2009. december 30., szerda

Breaking News

Az anya metéli az ereit. Azt mondta már csak pár oldal van és ha végez a tvájlájttal, megbünteti magát amiért egyáltalán belekezdett.

2009. december 28., hétfő

#Edvárd a világ legjobb hapsija

"Edward arcán hirtelen tucatnyi különféle érzelem söpört át, végül a
csúfondáros mellett kötött ki."

Karácsony Re

Még több és még több király ajándék, csak nekem!

Estifürdés, pizsama, utolsósütimajszolás, készülődés egy vicces estére Szandrabulokkal. Épp kezdődik a Beépitett Szépség, gondoltam röhögök egyet mig a Zathurát várom erre csörög a telefon. Boldizsár hirtelenkedik, azonnal takarodjak át mert a Kisera (az anyukája) nyugtalan. Addig faggatom miolyanfontos, hogy végül kinyögi: meglepetése van a számomra. Aki januárban a Néreusz kollégium lakója volt, az tisztában van vele, hogy mennyire megviselnek ezek a "meglepetések".. Az is elég kényelmetlen hogy én nem tudok jelenleg semmi értékeset adni, nemhogy az ha tőlük kapok valami hatalmasat! De mivel már hiányoztak és különben is azarengetegmindenaboldizsártól, úgy döntöttünk, hogy rendben. Fogta magát, húsz percen belül már itt állt a hülye autójával az ablakom alatt. Próbált megnyugtatni, még azt is mondta hogy milyen csinos vagyok.. mondtam neki, hogy köszönöm mert erről nem akartam vitát nyitni, aztán elindultunk.
Ezek olyan cukik voltak:)! Nem hogy a Kisera, de még a Bogi is megajándékozott! Na akkor lett csak igazán szr kedvem, hiszen én csak a hülye száraz sütijeimet vittem, pont oda, ahol a világ leggyönyörűbb édességei készülnek! Amikor ezen nagyjából túltettem magam.. nem. Ez eddig még nem sikerült.. inkább mutatom hogy mit kaptam:)
Mivel mindig papucsot kell náluk kunyerálnom, úgy döntöttek vesznek nekem egyet. Annyira jó:)

Plusz a teljesen idétlen izénemtommi, amit szilveszterre szántak, gondolom akkor nem ciki ha hülyének néznek.. az a zöldleveles fehérbogyós cucc rajta gondolom fagyöngy. Folyton meg kell majd csókolni:)
(Van még egy pizsama is de az pont rajtam van úgyhogy nem tudom megmutatni.)
És a Bogi ajándéka: a Fűző

Ezenkivül, mivel nem jelentem meg a huszonhatodikai családoskarácsonyukon (a sajátomon voltam:) ) a Boldizsár adta át a nekem szánt ajándékukat, egy doboz csokit! (Kifejtettem hogy nem izlik, erre ki akarta cserélni a sajátjára, de mondtam persze hogy nem kell, azt ő kapta.. mikor hazaértem vettem észre.. beletette az ajándékszatyromban..)

2009. december 25., péntek

de

"Ezt ne tedd fel a blogodra, ha helytelenül irtam volna, köszi."

..és

Az Atis, az akkora arc! Kaptam egy imélt, a tárgy: "lebuktál", a szöveg meg, hogy talált rólam a neten egy képet.. és ez a hülye, ez küldött egy fotót..

ezt:

:):):):):)

Karácsony.. eddig

Jézusom!!!! Képek!

Ez itt a mézeskalácsház eredeti állapotában. Meséltem, az amelyik szétégette a kezem és akkora felfordulást okozott a házban hogy az egy 28-as erejű földrengéssel felér.


Ez meg a végleges állapota. Persze semmi különbség nem látszik de én tisztában vagyok vele hogy ez lehetne akár egy másik házikó is az alapján amennyi utolsósimitást végeztem rajta..

Jajaj a Boldizsár ajándékai! Hát amikor kinyitottam a többköbméteres, lila, hologrammos, szivecskés, csillogós dobozt.. hát majdnem elájultam! Három másik doboz volt benne.
Az elsőben egy annyiranagyonmenő CIKLÁMEN (de az az igazi) harisnya, meg egy ugyanolyan körömlakk:) Emellett a csomagolópapirt is érdemes megfigyelni (!!!).

A második egy cipősdobozban volt és nekem még akkor sem esett le hogy az cipő. Egy CIPŐ! Egy fekete ciklámen majdnemtornacipő cipő! És ami a leghihetetlenebb: pont jó.

Ezen a ponton mondtam is hogy ennél durvábbat, jobbat, gyönyörűbbet már el sem tudok képzelni és be is szrok ha felülmúlja a harmadik doboz.. és megtette.

