2009. szeptember 30., szerda

Szén lánc



Ezen a képen legújabb alkotásom látható, mellyel a Pannon Egyetem mérnöki karának szeretnék kedveskedni.

2009. szeptember 27., vasárnap

Villásreggeli Kiskunlacházán..

Vasárnap reggel, kómásan fetrengek az ágyban, néha-néha félig a földre lógó testtel, a Boldizsár mellettem ül, röhögtet és ekkor kikiált a horgásztanya kis konyhájából a Boldizsár anyja, hogy jó lesz-e reggelire a tükörtojás. Namármost tudni kell a jelenet teljes megismerése előtt, hogy ő általában úgy főz, hogy azt én is meg tudjam enni a tojásallergiám ellenére. Boldizsár válaszol: "Persze, a Ditta kettőt kér.."
Pár perc múlva megkérdezi, hogy "Ugye anya emlékszel hogy a Ditta allergiás a tojásra?". A válasz: "Persze kicsim".. jön az újabb próbálkozás, "Anya a Ditta inkább rántottát kér".. mint holmi poént próbálta elsütni, de végül azt is kaptam reggelire, azzal a megtört és mélységesen csalódott arckifejezéssel, amit az anyukája vett magára miután bevallottam hogy csak vicceltem.
Igen Anyák, halljátok szavam, a gyerekre mindig oda kell figyelni! Néha fontos dolgok is elhagyhatják a száját. És a Grimm meséket sem ér cenzúrázni, csak azért kihagyni a felét hogy hamarabb végezhessetek! Észrevesszük!

2009. szeptember 20., vasárnap

2009. szeptember 19., szombat

2009. szeptember 17., csütörtök

Ismerkedési Est

Túl nagy a pofájuk. Az a baj. Egyetlen játékot se tudtunk úgy levezényelni hogy ne kellett volna percenként ordibálni hogy kussoljanak már. Pedig ez az elsősök szórakoztatására van, nem értem miért nem lehet odafigyelni. Idén zsűri voltam, de miután én szeretek játszani, plusz unatkoztam, átültem a 4-es csapatba, akik ennek köszönhetően másodikok lettek, mivel tavaly is az voltam. Aztán a vesztegetésnél ott termett előttem a Robika és én bántam hogy már nem vagyok zsűri:) A lényeg hogy berúgtunk, táncoltunk, sikoltoztunk, veszekedtünk, nevettünk, majdnemverekedtünk, és végül jól megérdemelten az Évi összetakaritott.
Köszönjük Évi.

2009. szeptember 16., szerda

Meglepetés!

Annyira jófej vagyok!! Tegnap hatalmasat behazudtam a Boldizsárnak. Úgy volt hogy ma, szerdán megyek le Almádiba ismerkedési estre, de gondoltam az olyan snassz, úgyhogy tegnap felültünk a buszra a Klárival és hatalmas titkolózás közepette nekivágtunk az ismeretlennek.
Már Fűzfőn jártunk, amikor hivott a Boldizsár.. hirtelen indulatból belekeveredtem egy már-már hihetőnek is mondható sztoriba, miszerint épp a Corába tartok busszal, majd ha leszálltam felhivom. Az almádi buszvégen trécseltünk még egy kicsit, ez olyannyira jól ment hogy szinte már én is kezdtem elhinni, hogy este randim van valakivel, de előtte hajfestéket vásárolok. Akkor állt be az idegsokk, amikor közölte hogy ő most elmegy kocsival borért, én meg azon mesterkedtem hogy kihúzzam belőle, vajon merre van a bortermelő, nehogy útközben lebukjunk. Mondta hogy a másik irányba, nem a buszvég felé, én meg azon nyomban letettem és nekiiramodtunk, hogy még előtte beérjünk a koliba, mert az MEKKORA JÓ MÁR!!
Az a durva hogy sikerült, eléggé lefagyott amikor visszaérvén meglátott a szobájában.. a lélegzete is elállt, nem talált szavakat (általában ez a reakció) aztán hálálkodott hogy nem látott meg a kocsiból pedig végül a buszvég felé ment:)

