2008. március 31., hétfő

Engaged By A Dragon (mert annyira jó vagyok angolból)

Egy újabb fejezet a fantasztikus blogomban és az a helyzet hogy rossz hirekkel kell szolgálnom az olyan szánalmas, gyerekes és nem utolsó sorban nulla aggyal rendelkező ismerőseimnek akik bármivel nem értenek egyet azzal kapcsolatban amit én csinálok, többek között hányok tőletek de ami a még fontosabb, hogy leszrom. Mindent.
Na a hétvégém megint csodálatos volt, 2 napig csak feküdtem, ettem, és hogy valami jó nyálas szr is legyen benne, simogattam az én újdonsült kreativ vőlegényemet, aki komoly szándékairól tett tanubizonyságot: gyűrűt vett nekünk és ezzel elkötelezte magát örökre. Na mondjuk ez azt is jelenti hogy szegénykém neurotikus, elmebeteg, meggondolatlan, kissé szuicid hajlam és mindezek tetejében teljesen biztossá vált hogy semmiféle jóstehetséggel nem rendelkezik. Különben belelátna a jövőbe és legalább egyszer jóerősen meggondolta volna a dolgot.
Eljött az a pillanat az életemben hogy megtegyem azt amit félévente eljátszom, átrendezem a szobám. Eltűnnek a Básztid, Mekfláj, Beksztritbojz poszterek és egy új, érettebb külsőnek adnak helyet. Enszink.

2008. március 26., szerda

Lehozó meg tress

A hétvégén néhány új szóval bővült az amúgy sem elhanyagolható szinten válogatott szókincsem. Ezek közül néhányat megemlitenék, hátha új információval tudok szolgálni a környékemen élőknek akik hasonlóképpen életükben nem hallottak ezekről a kifejezésekről:)

Lehozó: ezt a csodálatos szót arra kell használni amikoris történik veled valami tökre negativ, aminek a hatására rossz kedved lesz, kellemetlenebb esteben mély depresszióba esel. Másnéven: lelomboz.

Tress: szr

Hát egyenlőre ennyit ragadtam ki, aztán majd frissitek:)
Egyébként ezeket a szavakat a hazánkban mindenki által jól ismert Abonyban szedtem fel, aholis egy csodálatos úriember lakik, kinek neve Norbert. Ez az ifjú legény annyira kreativ, hogy locsolóverssel egybekötve kérte meg a kezemet (amit mondjuk én irtam, de kell hozzá egy bizonyos szint, hogy azt szinte tökéletesen vissza tudd adni:)
Az angol az tökre jól megy, kivéve hogy egyre inkább mélyebbre ásom magam a szrban, méghozzá azért mert túl sokat tudok. Mindenkinek megvan a maga keresztje..
Du áj hev tu krááááááj for júúúúúú

2008. március 20., csütörtök

Semmi különös

Na itt van ez a kis hülye aki egyébként egy tarajos norvégsárkány:) A napokban tudatosult bennünk hogy az isten is egymásnak teremtett minket, ami azért is jóhir mert a sárkányok állitólag gazdagok és rövid ideig élnek..
Holnap elmegyünk az inszájdba.. most először semmi kedvem.
Aztán szombaton lemegyek VIDÉKRE:)
Ezek a hosszútávú terveim.
Na viszontlátásra.

2008. március 15., szombat

Ki vagy, Zoltán?

Elmúlt a hasfájás, köszönöm mindenkinek aki puszit küldött rá (Zsolt).
A napokban egy furcsa dolog történt. Új olvasója lett a blognak, méghozzá egy bizonyos Zoltán személyében, aki nem a Zolika. Ó te rejtélyes idegen ezúton is kérlek, mutasd meg magad. Ha nem hát nem..
Elkezdtem hallucinálni is. Az este folyamán csupán 3szor lettem majdnemöngyilkos és 2szer öltem meg majdnem valaki mást. Ez a valóságos tartalom volt. Arra "ébredtem" hogy kezemben a 600 kilós tömörfa gitárommal állok a Kishülye feje fölött aki csodálkozva néz és nem biztos benne hogy ébren van. Pár verejtékes és meglepően hosszúnak tűnő másodperc után meggondoltam magam és mérlegelve a másnap reggeli esélyeimet, inkább visszafeküdtem mellé. Reggel minden a számitásaim szerint zajlott, kivéve hogy elég hamar bebocsátást nyertem a duzzogás és páni félelem szféráján túlra. Mire meggyőzte magát hogy nem kell tőlem tartania, előálltam a lábkörömfestés-popkorn kombinációval amely pontnál kissé kijjebb kerültem a bizalomszférájából. Természetesen a nap további részét ő is élvezte főleg..mi van? Persze! Biztosan tudom, különben miért sikoltozott volna mikor a hátát gyantáztam??