2009. december 24., csütörtök

2009. december 20., vasárnap

Noémi Ápdéjt

Csak mellékesen: Senki nem volt ott.

Mézeskalács Re

Jaaj jaj, nagyon izgalmas. Karácsonyi készülődés, sürgés-forgás.. A múltkori mézeskalácssütésünk az anyával annyira bejött, hogy megint lesütött egy vagonnal, aztán kidiszitettük. Még egyből az elején leforrázta a kezemet a hülye forró cukorizével, amit a kis kerek szrokra kentünk, hogy utána beleszórhassunk egy kiló szinescukrot meg kókuszreszeléket meg barna tortadarát meg.. ilyeneket. Vagánykodtunk némi furfanggal, hogy kivül fehér belül szines, de elég szánalomraméltó lett az eredmény. Na mindegy, max bekerül a családi gipszek közé.. annál égőbb úgysem lehet. Ezek a diszek kb 5éves korunk óta megvannak. Azokat is mi csináltuk.

2009. december 18., péntek

Phoebe Rulz

Jóbarátok, Chandler és Monica esküvője. Ross és Phoebe épp próbál lelket önteni a bepánikolt Chandlerbe, aki megtudta hogy Monica terhes. Annyira ideges hogy le kellett mennie a kisboltba cigiért. Visszatérve, egy babaruhával a kezében mosolyog.

Chandler: - Annyira megijedtem, de aztán megláttam ezt.. és arra gondoltam, hogy aki ebbe belefér, csak nem lehet annyira ijesztő.
Phoebe: - Látszik hogy nem láttad a szörnyecskéket..

2009. december 16., szerda

Annyirajóóó..

Akrvaanyját mostmár a blogszpotnak hogy nem lehet videót megjeleniteni! Mindegy.. itt egy link: http://www.youtube.com/watch?v=N3iORDe7Mxw

bsszameg..

2009. december 15., kedd

Noémi vs Hazugság

Óóó:) Hát nem bir már magával szegény Noémi.. Nem elég hogy igy se szereti senki, most még hazugságokba is veri magát ejnye. Ráadásul elég silány a próbálkozás, máris mondom miért.
Tegnap a sziesztánk kellős közepén csörög a Boldizsár telefonja, navajon ki az? A rég nem hallottlátott egyetlen Noémi. A Hülye nem akarta felvenni, de én ragaszkodtam hozzá, hogy ha ő nem akkor én beszélek vele.. na akkor sikerült meggyőznöm:)
A beszélgetés kb abban merült ki, hogy ellopták a telefonját, ezért megkéri a Boldizsárt (akinek valahogy fejből emlékezhetett a számára) hogy szóljon a koliban pár embernek, hogy a Noémi államvizsgapartit tart magának és menjenek el inni vele. Az egyetlenem közölte hogy erre ott az iwiw, aztán kapott egy szánalommeghivást, hogy "hát ha akarsz te is jöhetsz, szeretettel várlak..". Milyen nagylelkű nem? Mondanom sem kell, az a "pár ember akivel jóban voltam" nemkicsit leszrta az erőltetett önajnározásra kiszemelt buliját, sőt még ki is röhögtek mikor mondtam hogy én azért elmennék, nehogy egyedül kelljen ünnepelnie, mert ha azokra az emberekre vár akik szeretik akkor marhára magányos lesz az estéje. Természetesen nem vagyok ennyire rosszindulatú, hálistennek orvoshoz kell mennem igy nem érek rá, de mondtuk a többieknek, hogy ha meggondolják magukat hivják fel a Noémit, amig az új száma nincs meg addig a régin. Merthogy annak ellenére hogy ellopták simán kiirta a nevét a Boldizsár telefonja.. krvarendes zsebessel volt dolga, hogy a simkártyáját visszaadta azért..

2009. december 13., vasárnap

Boldizsár szerint..

Bé: - Dejóó, irtál rólam bejegyzést?
Dé: - Már mikor! Nézd már meg a dátumot!
Bé: - Szerinted látom abban a szinkavaRkádban??

Vágod? Szinkavarkád!!!!:):):)

AAAAAAAAA!!!

A meglepetés ereje! Amint befejeztem az előző bejegyzést, a folyosón elüvöltötte magát egy jellegzetes hangú szlovákmagyar lángossütő barnamedve! Összenéztünk az Ádámmal meg a Boldizsárral.. ó, biztos haluzunk. És nem! Kinéztünk az ajtóból és ott állt a folyosó végén a Kornél! Helybőlsprinttel beleugrottam a nyakába, visitottam kettőt, aztán észrevettem az Atist!:) Óóóó csodálatos napra virradtunk! Aztán ahogy jöttek el is tűntek, azzal a szöveggel, hogy csak egy percre ugrottak be. Hogy lehet ilyet csinálni??? Most megmondom, hogy legközelebb ilyen nem lesz, mert addig nem mennek el ameddig.. soha!