2009. szeptember 14., hétfő

Emo, Scene, Saucy.. asszem

Rövidke eddigi életem során sokszor halottam hogy a három egyike vagyok, többször is mint elég.
Először fogalmam sem volt hogy ésakkormivan, aztán lassan rádöbbentem hogy valami marha égő dologhoz hasonlitanak azok az emberek, akiknek a véleményére adok. Töprengtem, hogy vajon mit tegyek ez ellen, de sajnos igaz, mindegyik stilusnak viselem a jegyét. Aztán rá kellett döbbennem hogy ŐK viselik az ÉN stilusjegyeimet. Mély felháborodásomban csakazértse vettem ki a pirszingemet, nem cseréltem le a csőfarmerem meg a tornacipőm, és a hajamat se festem normális szinre mert bekaphatjátok szének, imók, szószik!!! Rohadékok!!

2009. szeptember 10., csütörtök

#Spike a világ legjobb hapsija

Angel-t (Buffy szerelme) összekötözte Spike (gonosz vámpir) Drusillával (Spike szerelme), hogy elvegye az életerejét és átkonvertálja a vámpirlányba, aki épp haldoklik. Belép Buffy, és kétségbeeséssel az arcán mered az eszméletlen Angel-re. Erre Spike megszólal:

Spike: - Angel 5 perc múlva halott lesz.
Buffy: - Angel!
Spike: - Ne sajnáld! Van valamije, ami neked nincs.
Buffy: - Mégis mije?
Spike: - 5 perce.

2009. szeptember 7., hétfő

#Xander a világ legjobb hapsija

Buffy A Vámpirok Réme, ikszedik rész, életre kel egy inka múmialány, aki másokat aszalva tartja fenn magát. Összejönnek Xanderrel, aki nem tud arról hogy a szerelme igazából gonosz meg múmia meg gyilkos, ami a végén persze kiderül és megölik a lányt. Ekkor Willow próbálja vigasztalni Xandert:

Willow: - Kár, pedig olyan jól megvoltatok..
Xander: - Lehet. De ez a "kiszivom mások életerejét" teher lett volna a kapcsolatunkban.

2009. szeptember 4., péntek

Lálöbáj

Tegnap este rámentem a horrorfimekre, de sajnáltos módon egy értékelhetőt sem találtam. Volt egy Nikolkidmenes valami Invázió, de az se volt több pár sablonnál meg klisénél, pedig jobbat vártam a Másvilág után. Hajnali kettőkor, mindennek gyümölcseként arra riadtam hogy csurom viz vagyok és mindenféle pókok állnak ki a hasfalamból. Aztán a jólbevált "ébren vagyok, ébren vagyok" ismételgetése alatt jöttem rá, hogy minden rémálmom a kinzásban teljesül ki. Tehát nincsenek ilyen gyilkosságok meg rémes szörnyetegek, csak emberek akik hagynak megtörténni valami rosszat, valami igazságtalan dolgot. Pl amikor az apa baltával levágta a lábfejemet (mert az nekem mennyire jó lesz) és az anya végignézte, nem szólva semmit, én meg szenvedtem. Vagy amikor a Szészilt (a macskám) 8 patkány tépi szét egyszerre és az állatorvos csak áll és mosolyog hogy ez egy új féreghajtó kúra. Szóval kéne már valami változatosság, valami rém, egy szörny vagy egy gyilkosság, ne csak mindig a megfoghatatlan szrságok meg érzések. Meg a pókok.

2009. szeptember 1., kedd

Expecto Patronum


Na ott vagyunk mi, a kordinátorok császárai, az elsősök istenei, minden ami valaha lenni akartál, akárki is vagy. (Nem véletlen hogy a mozgáskultúrámat is egyből másolják..)












Itt pedig tisztán látható a zavartságom, két szék közül padalá, két szék közül asztalra.
Ezért jó segiteni! Ajánlom mindenkinek!