2009. február 28., szombat

Hétköznapi csalódások


"Bea. A kádat ne mosd ki, hátha nem kapok max szoctámot jövő félévre. Meg különben sem voltak még hármasikreim.
Ja csak szerdánként fürdött?! Az statisztikailag csökkenti a hatásfokot. Pcsába.."

2009. február 27., péntek

Anyád messzendzser

Megint megszivtam..

2009. február 26., csütörtök

Ja amúgy forgatunk Part II.

Vannak egyes emberek, akik nem birják elviselni ha van rajtuk valami felelősség. És ezért mindent rám kennek olyan szr indokokkal, hogy "mert tudod hogy nekem rövid az agyam", "neked kellett volna eszedbe jusson", "megigérted" (ez a kedvencem). Soha nem igérek meg semmit..
Fél 7kor volt a hivatalos találkozó, terv szerint irány a Resti. 7kor ki is derült hogy a kellékek hiányoznak és kb senki nem emlékezett a megbeszélt időpontra. Levonultunk a Kával az Ádámmal, meg a Boldizsárral a tanulóba transzparenseket gyártani. 7:08-kor a Boldizsár már nem volt a teremben ugyanis az azt megelőző 5 percben szétrobbant aggyal meg remegő idegekkel ordibáltunk egymással tökmindegyhogymit mert egyikünk se hallotta a másikat szóval sok értelme nem volt. Ezen statisztika alapján körülbelül 3 percig tudunk egy légtérben lenni anélkül hogy valami miatt ne esnénk egymásnak, ami mondjuk lágytojás főzésnél teljesen jól jön mert tutira nem főzzük túl... de sajnos még a tojásra is allergiás vagyok szóval semmi hasznát nem veszem.
Fél 8 körül elértük azt az állapotot, hogy el tudtunk indulni a Restibe. A Kornél közbe nagyon menőzni akart az ingjével mikor rámkiáltott hogy "nézd buzik vannak rajta", de hálistennek alábblohadt a lelkesedése mikor közöltem hogy "jé benne is". Ilyen és ehhez hasonló áldozatok árán felvettük a jelenetek 70%-át, ami tartalmazott minden jót, amin majd röhöghettek ha a Ká összevágta és publikus lesz. Addig meg csak annyit, hogy a végén a bakikból elég szórakoztató összállitás lesz, tekintve hogy az Ádám nem tud szteppelni, a Lilla újabban leszbikus, a Bea meg még mindig.

Farsang

Hatalmas meglepetésemre nem lett egy rakás értékelhetetlen szr.
Játékokat nem csináltunk, mert "minek majd isznak", a jelmezverseny meg csupán annyiból állt, hogy a Boldizsár kifejtette: "mivel úgyis a Kuntamás nyerne (kikérem magamnak!!!) kezdjük is el az estét.. sziasztok." Na ha valaki szeretne hallani egy tökéletes beszédet az összetartás, a barátság és a jó hangulat ellen, tessék. És különben meg én nyertem volna.. majd mellékelek képeket is ha felébredt a Kuntamás, de gyanitom hosszú volt a nászéjszaka:)
Ja, és ha valakinek kétsége támadna afelől hogy mi a szr vagyok, előre megmondom, hogy az aminek látszik. Meseszép tündérkirálylány!

2009. február 23., hétfő

Ja amúgy forgatunk

Kezdetét vette az őrült készülődés a Koli7-re ami egy fantasztikus esemény. Az egyetem kollégiumai közötti versenyek sorozata, aminek immáron része is lettem. Ez persze nem tetszik egyeseknek akik jártak a Boldizsárral és féltékenyek és Noéminek hivják őket, de ezt meg körülbelül leszrom.
Na a sok közül egy feladat a kisfilm készités, téma Irország, helyszin Balatonalmádi/Ájrislend. A film tartalmát ezúton nem közlöm mert meg leszek verve az adatok kiszivárogtatásáért, úgyhogy ezzel várni kell még pár hetet. A lényeg az hogy kb hárman csináljuk és ebben benne vagyok én is..:) Ja.. többes szám első személy:) Király vagyok:)
Ma reggel is fel kellett volna venni egy jelenetet (nemtudommiért a Boldizsárra biztuk ezt a feladatot), de ez természetesen nem sikerült. Tegnap este éjfélkor meg ma reggel 7kor azzal szenvedtem hogy alkossak egy Balatonalmádi-Irország busztáblát, és persze ezért is én lettem lebszva, hogy "miért reggel kell ezt megcsinálni", az tökmindegy hogy időben elkészült a szabadidőmből, akkor is én vagyok a hibás.. aztán ő elbénáskodja és semmi nem lesz az egészből. De persze erről meg nem ő tehet.

