni, hogy egyesiti a földanyával (aki valami Ejva). Ezért elviszi a srác az ősök fájához vagymi, ahová mindig el akart jutni hogy tanulmányozhassa. Na akkor, Jake (a srác) ölében, vérző mellkassal, félájultan felsóhajt, hogy "végre mintát vehetek". Ennyi. Ez a poén. A legnagyobb.

2010. január 2., szombat

Boldog Újévet.

Neked is, aki elloptad a telefonomat, ami ilyen nézetben értéktelen (állitólag), és tele van nyálas smsekkel amiket szerettem volna megtartani. Remélem neked is annyi kellemes percet okoznak mint nekem, és vigyázz, van benne egy telefonszám amit ne hivj fel ha kedves az életed mert egy elmebeteg voltbarátom van a másik odalon.
Mélyentisztelt Boldizsárnak köszönhetően van új számom. Mit ad isten ezen is ingyen beszélünk még a Kiserával is!!! Nagyon király! A sajnálatos eset, amikor is elhagytam a telefonját, azzal együtt a kártyámat, szilveszterkor történt. Átmentünk a barátaihoz, ahol az őrült Tomi már javában vetkőzött, a Bacsabence nem látott az orráig, és ahol ott volt az Ági öccse. Miután sikerült mindenkibe elég.. ügyet jutattni, átmentünk valami helyre, egy olyan igazi házibuliba, ahol ott volt a Varga Zsuzsa, akit szemtelenül kicikiztek a fiúk én meg röhögtem. Állitólag látták a Zsédát is de ezt a Boldizsár mondta, aki összetéveszti a Bredpittet Andzselinával.. úgyhogy nem biztos forrás. Kicsit fáj a hasam.. Na az éjfél elég jól sikerült, előtte 2 perccel elindultunk megkeresni egymást, kavarogtunk a sok ember közt, közben hallottam hogy a többiek örjöngenek a nappaliban (gondolom akkor volt éjfél), mire eljutottunk a fiúkhoz már azt se tudtam miért indultunk el, de szerencsére a Boldizsár észnél volt és gyorsan kirángatott a kicsit ritkásabb folyosóra hogy vigyorogva boldogújévetkivánjon:) Ezután elfogott a hányinger és egyes nézetek szerint "sokáig üvöltöztem a lépcsőházzal" de ebbe inkább nem mennék bele, örülök ha elfelejtem valaha. (Kicsit hajaz arra a bizonyos estére, amikor a koliban ünnepeltük az Atist meg a Bandit és én már este kilenckor átöltözve aludtam. Nem azért mert nem vettem részt.) A buli akkor hágott a tetőfokára, mikor a legszrabb volt és már annyira untuk, hogy a Bacsabence kifejtette, neki a hájas has jön be és bizonyitékképpen rámozdult egy ELÉGGÉ molett szőkére. Némiképp meglepett, amikor visszasomfordált és közölte hogy a lány kikosarazta, mert halálosan szerelmes Ádiba. Az isten áldjon meg drága Bence hát ennél jobban nem is alakulhatott volna, megvan a belsőinfó, a gyengepont, az aduász, az Ádi! Felvetettem mi lenne ha megint odamenne de most aztán mondja meg hogy "szija, Ádi vagyok"! Mire kimondtam már el is tűnt, azonnal a csaj mellett termett. Láttam ahogy mozog a szája, halál komolyan bemutatkozik, figyelem a lányt. Először lelkiismeretfurdalásom támadt, hogy szegény Bence biztos fájni fog, de szemmelláthatóan Ádi megtette hatását mert a lány egyből a karjaiba omlott és úgy vigyorgott mintha legalábbis ötmillió forint lenne a Bence kezében. Természetesen ekkor már neki is hányingere lett és inkább otthagyta a világ legbutább hölgyeményét. A Hercegzoli (aki nem az de majdnem), más elfoglaltság után nézett, de azt sajnos nem mesélhetem el hogy mi az. Ennek nem csak a Zoli becsülete és jóhire az oka, hanem hogy rám nézve is nagyon aljas és lealacsonyitó, hiszen remekül szórakoztam rajta:) Az este során a Boldizsár felhivta a Beát is, aki hallhatóan ittas volt, kétszer köszönt nekem kihangositva, a beszélgetés végén mégis háromszor elmondta hogy üdvözöl. Azért nagyon kedves. A Silye annyira elérzékenyült a Hülyétől hogy majdnem elsirta magát, az Ádám meg kb leszrta.
Jó korán elindultunk haza, kb 4-re már otthon is voltunk.
Hazaérve megállapitottam hogy eltűnt a telefonom (ami a Boldizsáré volt), erre a Hülye felhivta a Bacsáékat, akik ottmaradtak, hogy keressék meg. Vannak emberek, akik elmennek bulikba szilveszterezni, és összelopnak mindent ami mozditható? Ez igy szokás? Mikor bebizonyosodott hogy nincs remény, megkérte őket hogy lopjanak már helyette egyet mert ez igy nem pálya:)
Reggel ébresztő gyanánt újra felhivta őket és kérdezte mit intéztek.. a Bence először nem értette, kérdezte hogy "mit? laptopot?" aztán a Hülye felvilágositotta a telefonomról és igy reagált: "áá nem sikerült, már mindent elvittek..":):)
Úgy egészében szr volt a buli, tekinve hogy milyen jól indul az év pláne, de minőségben és mennyiségben is túlszárnyaltam a nevetésrekordomat, ami elég pozitiv élmény ahhoz hogy az egyik legjobb szilveszteremnek tudjam be az ideit.

2010. január 1., péntek

Miért is ne

Na nincsen telefonom úgyhogy aki irt vagy hivott annak viszontkivánom!