2008. február 24., vasárnap

Annyira jófej vagyok!!

Megkésve bár de törve nem, boldog születésnapot AKAROK kivánni, kalász legfogyatékosabb elmebetegjének aki nem jött le velem a hejbe pedig krvajóvolt! Szóval jól meg fogom verni. Itt aludtunk amúgy a szomszédban és csak úgy közlöm hogy mindkét fiú nagyon helyes! ;)
Ma elvileg lesz valami after de ahogy igy elnézem magam túlöltöztem ezzel a melegitővel meg trikóval..

2008. február 21., csütörtök

×××××××××

Na visszaértem:) Van olyan hogy 5 perc után mesterszinten űzöm a jégkorcsolyát? Merthogy igy történt.. Láttunk egy csomó fura embert, pl egy bácsit aki cicanadrágban táncolt. Az indulás kicsit nehéz volt mert nem tudtam figyelmen kivül hagyni azt az apró tényt hogy nem tudok korcsolyázni. Hazafele megcsapott a félelem szele mikor felszálltunk a metróra mert jó érzés volt, szinte hiányzott.
Ma délután randim van már megint egy médiaszemélyiséggel. Ha ez is hülye lesz akkor ezentúl úgy fogok bulizni járni, hogy leveszem a felsőmet és ráfestem a mellemre hogy "ha szerepeltél a tvben akkor ne szólj hozzám". Az összes hülye, és persze azokat meg bevonzom.
Új infó: irtam egy könyvet és az a helyzet hogy sokak nagy bánatára ezt szeptemberben ki is fogják adni. Na előre letisztázom hogy dedikálás, udvariasságilátogatás, bájolgás az nem lesz. Aki ki akarja nyilvánitani a véleményét (már a pozitivat) az szépen megveszi 20.000 forintért, abból érezni fogom. Igérem hogy a 90%-át magamra forditom.
(Itt megragadom az alkalmat és megfenyegetem a Zolit hogy ha nem jön velünk bulizni holnap akkor megverem)

2008. február 20., szerda

Húha

Érdekes módon ha valaki szakit valakivel az általában megviseli az embert, főleg ha elég régóta együtt vannak. Na engem nem:) Igazából a szivit sem, és ez tök menő hogy igy el tudunk válni. Vannak ezek az őrültek akik követik a másikat meg hivogatják, folyamatosan könyörögnek, meg olyanok is akik házhoz mennek és pofán rúgják az illetőt amiért nem hajlandó újrakezdeni. Nem értem hogy ezekben az emberekben hol a becsület, a büszkeség. Akkora égő lenne ha most odamennék hogy "figyelj én szeretlek, fogadj vissza kérlek!". Először is azért mert hazugság, másodszor mert krvaégő. Augusztusban találkoztunk és azóta még hülyébb és idétlenebb voltam mint általában.. azt mondják ez a szerelem, mikor elveszted a kontrollt az ép eszed felett, és elkezdenek az ösztönök befolyásolni meg a gyerekes érzelmek.
Jézusom elkésem pedig ma korizunk!! Na jövök haza majd befejezem az eszmefuttatásom csók..

2008. február 19., kedd

A korcsolya jegyében

Csütörtökön hatalmas buli lesz a jégpályán, mert én ott leszek! Beksztritbojzt fognak adni és elárasztanak majd minden jóval pl két csajjal meg egy pasival:) Nagyon durva, mert nem tudok korcsolyázni, kb az egyetlen élményem az ezzel kapcsolatban hogy 3 évvel ezelőtt ráléptem a jégre és az első 10 centin hanyatt is vágódtam, 5 percig röhögtem aztán feladtam. Szóval tehetséges vagyok ezen a téren is, nem okozok majd nagy meglepetést, lehet még a bokámat is eltöröm hogy legyen valami változatosság.
Rájöttem hogy a valentinnap az egy marha jó alkalom arra hogy mindenki engem szeressem ok nélkül. Nem mintha amúgy nem igy működne de ilyenkor kifejezetten körülöttem forog a világ. Pl virágot kapok, csokit (amit mondjuk utálok de részletkérdés) egész nap kényeztetnek és parancsolgathatok (természetesen itt nem rólad van szó szivi:)) Zolika! Te meg mehetsz a pcsába hogy csak igérgetsz aztán hol a gyémántgyűrűm?! Tudod hogy lételemem a pénz meg az ékszerek, a kocsiról nem is beszélve!
Holnap át fogok menni a nagymamámhoz úgyhogy lehet utána beugrom a pszichiátriára.. attól függ hogy viselem. Mindenesetre viszek nyugtatót meg heroint az általában segit.