Hajnalban még a nap is más..

Szombaton jelmezes szülinapi buliban voltam az unokatestvéreméknél, akik a Hajnal Ági meg a Peti. Mivel aznap délután már kb 4 órát utaztam, tökre kedvem támadt még kettőhöz és átmentem Dunakeszire a semmi cuccommal, merthogy fél órával azelőtt találtam ki hogy hazamegyek mielőtt elindultam. Az Ági teljesen kivolt hogy miért nincs jelmezem de hamar orvosolta a helyzetet egy csodálatos miniruhával amiben a fehér tollboa meg a horgolt kesztyű miatt inkább néztem ki luxuskrvának mint 20as évek beli csinos hölgynek. Na nem baj, az egész estét igy töltöttem és habár az elején voltak félelmeim ezzel kapcsolatban, eléggé összebarátkoztam az aktuális énemmel. Olyannyira, hogy az Ági jobbnáljobb képeket készitett a Petiről meg rólam (aki homoszekszuális stricinek öltözött).

2009. február 19., csütörtök

Re-Ismerkedési Est plakát. Az én verzióm.

Re-Ismerkedési Est 2008-2009

Feladatok:
1. Bemutatkozás (név, honnan, milyen szak), utána visszakérdezés.
2. Éneklés, Tankcsapda-Mennyország Tourist mulatós verzsönben.
3. Activity, Alex (tabuszavak: oroszlán, zene, tánc, Madagaszkár)
4. Szerelmi vallomás megadott szavakkal.
5. Krvák és Stricik, minél élethűbb öltözetben, fiú-lány szerepcsere.
6. Sörivó verseny

1. "-Jéé a Ditta, a bunkó pesti KM-es!". Feladat letudva.
2. A Maresz meg a Toti gagyognak valamit egy nagymellű nőről meg egy mekkora állat autóról, mi az Ádámmal néptáncolunk, közben megy a hejehuja, összeesünk a röhögéstől, baromira gáz és krvára égő. Tapsvihar.
3. Döbbenet, tanácstalanság, mit lehet erről mondani. Egyszercsak bevillan az egyetlen lehetőség, egy dallam "I've been around the world in the pouring rain, Feelin' out of place I'm feelin' strange..." Értetlenség, rádöbbenés, fújolás, jesszusomezbömböltmaxhangerőnazatisnálfélévenkeresztül-moraj, nevetés, megfejtés, taps.
4. Toti, Orsi, nevetés, zúgolódás, taps, csók.
5. Hatalmas mosoly az arcunkon, rohanás az Ádámmal, előszedni a Lilla összes krvás felsőjét, legnagyobb melltartóját, legkisebb szoknyáját. Térdharisnya, smink, hányás az Ádám kéjes arckifejezéseitől, hatalmas belépő, hatalmas bukás mikor behajol. Némi elgondolkodás hogy vajon miért is ment neki ez ennyire jól..
6. Kuntamás vs Ádám. Szerinted?

+ hatszázezer liter ócska bor, Dj Ká, részeg Kornél, táncoló Lilla (akinek még eközben is megy a Dóris utálkozás legalább 15 embernek egyszerre), sürgölődő Boldizsár, Mónos "Nekemmárteljesenmindegy" Ádám, hajnali 2..

2009. február 18., szerda

Visszakommentelgetünk mi?

Te figyejjé Évi. Szedd össze magad mer meg lesz ütve az arcod ee. Mire való a blogod mi? Beszójjá?

2009. február 17., kedd

Keszthelyi varázslat

Vasárnap délelőtt.. Geri telefonál (ki mondta volna meg).
- Na hé csajok akkor jöttök?hm?6kor busz, mi is azzal, ti?
- ..hát nem tudom..
- okés akkor ki jön?Hányra?Hozzatok piát, van bor, jaj telefonálnom kell..
- ..Geri. Telefonálsz..
- ..naa akkor fél6, almádi buszvég, hányan jöttök?Szia
Geri eldöntötte. Mennünk kell.