Mézeskalács feat anya

Mézeskalácsot sütöttünk az anyával, aminek az lett a végkifejlete, hogy az illegalitás talaját súrolgattuk a lábainkkal. Először is aznap reggel mosott fel, az állatok összejárkálták, én szanaszét szórtam a cukrot meg az ilyenolyan csokicukorkókusz reszeléket az étkezőasztalon és annak 5 méteres körzetében. Ragasztottunk, csöpögtettünk, égettünk, testünk 90 %-át tojáshab és édesség boritotta, a hajam mint egy festőlegényé, egyszóval a tökünk ki volt már a rohadt sütögetéssel. Mi a szrt csináljunk a további 70 kiló tésztából? Ezt nevezik szerintem alkotói válságnak. Marhára untuk már a kis fenyőfákat meg csillagokat, kreativitásunk apadófélben, idegeink a macska lábnyomán futkostak, úgyhogy az anya fenomenálisan megoldotta a kérdést: belehúzott kettőt jobbra hármat le és ime, a csodálatos rombusz. Ebből csinált még jó sokat, mondván majd kidisziti aki akarja, és akkor megvilágosodtunk! Szentképek! Ikonok! A mézeskalács, amin megjelent Jézus! Nem is egy, sorozatban gyártanánk és rengeteg pénzt kérnénk el értük, még a vaterára is felraknánk! Vagy mondjuk májküldzsekszon, az elég aktuális, mostanában bármilyen vele kapcsolatos tárgyért milliókat fizetnek. Aztán ezt elvetettük, csalódottan összetakaritottunk és most reménykedünk, hogy legalább karácsonyig nem esik össze egyetlen rohadt mézeskalácsfigura se. Azóta nyugtalanok az éjszakák..

2009. december 11., péntek

Beszrsz!!!!!!!:):):):)

Mr. Washable ft. DMayne - Edward Cullen

Annyira király, már szétröhögtem az agyamat!:)Van egy másik szám is itt, ez egy Justin Timberlake dal feldolgozása, ami nagyon menő reppes, a Dead & Gone. Az első pár másodperc lényeges.. magyarul kb:

"Yo, minden Twilight, New Moon, Eclipse & Breaking Dawn olvasónak
Mindenkinek, akivel már szakitott a barátnője,
azért mert ő nem Edward Cullen
Ti értitek mire gondolok
Jacob, ezt neked küldöm"

Soha nem érdekelt, de most nagyon tudom sajnálni azokat, akik nem tudnak angolul legalább egy kicsit. Mert ez krvajó!

(ja ezt kifelejtettem:) a betűzés királyai: E-D-W-A-R-D!!! ii-dii-dábljú... ééj-aar-dii!!:):) annyira menőőőőő!!!!!)

Szerintem




Azt hozzá kell tennem, hogy steve martin neve nem jutott egyből eszembe, ezért rákerestem az "ősz hajú pasas"-ra. Megtaláltam.


Annyira jó vagyoook!!!!

Már készül, készül..

2009. december 10., csütörtök

Kiéget

Doctor House
Hanson-ra csörög
http://www.youtube.com/watch?v=pj0QA8FFd-A

az eredeti (ami nem az eredeti mert azóta a jutub letiltotta.. pedig az a klip az mindent visz a 15 évvel ezelőtti képi világával:) mindegy találtam egy koncerteset):
http://www.youtube.com/watch?v=-0z7JKNm6Go&feature=related

2009. december 7., hétfő

Msn feat. Lilla

Dé üzenete (19:39):
- úú lilla nézed a flashforward-ot??
Dé üzenete (19:40):
- egy sorozat, biztos nézed!!:)

