2009. március 31., kedd

Az emberek és én

Kimegyek a konyhába reggelizni de a szobában felejtek valamit. Mire visszaérek eltűnik a májkrémem. Az asztalnál az Évi (aki most nem kommentel) meg a Boldizsár. Kérdem én, hova tűnt a reggelim?
Néma csend, Évi mosolyog, Boldizsár lapit..
Szerinted az milyen kemény, hogy Az Én Érdekemben kidobják a kajámat? Merthogy az szerintük romlott volt. Komolyan mondom én ezt nem tudom felfogni ép ésszel. Miért nem lehet megvárni mig visszaérek és mondjuk rákérdezni hogy meg akarom-e enni? Egyáltalán miért kell hozzányúlni más cuccához? Holnap bemegyek a 117-be és kidobálom a Boldizsár leptopját, mert rontja a szemét. Évi neked meg összetöröm a telefonodat mert káros hullámokat bocsájt ki. Szerintem.

2009. március 28., szombat

2009. március 27., péntek

Boldizsár szerint..

- a lányok menstruáció közben elvérezhetnek
- a nyilászáró az a kilincs
- aki nem budapesti/pesti oldal/XIII. kerület, az vidéki (és talicskával közlekedik)
- ha alkohollal veszed be a fogamzásgátlót akkor az semlegesiti a hatását (a fogamzásgátlóét)
- a gyerekpornó nem büntetendő ha felnőttek is jelen vannak
- a csók nem megcsalás
- az az autó amelyiknek be van kapcsolva a fényszórója, fénysebességgel megy

2009. március 26., csütörtök

Erre gondoltál?

FODOR ÁKOS: Gyűrű

Mindenről te jutsz eszembe
Rólad minden eszembe jut
Minden rólad jut eszembe
Mindenről eszembe jutsz..

..mindenről te jutsz eszembe.

2009. március 24., kedd

Gagyi és szr.. de nekem tetszik

Szeretni

Szeretni úgy is lehet,
hogy nem mutatod meg
Szeretni úgy is lehet
hogy lábad megremeg
Szeretni úgy is lehet
hogy csókolni nem mered
Szeretni úgy is lehet
hogy könnyed megered
Szeretni úgy is lehet
hogy mindened neked
Szeretni úgy is lehet
hogy nincs ott veled
Szeretni úgy is lehet
hogy tudod, hogy szeret
Szeretni úgy is lehet
hogy viszont szeretnek..

2009. március 23., hétfő

Sok a hülye

Még a Nikkelbekk sem nyugtat meg a "Savin' Me" -jével, hiába is, pont arra jó csak hogy méginkább szrul érezze magát az ember, amin nemhogy egy kiló vattacukor, de még kettő sem segithet (ami, mint tudjuk elég nagy mennyiség vattacukorból).. banánosat kérek.. meg kókuszosat.
És leszrom hogy nem létezik én AZT KÉREK!!

2009. március 22., vasárnap

Can I Have This Dance?

Ez a reggel is csodálatos, főleg hogy itt van mellettem a Lilla, akire az előbb rápillantottam és olyan édesen csorgatja a nyálát miközben tátott szájjal horkol, hogy mindjárt meg is kivántam.
Tegnap reggel a 117 erkélyéről mitingeltünk az Évivel meg a Boldizsárral. Annyira tűzött a nap hogy az Évi lelógatta nekünk meztelen idomait és úgy napozott... meg persze közben osztotta az észt. Egyszercsak gondoltuk lemegyünk a kikötőbe, ha már itt a nyár. High School Musical-eset játszottunk, én a gáton táncikáltam, a Boldizsár azt figyelte mikor zuhanok le, közben beleiktatott néhány emelést (ami egészen jól sikerült annak ellenére hogy nem sikerült), az Évi meg dobálta a kacsákat meg a sirályokat szárazkenyérrel. Igen, ez a hájszkulmjuzikel legfőbb motivuma. (úristen.. most kicsit megijedtem a Lillától.. valami holt nyelven ordibált..) Kettő percen belül olyan hideg szél kerekedett, hogy még az se számitott hogy sztárosan fújja a hajamat és bemenekültünk. Jaaaj és olyan szép képet csináltam a Beáról meg a Kornélról:) Istenem, olyan édesek:).. főleg a Bea fintora.
Na további jó szórakozást, igérem még jövök.



Ja és Évike ne legyél imós, ez igenis bright side of life :)
(És az a kacsa tudod mennyire örült hogy szórakoztattuk? Látszott a szemén)

2009. március 21., szombat

Főztünk


Az első paradicsomos káposztám:)
Annyira jó vagyok:)!!! A Timi szerint már férjhez is mehetek, ami nagy szó mer a Timi tud főzni. A múltkor krumplifőzeléket csináltam, aminek az lett a vége hogy mindenki szerint szerelmes vagyok. És ebben nem ez a gáz hanem hogy a krumplifőzelékem egy merő só volt.
Nem baj, a részvétel a fontos, összegyűltünk a konyhában és főzőpartiztunk.. azaz mindenki nézte hogy bénázok, az Évi csilisbabot csinált, a Timi meg uborkás szendvicset (szerintem azért hogy tudja figyelni amit csinálok és ne égjek be mindenki előtt MÁR MEGINT)

2009. március 18., szerda

Kardiológia Ráksz!