2008. február 17., vasárnap

Forevör Living

Az a rohadt nagy helyzet hogy eszméletlenül jó vagyok. 3 napja tart a partiőrület (ez egy tök gusztustalan szó) és 3 napja nem alszom semmit. Ez többek között arra jó hogy ráfoghassam a krvaégő dolgaimra hogy a fáradtságtól van.. nem mintha ezt bárki bevenné..
Először is szingülparti a dzsemben, kimás volt az előadó mint a palcsótomi akit egyszer majdnem lehánytam (ez elég fontos információ). Az este folyamán furcsa emberekkel találkoztam, köztük egy 40 éves férfivel, aki azzal a szöveggel nyomult hogy nem kérek-.e földimogyorót amitől már amúgy is bűzlött a pofája. Aztán volt ott még egy hawaii inges gyerek akinek nem tudom milyen apropóból boa volt a nyakában.. gondolom ilyen hawaii füzért akart szimbolizálni de ez csak tipp, mert mikor megkérdeztem éppen az esküvőnkkel volt elfoglalva úgyhogy nem tudott koncentrálni. Pénteken regibuliban voltunk, fetrengős fogyatékos elégszánalmasahhoz helyen hogy a végére jól érezzem magam:) Szombat.. ilyen élményem kevés van sokkolóbb. Ennyi elmebeteg őrült embert még sosem láttam egyszerre, mint ebben a goatrensz buliban. Ja meg leimósoztak:) A móni onnantól végig azzal volt el hogy Ditta:AzImós. A fotós srác meg egész portfóliót készitett rólam, olyan képekkel hogy "a bárpultnál állok és vakarom a lábam mert viszket", "szánalommal nézek a mónira amiért képes ilyen zenére táncolni", "hangosan nevetek a csövesgyereken aki azt hiszi az a retró ha 6 hónapja nem mosott hajat" és hasonló igen szórakoztató és érdekfeszitő mozzanatok. Tudom hogy mindjárt megőrül mindenki hogy feltegyek párat:) Ja meg belémkötött egy gyerek hogy én mit keresek itt, ma nem játszik a tokiohotel, aztán mondtam hogy a VágjátokKiABelüketARasztásoknak viszont igen és megvillantottam dzsungelkésemet, na akkor kicsit megijedt. Ezzel együtt jól szórakoztam csak kicsit kellemetlen úgy felkelni hogy szétrobban a fejem és az összes végtagom zsibbad de ebben benne vannak a belső szerveim is meg a testem többi része. Jesszus megyek aludni.. ebbe belegondolni is rossz..

2008. február 13., szerda

:):):):)

Először is boldog szerelmünknapját szivi!:) Merthogy már te is olvasod az ÉN blogomat és ez annyira király! Majd csinálok neked egy különbejáratú pornóoldalt hogy kiengeszteljelek a mai napért (teljesen kiismertelek ezen rövid idő alatt:):):)).
Tegnap kiömlött a baracklé a szőnyegemre, megdörzsöltem szappanosvizzel és csodákcsodájára ma reggel megpillantottam a szőnyeg eredeti mélykék szinét.. durva.
Beiratkoztam nyelvtanfolyamra, ami azért király mert... nem tudom... mert én az vagyok.
Ja anya, ebédre nem csinálsz zöldségesrizst?
Erről jut eszembe, már korán reggel kaptam egy sms-t tökismeretlen számról, hogy milyenrégenláttukegymásttalálkozzunk. Nekem személyszerint fogalmam sincs hogy ki lehet ez úgyhogy megkérek minden jelenlévőt hogy jelezze szándékát. Természetesen bárkivel bárhova szivesen elmegyek, főleg ha gyűrűvel indit, aztán esetleg király autója van..stb (a probléma ott kezdődik hogy nem tudom milyen a király autó, a szinét talán megállapitom de onnantól nem jutok többre szóval ha van egy kis eszed lefújatod és megvan a csaj:))
Na suhanok tovább mert széttépnek a rajongók, be kell mennem a városba is, meg este szingülparti a jam-ben (nem ez nem olyan:)).