2009. december 6., vasárnap

Télapó vs KisEra

Jaaajaaaaaaaaj. A Boldizsár anyja, a KisEra nagyon csúnyán lebuktatta magát:) Tegnap este lementünk a Hülyével kenyeret venni a boltba, merthogy az apukája csinál körözöttet, amit ugye köztudott, hogy kenyérrel kell enni. Na visszafele jól megsértődtem, mire ő elkezdett rángatni én meg szétvertem rajta a nonstopos félkiló szeletelt kenyeret, aminek az lett a vége, hogy a kábé 20-ból olyan 3 darab maradt a kezemben, a többi ott hevert a Csata utca kellős közepén. A dolog jó oldala, hogy ezzel igazi népmese hangulat kerekedett, vittünk is kenyeret meg nem is. Nagy megdöbbenésemre fent már egy hatalmas halom csoki fogadott minket. Az anyukája szabadkozott, hogy ne neki köszönjük, hiszen a télapó hozta.. reggel meg elárulta magát azzal, hogy a milkacsokis doboz rejtelmeiről érdeklődött, hogy hogy tetszett a 3d élmény. Mondom ja király volt, de ezt te honnan tudod, konzultáltál a télapóval? Akkor a Boldizsár arcán (a marhaszéles vigyor mellett) a hihetetlen elégedettség vette át az uralmat, én meg örültem, hogy végre visszavághattam helyette is:) A rengeteg csoki, bonbon meg olvadósrágó között egy kis piros zsák is volt, amitől mondjuk kicsit megijedtem, tekintve a Bogi előző esti beszámolóját az újonnan összehozott kis ruhakölteményéről, ami egy cukcsimukcsi tangából, egy kombinéből meg egy fehér combfikszből állt, természetesen mindez mikulás stilusban bolyhokkal, piros sapkával. Ez a zsák pont úgy nézett ki, mintha egy ilyen "álom"szettet rejtene. Nem nagyon mertem kinyitni de aztán sikerült és hálaistennek egy télapózokni volt benne tapadókorongokkal meg kis csilingelő csengőkkel az oldalán. Tudja ez a KisEra hogy mi kell nekem.
Este elmentünk karácsonyi vásárba a deáktérre meg köré meg tovább nemtudomhova, és nagyon szép volt! Telistele volt a város fényekkel, becsomagolt padokkal meg hatalmas fenyőfákkal, amikre izléstelenül rávágtak 5 doboz karácsonyi égőt. Voltak emberek is, jó sokan meg finomillat, forraltbor, zene, görbehátú hajléktalanok, kenyérlángos, sültkolbász. Mi elmentünk sütizni, megbámultuk az összes kirakatot (ami egyébként is ott van de igy érdekesebb) aztán a Boldizsár vett egy pohár forraltbort ami tökéletes alkalmat nyújtott hogy vitatkozzanak egyet a KisErával, aztán hazamentünk. A vacsora finom körözött volt kecsöppel meg meleg kakaóval és NEM! Nem volt reggelig tartó hasmenésem.

Ma hurkát ettem véreset meg májasat, sültmalaccal, annak bőrével, sülthagymával meg krumplival. Erre ittam két pohár tejet. Meg ettem egy kis mandarint. Még mindig nem.

2009. december 3., csütörtök

Na király

Aki még eddig nem tudta, most már biztos lehet benne: nem vagyok normális.
Ezt a szentendrei pszichiátrián deritették ki tegnap délután fél 4-től este 7-ig. Csodálatos volt, még tesztet is töltöttünk, habár az nem derült ki hogy "milyen vagyok a szerelemben", "ki illik hozzám: Estonkácsör, Beneflekk vagy Zekefron?" és hogy "mennyire vagyok menő az osztálytársaim szemében". Mindegy, majd meglátjuk hogy mit szűrnek le abból, hogy a "Hiszek Krisztus újraeljövetelében.." és a "Tudom hogy lehallgatnak.." kezdetű állitásokra NEM-mel válaszoltam. Ötszázharmincakárhány kérdés tejóisten!!! Aztán mikor az orvossal beszélgettem, valami fantasztikus felfedezést tettem. Úgy mentem be, hogy á velem minden rendben csak kicsit ingerlékenyebb vagyok. Kb 5 percet töltöttem vele és rá kellett jönnöm hogy az egész életem egy kudarc. Csak a legalapvetőbb kérdéseket tette fel a családomról, a múltamról, a betegségeimről, én meg már kezdtem magam kényelmetlenül érezni és örültem mikor valamire azt válaszolhattam hogy "Nem, ő teljesen normális." Aztán a hajlamaimról beszélgettünk, hogy volt-e már szuicid (öngyilkossági) gondolatom, mondom nem, de gyilkossági az igen. Szerintem mondjuk ez annyira nem szokatlan, ha az ember lánya annyi idiótát ismer mint én, de hát hülye az aki az ölési szándékairól mesél egy pszichiáternek. Ja, mindenki nagy megdöbbenésére az is kiderült hogy súlyosan intorvertált vagyok, vagyis magambaforduló, zárkózott. Ez mondjuk a legdurvább, amellett hogy csökkent agyi tevékenységgel és személyiségzavarral rendelkezem. Kössz.