Annyira jó vagyok. A tegnapi napomat az éves kontrollal töltöttem, meg hatszázezer öregemberrel, akik mind el akarták mondani hogy mennyi bajuk van és hogy itt őket kell a legjobban sajnálni. Nekem közben az jutott eszembe, hogy mi lenne ha elkezdeném sorolni a betegségeimet aztán mikor 20 perc múlva a végére érnék, közölném hogy amúgy leszrom mindenkinek a baját. Naivan azt hittem hogy elérem a 18:40-es Keszthelyes buszt, aztán fél 8-kor azon kaptam magam hogy még az Almádisat se érném el. Estére sikerült hazakeveredni a rohadt Budapest forgatagából, amikoris kiderült hogy nincs meg a Herripotter 5, úgyhogy kénytelen voltam harmadszorra megnézni a 4-et ezen két nap alatt.
Ma meg.. várom a Veszprémi buszt a Népligetben, és egyszercsak elém ugrik az előző busz sofőrje, hogy "nem megy kanizsára?".. meg hogy "hogy tudnám rábeszélni?".. fú mondom, ha lenne magánál egy csomag eMendeMsz.. alighogy elhajtott, be is állt a Veszprémes busz, amire szintén csak bájcsevejgés árán tudtam feljutni. Mondom a hapsinak hogy kérek egy diákot Veszprémig.. néz, néz, nem vágja..
"-egy diákot"..
"-egészet?"
"-nem, diákot"
"-maga nagyon gyanus nekem"
..mostmár én nem vágom. Nem volt bunkó meg semmi úgyhogy mosolygok rá, hátha elmagyarázza.
"-nem értem a problémát.."
"-ja, akkor csak nagyon hasonlit valakire.."
Na el lehet képzelni mekkora ideg tömörült az agyamba hirtelen! Mi az hogy ÉN hasonlitok valakire?? Esetleg az a valaki hasonlit RÁM, de még ez is annyira elképzelhetetlen, hogy még a feltételezése is abszurd!! Aztán felháborodottan közöltem vele hogy "rám senki sem hasonlit" és eltettem a visszajárót.

2009. március 17., kedd

Mi lett volna ha..?

A világ legszomorúbb szava a bárcsak..

2009. március 16., hétfő

Elég alja

Az előbb reggelit akartam csinálni. A Jázontól kellett megkérdeznem hogy hol van a sajt mert már nem ismerem ki magam a hűtőn.. az egyetlen dolgon amiben életem végéig biztos lettem volna.

2009. március 15., vasárnap

Jaaaaaj

Itthon vagyok.
Na. Nem volt elég hatásos? Engem lesokkolt, kezdve azzal hogy nem tudtam bekapcsolni a tévét és nem azért mert rossz hanem mert nem vágom. Végre ettem jót, amit az anya főzött, aki szerzett nekem fagyasztott ribizlit, igy az apa tudott nekem csinálni csokipudingot. Azt is megettem. Most eléggé hányingerem van. Az idefelé út nagyon szórakoztató volt mert lejött értem a nagynéném meg a kis férje, akik köztudottan a Szabó család sarjai (majdnem mind a ketten) tehát tök mulatságosak. Ja meg hoztak nekem paradicsomot meg citromot.. a két luxuscikket. Amit a Lilla az este folyamán mind meg is fog enni szóval szerdára semmi nem marad, amit annyira nem bánok.. hiszen könnyen jött könnyen megy vagymi.. (amúgy nem de ezt hazudom magamnak)

Budapest Forevör

Éljen márciustizenötödike, éljen a biztonságos közlekedés, éljen a nagynéném aki ma pont Almádi érintésével megmenti az életemet és hazavisz. Alig várom hogy az elkövetkezendő 3 napban részese legyek ennek a csodálatos ünnepnek..
De van egy tökszép anyukám aki okos meg ilyenek (szóval akár az apa is lehetne) és csinál nekem petrezselymes krumplit rántotthússal meg uborkasalátával (amit asszem szerb felmenőinek köszönhetően eszünk tejföllel meg pirospaprikával)!! Juhúúúúú!! Na megnéztétek a videót?? És?? Látszik hogy nemhiába szinészkedtem hosszú és fárasztó évekig?? Mert szerintem igen.

2009. március 14., szombat

Na

Figyeljmá anya.. valami fontosat akartam.. nem emlékszel véletlenül?..??..

2009. március 13., péntek

Koli7 Part II.