2008. február 9., szombat

20 40356..

Tegnap javult kissé a helyzet, átmentem az ágihoz és kiröhögtük a gyurit, aztán kiröhögtünk minden elmebeteg embert akivel a móni eddig járt.
Nem jött meg a fizetésem, olyan van? Kicsit kezdek aggódni, úgyhogy hétfőn ráboritom az asztalt a titkárnőre. Az is folyton nyáladzik az arcomba, aztán mikor ki kéne fizetni a bérletem, csak húzza a száját. Tegnap találkoztam egy őrült nénivel, aki az árpádhidon rollerezett. Megkérdezte, hogy mennyi az idő aztán továbbsuhant és közben apostol-t énekelt.. itt felvillan a kérdőjel hogy vajon honnan ismerem az apostol számait, de nagyon jó magyarázatom van rá a nagymamám személyében, aki megengedte hogy a fárasztó pénteki szinészetóráim után nála aludjak és sajnos volt neki tv2-je dáridóval, minden egyébbel..
Van egy új számom, és ha olyan frappáns lennék mint iwiwen pár ember akkor ideirnám az első 5 számjegyét aztán találd ki a többit mert annyiramenővagyok. (És tényleg.) De krvára nem fogom megadni senkinek, összesen az az 5 ember tudja (téged is beleértve anya) akinek érdekel is a mondanivalója. Majd ha az sem fog érdekelni akkor veszek mégegyet:)
Annyira hányok a citromos ájszteától.

2008. február 7., csütörtök

Nemigaz..

Az elmúlt 1-2 napban valahogy semmi nem jött össze. Holnap bemegyek a városba és veszek egy pannonos kártyát mert most már elegem van, aztán megyek a fizuért meg csajoskodni és leszrom az egészet. Jövő héten beiratkozom egy ilyen hipergyorsexpressz angol tanfolyamra mert kell egy essóess nyelvvizsga a felvételihez.
Ezek a terveim és innentől nem érdekel semmi és senki mert ez igy lesz és kész.

2008. február 5., kedd

BoLdOg SZüLeTéSnApOt!!

A fogyatékos nővéremnek ma van a szülinapja, úgyhogy ezúton is kivánok neki sok görbe estét meg forró portugál éjszakákat! 22 éves lett, ami azt jelenti hogy majdnem pontosan 2 évvel idősebb nálam, szóval azért annyira nem öreg.. Gondolom épp züllenek az új barátaival valami mocskos szórakozóhelyen és egyetlen gondolata az eseményutáni tablettákon jár, mindegy én azért próbálkozom eljuttatni hozzá a szánalmasmitsemérő jókivánságaimat.
A mai napom csodálatos lesz, először is zuhanyozni fogok ami külön érdekes mert nem találom a tusfürdőt.. aztán bemegyek az apához a városba, és nagyon remélem hogy belebotlunk véletlenül valami forraltborosba, meg mondjuk ebédelni is kéne..
Az elmúlt 1 hétben fogytam 2 kilót. Ez annyira nem is nagy szám ha azt nézzük, hogy az elmúlt egy hónapban 7-et hiztam. Nem mintha számitana mert mindig ugyanúgy nézek ki, kivéve ha másnapos vagyok mert akkor rondább a fejem, de ez nincs összefüggésben a kilóimmal.
Na úgy döntöttem előbb táncolni fogok meg énekelni, aztán zuhanyzom.

2008. február 4., hétfő

Összejött!