Kb egy hete hivogat a fél növényorvos társadalom, hogy igenis menjünk mert hatalmas buli lesz. A Bandi (nagy örömömre) megtalálta a telefonszámomat a mobiljában és hajnalban irt egy sms-t, hogy huszadjára is emlékeztessen "bekszibuli iszunk ájlávjú". Nézek a Lillára, arcomon kérdőjel. Ő nem habozott, "ott lesz a Dóri" megyünk. Bennem valami egészen más gondolatok fogalmazódtak meg ezzel kapcsolatban, de inkább a következő félórába beszoritott elkészülés iránti aggályaimat mondtam ki hangosan.
Már a buszon problémákba ütköztünk mikor a Kornél kezében megjelent A Ribizlibor. Mondtam én az Ádámnak hogy ha mellém ül számolnia kell a következményekkel.. és mivel nem tudok mozgó buszon műanyagpohárból inni sajnos az első 5 percben leöntöttem a gyönyörű ingjét.. ami annyira ronda, hogy szerintem már nem sokat rontott rajta egy kis piros folt. A Geri persze végig pörgött, ami miatt elvileg perceknek kellett volna hogy tűnjön a másfél órás út.. de ezek órák voltak. Hosszú órák:)
Mikor elfogyott a hamubansültbor hirtelen mindenki kétségbeesett, hogy mégis hogy fogunk igy eljutni a kollégiumba, aztán a Kornél megnyugtatta a társaságot hogy nem ma jött le falvédőről, nehogymár azt higgyük hogy 2 literrel akarja kiszúrni a szemünket. És akkor szépen nyugodalmasan folytattuk tovább utunkat egy olyan ösvényen ahol kilométeres körzetben nem volt közvilágitás és ahol még eddig csak az Ádám járt, ő is csak állitólag. Igaz hogy majdnem beleborultunk egy patakba, 2szer kiment a bokám és tutira belerúgtam valami nagy izébe mert rohadtul fájt, de odaértük.. legalábbis az Ádám ezzel próbálta leplezni hogy mekkora egy barom.
A mézesmálna amit vittünk percek alatt elfogyott, de a Lilla azért annyit megmentett, hogy kényelmesen ráerőszakolhassa a Nikire meg az Atisra. Kb ennek a jólbevált módszernek a jegyében telt az egész estéje, amiről éppen eleget árulok el azokkal a szavakkal hogy alkohol-sirás-Dóri-fojtogatás-sirás-Bandi-káromkodás-sirás-alvás.. sirás. Hatalmas együttérzésemnek köszöhetően az én estém is ebben merült ki, megfűszerezve egy kis Tamással, Csabival, 600 ismeretlen emberrel, zenével, tánccal, nevetéssel, ámulással-bámulással, azon hogy rólam ott mindenki tud mindent, vagy legalábbis már valahol látott. Tényleg?
Asszem hajnali 5 körül mi az Ádámmal kitaláltuk, hogy ha buszok lennénk, melegek lennénk és elindulnánk. Meg Almádiba mennénk, de az már részletkérdés volt abban az állapotban. A buszvégen sikeresen lerugdostam mindakéthülyét, aztán hálából nekik sikerült elaludniuk én meg álmatlanul fetrengtem a Boldizsár száguldozó kérdései között, hogy mégis mi a szr volt. Köszönöm szépen ezúton is.

2009. február 15., vasárnap

124 - 01.24.

És beköltöztünk. Először, mióta van hol laknom, nem a 16-os szám alá. Próbáltam örülni a dolognak, de valahogy minden pozitivumot elnyom az a tény, hogy 600 km-t kell sétálnom ahhoz hogy kimenjek a konyhába. És ha otthagyok valamit? Újabb 1200 km. De ha már itt tartunk ezt a hasznomra is fordithatnám.. személyiségfejlesztés gyanánt mindig itt felejtek valamit a szobában, és mivel ez annyira fog idegesiteni hogy szétrobbanok, egy idő után összeszedettebb leszek.. vagy nem és kihozatok mindent a Lillával, ezáltal még kétszeresére nő az egóm. (A Beával ezt nem lehet megcsinálni mert megmondja hogy menjek a pcsába.) Ma reggel csak háromszor vittem ki a reggelit. Mikor negyedjére jöttem vissza már kiordibáltam az ajtóból a konyhába hogy most találják ki mi kell mert többet be nem jövök. A szekrényben természetesen nem férünk el (három lány), az ablak csak bukóra nyilik és ami a legrosszabb, nincsen olvasólámpám!! Olvasni igy is tudok, de hova aggatom a hülye használhatatlan szrjaimat?? A DzsonászBrádörsz posztereimet ha szöggel is de belevertem a falba.
Ami némiképp vigasztal, hogy a Petya ágyában alszom (a saját matracomon mert azért annyira nem bizom benne). Ennek ellenére az egész egy szr.. és még a páraelszivó sem zörög nyolcszázezer decibellel.