Szóval a film. Csodálatos elsőhárom másodpercem kimaradt, de helyette benne van a romantikus csókom a Lillával meg a szexis táncunk a Timivel, meg a felháboritó utolsóhárom másodperc!! Ahol krvára nincs kiirva hogy
Ötletgazda, kellékes, beksztéjdzsgörl: Szabó Ditta (a Szupersztár)

Ja, a sztori: az Ádám egy hatalmas alkoholista, aki egyik este lerészegedik a haverokkal, beájul az ágyába, ahol meglátogatja egy ir kobold. Kap tőle egy jegyet Balatonalmádi-Irország, egy sörivóversenyre, aminek évszázados győztese a Kuntamás. Őt imádják a nők, tisztelik a férfiak, tökmenő. Természetesen az Ádám legyőzi, örömében tetováltat magára egy lóherét, megtanul szteppelni, belészerelmesedünk, aztán ájultra verik az aluljáróban. Mikor felébred, újra a szobájában találja magát, abban a hitben, hogy álmodott.. aztán mi meg hatalmas sokkolódások közepette felfedezzük a tetoválást a karján. Micsoda fordulat.



2009. március 12., csütörtök

Koli7

Idén először a mi kis Néreuszunk is tagja volt a koli7-es játékoknak. Hasonlatosan a Játék Határok Nélkül cimű annyiraszeretem sorozathoz, nálunk is viccessportos feladatokat kellett végigcsinálni. Minden csapat kapott egy országot (mi Irországot húztuk) és ennek a kultúrának a szellemében kellett zászlót késziteni meg a videót is ezért forgattuk (ami még csak a youtube-on van fent "KOLI7 NEREUS" de nemsokára feltöltöm a néreuszos profil alá) a jobbak be is öltöztek. 6 kollégium indult, a nagylétszámúak több csapatot is szerveztek, pl a magiszter egy emeletén laknak kétszázan mig a néreuszban összesen hatvanan vagyunk.. végül 12 csapat volt összesen. Ahhoz képest, hogy mindenkinek volt indulója (ráadásul nagyon is találó) csak nekünk nem, elég nagy volt bennünk az összetartás ahhoz hogy MÁSODIKKÉNT végezzünk! Annyit ordibáltunk meg nevettünk hogy nekem deréktól felfelé egész nap izomlázam volt. A legviccesebb az volt mikor a Kornél fejére egy karton csőrt kötöztek és azzal kellett lufikat lyukasztania..:) Ausztria játéka virslievés meg sörivás volt amiben a Kuntamás igen nagy sikerrel szerepelt.. kb fél perc alatt beletömte a szájába a 8 virslit.. párosával. Volt királylány mentés, amiben sokak megdöbbenésére nem én voltam a királylány:) Hanem a másik Ditta. Őt a Ká próbálta megmenteni de a négyütemű fekvőtámasza elég silány volt, nem méltó egy herceghez. Az Andit szőnyegen reptették a fiúk, ami neki inkább volt zsákbanülveösszerugdosnak, mert miközben futottak vele elég sokszor bele találtak rúgni, nem beszélve arról hogy a pálya végén nekivágták a falnak.
Én sikeresen útjába álltam egy váltófutónak, aki akkora lendülettel sodort el hogy kezdtem azt hinni soha nem állunk meg. Aztán mikor sikerült összeszednem magam, kb egy brazil szappanoperába csöppentem.. a srác (miközben rémülten vigyorogtam a karjaiban) egyáltalán nem akart elereszteni csak bámult és a bocsánatomért esedezett. Na ha ez tényleg egy szappanopera lett volna akkor ebben a percben bele kellett volna szeretnem.. de nem sikerült pedig erősen koncentráltam.
22:00 körül elindultunk a Káékkal az utolsó buszhoz, a Lilla, a Bea, a Boldizsár, a Kuntamás meg a Presszóba. Hazafele mikor a Boldizsár felhivott és megemlitette hogy nyertünk vagy 800 liter alkoholt, hirtelen megjelent lelki szemeim előtt a Lilla, a hányás,a hisztériázás meg hogy ő aznap nem evett kb semmit úgyhogy nagy valószinűséggel ezek mind be is fognak következni.. aztán elmosolyodva kivántam jó szórakozást mikor az is eszembe jutott hogy ma nem nekem kell ebben részt venni:)

2009. március 6., péntek

Keszthelyi varázslat Part II.

Jaaaaj mit hallottam, azonnal le kell irnom!! A Bandi be van szrva:) Mert meg lett neki igérve egy pofon. Köszönjük az informátornak:)

A keszthelyi koli.
Nem tetszik. Barátságtalan, koszos, üres, kényelmetlen és idegen. Tegnap voltam látogatóban meg haltenyészteni és újra rá kellett jönnöm hogy én ott nem érzem jól magam. Találkoztam a Bandival, a Tamással, a Kornéllal, az Atissal, a Nikivel, a Petyával, a Timivel, a Nórival meg még azokkal akiket nem sorolok fel. Óra után söröztünk meg oltottak a Timiék, a Kornél újra elvett feleségül, a Tamás meg nem vágatta le a haját..

2009. március 4., szerda

Juhúúúúúúúú

Csodálatos napra virradtunk, ma újra mély nyomot hagytam valakiben. Szerencsétlen nem tudta hogy ha késsel a kezemben állok a mosogató előtt a konyhában, még akkor is képes vagyok bárminemű sérülést okozni annak aki a kollégium másik végében tartózkodik.. A teakészitésről már nem is beszélek.. mindenki tudja hogy mestere vagyok.