Hatalmas új infóval jelentkezem: vettem új telefont. Tök jól néz ki, és mindent tud amit szerettem volna, ez azért olyan furcsa mert ilyesmi nem nagyon szokott történni velem.
Ma lejártam a lábam, de nem baj mert a kártyámat is feltöltöttem, ezentúl meg lesz mibe belerakni:) Az orvosnál is voltam aki azt mondta hogy vége a táppénznek de azért emberek közé még ne menjek az elmeállapotom miatt. Nem tudom milyen orvos ez de tud valamit, ha kell a száma megadom.
A virág meg szrik rám. Na szép, hogy miatta regisztrálok aztán se egy hozzászólás, se egy szavazat..
Van itt valaki aki olvassa a blogomat pedig nem kéne.. ez a Farkas.
És van valaki aki nem olvassa pedig kéne, az meg a Zoltán. Kisfiam, most azonnal irok neked iwiwen!
Na kezdődik valami film szóval ez ennyi volt, majd ha történik is valami szólok.
Na csók

2008. február 2., szombat

Hazaértem

Na most jöttem a mónitól. Hát ez hülye. Már tökre hiányzott az a csaj, tartottunk egy hatalmas csajos napot, előkerült még a nótenksz is akkora volt. Rendeltünk pizzát, kibeszéltük a fiúkat, ennek következményeképp meg kell vernem a barátját. Átmentünk az ágihoz, sikeresen kikészitettük, aztán elkezdte nézni az olsenikrekesundoritószánalmas esti filmet szóval eljöttünk.
Holnap megyünk plázázni délelőtt, nézek új pirszinget a számba, meg telefont mert ettől már hányok.
A mai sokkom az volt, hogy kiderült: az apa fent van iwiwen. Ami nem mellékes hogy az iwiw szerint ő pesten lakik. Én úgy tudtam hogy nálunk, de az internet olyan információkkal szolgál, hogy csak nézek.
Nemsokára itt a búcsúbulim, ami kifejezetten izgat, nem tudom miért, amúgy is rólam szól minden.
Na lefekszem aludni mert megint fulladok, persze nem tudom ennek mi köze az ébrenléthez. Lehet hogy tudatalatt inkább álmomban szeretnék meghalni.

2008. február 1., péntek

Nem tudom (igen még mindig)

Reggel kitöltöttem ilyen önismereti kérdőivet, kiderült hogy semmit nem tudok magamról. Lehet hogy ez az oka annak, hogy magambaszerettem.
Lassan itt a nyár, már csak pár hónap és felolvad a kalászi tó jege.. mekkorákat buliztunk ott úristen, éjszakai fürdés ráksz! Világosban is lementünk, csak olyankor mindig megtaláltak azok a bandák, ahol 14 fiú volt és mindegyik minket akart bedobálni a tóba. Előnye, hogy már tudom hogyan kell olyan hasast ugrani, hogy a köldökömön jöjjön ki a vékonybelem.
Munkahelyi tapasztalataim alapján innentől kezdve csak olyan helyre megyek dolgozni ahol meleg fiúk vannak. Olyan mintha 30 okos és jófej lánnyal beszélgetnék és még szépek is:) (merthogy 30 okos és jófej lányt sehol nem találsz, talán csak akkor ha kivágsz rólam képeket és egymás mellé rakod) Imádtam velük lenni, volt egy kedvencem, a zolika aki igazi szőke herceg és normál esetben rosszul lennék tőle de szerencsére nem hetero. Az egy kis időt vett igénybe mig hozzászoktam a perverz fantáziálgatásaihoz, meg az élménybeszámolóihoz a tegnapestibuliról amit köszönöm nem kértem, de belegondolva neki se lehetett könnyű mikor az én élményeimről tartottam kiselőadást..
Most hallottam a brékingnyúzt, hogy hamarosan megjelenik a herripotter 68. Hát én megnéztem a legutóbbit de elegem is lett. Erről nem is kivánok több szót ejteni mert ez mindennek a teteje hogy elveszik a mesémet és horrorosszomorúnemtommit csinálnak belőle.
Rosszul vagyok attól ha valaki nem tud menni. Annyi minden levonható abból ahogy egy ember jár, és a legtöbbjük annyira kiábránditóan szerencsétlen! Adott egy helyes gyerek vagy egy tökszexi csaj, és úgy megy mint akinek minimum sérve, gerincferdülése meg dankórja van de ez igy egybe. Inkább akkor legyen tolószékes és mosolyogjon hátha. Pontosan ezért nem hordok tűsarkút. Meg azért mert krvás.