2009. február 14., szombat

!?!?!? Part II.

Ha mellé nótenkszet hallgatok akkor kiégett az agyam?

a.) Igen.
b.) Igen?
c.) Igen!

!?!?!?

A Boldizsár már megint segiteni akart és az lett az eredménye hogy már megint utálom. Nem érti hogy krvára nem kérek a segitségéből mert kb annyira érdekel a dolog mint bármi más az életben. Semennyire. Folyamatosan ezt csinálja, a fejébe vesz valamit, hogy ő majd nekem mindent elintéz mikor én marhára nem kértem, aztán mikor leszrom vagy elfelejtem vagy bármilyen más énhibámból nem jön össze, akkor meg én vagyok a szemét állat mert mit meg nem tett értem én meg elrontom.. ki a jóisten kérte?

2009. február 12., csütörtök

Mitosz versus Presszó

Tegnap reggelre a Lilla úgy belázasodott hogy egész nap feküdt meg aludt meg vegetált, mialatt a Timi is kezdte egyre szrabbul érezni magát, én meg már csakazértis mert nem voltam szrul. Az egész nap azzal telt, hogy a Boldizsár győzködött, hogy nekem márpedig vele kell mennem a Presszóba, ha törik, ha szakad. Az Ádám lemondott az estéről és az igazat megvallva én is, de mivel az egész kollégium be akart menni, erős volt a késztetés. Fél 9-kor megjelent a Lilla és miután biztositottam mindenkit hogy otthonmaradok, kifejtette hogy fél órám van hogy összeszedjem magam. Ez persze veszett ügy volt, tekintve hogy az ő vizuális állapota inkább romokban hevert mint az enyém. Úgyhogy végül az utolsó busszal be is jutottunk Veszprémbe. Ahogy leszálltunk a Kuntamás sikeresen elesett a Zsolttal a nyakában, összetörte a térdét, meg még a lábfeje is kicsavarodott, szóval vidáman indult a buli:) Mikor megérkezett a néreusz a Mitoszba, egyszerre partihangulat kerekedett, a Ká meg a Budi kikelve magukból táncoltak vagy másfél órát, aztán nem birtuk nézni a Lillával és átmentünk a Presszóba. Ott egy másik sokkoló élmény fogadott, a Boldizsár. Épp valami látszólag értelmes fiúnak próbálta bemagyarázni hogy nem részeg.. mindeközben végig csukva volt a szeme, az artikulációja semmilyen civilizációba nem illett volna bele, de még olyan holtnyelvet se találsz, ráadásul fél méteres kilengése volt egyhelyben állva.
Az este folyamán óriási örömömre találkoztam azzal a lánnyal aki a DC-ben meg a gólyabálon meg akart erőszakolni a wc-ben. Fél órával azután hogy össze-vissza puszilgatott (szerintem a nyelvével) a Lilla meglátta, hogy egy fiúval csókolózik. Megállapitottuk hogy valószinüleg akkor biszexuális. Miután ez kiderült kissé nyugodtabb lelki állapotban elindultunk a buszvég felé, hogy majd mi eszünk egy hamburgert. Épp áthaladtunk a piroson amikor természetesen megállitott az aktuális hatóság, azzal a kérdéssel hogy mi látunk-e szineket. Én mondtam hogy nem, ezt elég könnyen nyugtázták szóval jó fogyatékos fejet vághattam ahhoz, hogy a Lillát kezdjék bsztatni, aki naivan igennel válaszolt. Lényeg a lényeg, jól laktunk, a Lilla túlságosan is.. felröppent a lehetősége hogy 2 percen belül összehányja Veszprém területének 95%-át. A maradék 5-ben nincs benne ő maga, gondolom ez világos. A váróban sikeresen összefutottunk a fél kollégiummal, akik izgalmasabbnál izgalmasabb pletykákkal vártak, amik az este folyamán történtek.. vagy történhettek.
Mindent egybevetve ez egy szr este volt. Neem:) Tökre jól éreztem magam:)

2009. február 10., kedd

Új bejegyzés

Jelentem a kollégiumban ismét elburjánzott az emocionális hangulat, mindenki depresszivkedik, sir, menstruál, szerelmes, féltékeny, idegbeteg.. kivéve az Ádám. Aki megint tökrészegre itta magát. Ez először akkor rajzolódott ki, amikor hétfőn betévedt hozzánk a szobába és a Lillának ki kellett mennie a folyosóra mert nem birta elviselni a szagát:) Miután 20 percig könyörögtem hogy ugyan menjen már át és fürödjön meg mert elhányom magam, kifejtette hogy mi vagyunk büdösek és nem ő. A legrosszabb, hogy még igaza is lehetett volna, (tekintve a vasárnap esténket..) ha nem lettünk volna túl már a harmadik zuhanyzáson.

