2010. január 10., vasárnap

A Dóri és a fiúk

Na ismét egy jellemző megmozdulás a Dórikától (igen, attól amelyiket a Lilla fojtogatta tavaly a Beksziben). A minap jelent meg az ajtaján egy igen elmés mondat: I Love Boys. Nem baj hogy ezt már igy is mindenki tudja (főleg a lányok akiknek a fiúit szereti), de a hülye még reklámozza is hogy rbanc:) Kb egyetlen olyan embert nem tudok mondani akivel nem akart lefeküdni és legalább egy csókig el nem jutott volna. Természetesen azok a fiúk előnyben vannak akiknek van barátnőjük, az gondolom izgalmasabb mert kihivás, meg milyen jó dolog már beledörgölni a csaj arcába (ezt mondjuk egyszer megszivta mert kölcsönkenyérvisszajár..)
A pozitiv az egészben a kivitelezés, tetszik hogy ilyen kreativan oldotta meg hogy ne kelljen kidobni a Cosmo-t meg a Story magazint. Mindezek fölé odabiggyesztett egy posztitet, amin az áll: A Koli Egyetlen Dórija. Végülis, még az is lehetne, ha nem lakna rajta kivül még 2 Dóri a Néreuszban. Ezt Más is észrevette, igy került a fehér cetli is az ajtajára (aláirás: Boys who love you).. én nem kétlem hogy sokan vannak fiúk akik szeretik, ez nagyon jó meg minden, de azért az nem mindegy hogy Miért?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy látom, Dóri egyedül is lejáratja magát. Nem kell hozzá a segítséged.

egytökéletesember írta...

óó, volt idő amikor még törtem magam hogy ne érje annyi megaláztatás (amit saját magának köszönhetett), aztán rájöttem hogy megérdemli..:)