2009. február 9., hétfő

...

Bementünk.

2009. február 8., vasárnap

Nem hiszem el

Itt ülök, este 8kor (vagy valami ilyesmi), megittunk egy mézesmálnát, a Boldizsár flessel a V.I.P. Keresem A Lányt c. számán a Lilla keni a haját valami krvabüdös szrral én meg azon gondolkozom hogy megéri-e bemenni ezekkel a DC-be bulizni:):)

180 km

Bejönnek ezek az SI-k. Tegnap Veszprémben huligánkodtunk az Ádámmal. Többek között a Lillának jegybeirattunk, vásároltunk, lejártuk a lábamat, ettünk, megfagytunk, megsültünk, szétröhögtem az agyamat és láttunk az állomáson egy aranyoslányt, aki nagyon tetszett az Ádámnak. Mondtam neki hogy engem inkább egy mérges malacra emlékeztet, de őt nem nagyon érdekelte, azt mondta leszrja a véleményemet.. én erősködtem hogy hallgasson végig mert észérveim vannak, de csak nem akarta az igazságot.. (szerintem nekem akkor se tetszett..)
Hazafele a buszon azon morfondiroztam, hogy miért okoz problémát embereknek az Almádi és Veszprém közötti hatalmas távolság ami 20 perc alatt megtehető a Balaton Volán csodálatos szolgáltatásával. Vannak ennél távolabbi pontok is az életben, pl az elemi iskolám ami 5 percre volt gyalog.. ja nem.. akkor a középiskolám, ami mellett 5 percre a Boldizsár lakik, de nekem másfél órákat kellett utaznom reggelente hogy odaérjek és még mindig nem én vittem a pálmát. Marha nagy probléma volt.. azalatt a másfél óra alatt simán megtanultam az aznapi 3 dolgozat anyagát, és nem kettesre. Ezenkivül megreggeliztem és meghallgattam pár jó számot, ami nélkülözhetetlen ahhoz hogy ne kapjak agyérgörcsöt már az első órán. Idefele mindig azon flesselek hogy egyre több ponton válik ismerőssé a táj. Mindig igy van.. aztán mikor elhagyom, egyre több ponton idegenedik el tőlem, mert tudom hogy nekem már nem lesz az a régi ismerősöm, akihez öröm visszatérni mert még része vagyok.

2009. február 7., szombat

Logika

(18:30) B...: http://szexstudio.hu/arcraelve...
(18:30) B...: ezek szerinted hány évesek??
(18:30) B...: de most komolyan??
...
(18:43) D...: ez nem illegális?
(18:43) B...: nem
(18:43) B...: mert itt szerintem minden korosztályból vannak

2009. február 6., péntek

Háromszázezer KörnyezetMérnök per szekundum

Eljött ez a csodálatos nap is, és az a durva hogy tényleg. Olyan világos van a szobában hogy egy Justin Timberlake klipet is simán le lehetne forgatni Lovestoned. Ennek ellenére ha most lemennék sétálni a partra tutira szétfagyna a fejem. Ma már minden rendben van, elhúzott a Boldizsár.
:)
A gondnokbácsi nyomatékosan a lelkemre kötötte hogy ha találok egy pirosnyelűcsillagcsavarhúzót, azonnal értesitsem. Fontos ember lettem!

na csókolom

2009. február 5., csütörtök

Na HellóKa

Hey, Virág, te ott a világ másik végén, Boldog Szülinapot basszus! Tudom leszrod de én imádlak mint a szrt! Vagy lehet egy kicsit jobban..
Tegnap este reménykedtem némi nyugalomban, erre hajnali 2kor nem beront a Boldizsár? Ráadásul tökrészegen.. Szerencsére felismerte a helyzet reménytelenségét és lefeküdt aludni a Bea ágyába, ami rá nézve nem a legbiztonságosabb mert ha ez a Bea fülébe jut újra előszedi a Boldi-csapdáit ami tartalmaz ajtófölöttforróvizet, 5 liter olajat meg ventillátorralfújtmadártollat. Körül-belül.. és ez a cenzúrázott verzió.

2009. február 4., szerda

...

Nem tudom.. életemben először nem jönnek a szavak.. fura, sehogyse tudok hozzászokni..