2008. március 12., szerda

Fáááááj a hasaaaaaam kérek rá pusziiiiiiiiit!!

Tök szrul vagyok, fáj ez a fáking hasam és ennek tetejébe mégcsak nem is ehetek ami a legesLEGROSSZABB!! Próbáltam olyat hogy nem gondoltam rá, meg ettem egy vajas kenyeret de valahogy nem ez a jó taktika.
Regisztráltam erre a mitjormesszendzserz anyámtudjamire hátha vannak normális emberek akik lekötik az én túlemocionált agyamat de SEMMI! Azon gondolkodtam hogy bánatomban megnézem a balázssót hogy röhögjek azokon az embereken akik még nálam is bénábbak erre rá kellett döbbennem hogy levették a műsorról.. itt a vég.. egyedül fogok meghalni a bsb-fan-megszállott-oltártállitós szobámban és mégcsak a macska se fog sajnálni.. majd azt mondja kösz az ágyad te rbanc!- és leköp.
A Csusza meg egy szemét állat! Nem ir vissza pedig tudja hogy hiányzik na? Ezt kapd ki! Nem gondoltad volna mi?
Megyek sirni aztán ha van valami ötlet a "ne gondolj rá" és az "egyél egy almát" fájdalomcsillapitó jótanácsokon kivül akkor kérem ossza meg velem és gyógyszerészével. Köszönöm.

2008. március 8., szombat

Boldogat nekem!

Megy a herripotter és épp hisztizik valamin.. tipikus. Ha már nem tud elbánni egy öregemberrel, legalább a pofáját befoghatná.
Hányok ettől a nőnap hülyeségtől, hogy mindenki jön a sablon szöveggel: boldog nőnapot! nem igaz hogy senkiben nincs annyi kreativitás hogy legalább egy megszólitást beleirjon (jó, tisztelet a kivételnek, de közlöm hogy ilyen is csak egyetlen egy volt a mai nap során). Az is undoritó hogy olyan emberek küldenek smst meg imélt ezzel kapcs, akiket egy hogy nem is ismerek, kettő: nem is akarok. Iwiwen meg ez a sok szr ellepi az üzenőfalat, még jó hogy körlevélben nem küldik el.. nem tudom mit gondolnak, csupán halvány gyanum, hogy azt hiszik ha nem irják ki, valaki megsértődik. Hát most közlöm hogy mindenki szrik rá! Nem fogok egyesével végigmenni az ismerőseimen és leellenőrizni hogy kivánt-e szépeket basszus! Különben is, ha kiván akkoris legyen az eredeti, személyreszóló.. nem tudom kinek esik jól vagy okoz néhány kellemes percet hogy elolvassa ezeket a tucatkivánságokat..nem jelent semmit.
Ja amúgy kösz mindenkinek aki irt.

2008. március 4., kedd

Ezlongezjulávmi

Jaj hát annyi minden jó dolog történt velem és senki nem tud semmiről semmit! Először is kaptam egy fantasztikus álláslehetőséget, lehet választani: filmezés idős emberrel, négerrel (egy vagy több), állatokkal (kutya, ló), vagy hagyományosan. A másik valamivel szárazabb, egy kisebb informatikai cég (Microsoft) ügyfélszolgálatára keresnek magabiztos kollégákat.. hát nem tudom
Azt se tudom honnan vettem hogy kételkedjek magamban, de a nyelvtanfolyamon kiderült hogy nem kellett volna aggódnom az elején hogy nem fog menni mert most meg hasit.
Az a kemény amikor iwiwen kapok egy levelet hogy "tetszel, irj vissza, ha sziNpi vagy még lehet belőle valami" Hallod!! Egy hogy aki nem tud helyesen irni azt alapból leszrom, de hogy még mellé a tartalma is nulla! Visszairok hogy "öcsém térj észhez" erre lecigánykrváz mert őt senki nem utasithatja vissza. Fura lenne.. még a "nigger"-t várom aztán megkérdezem látott-e már olyat egyáltalán. :)Ha nem akkor meg ráküldök hármat a leendő kollégáim közül:)
NAAAA!!! Szóval holnap állásinterjú, meg angol, meg ilyenolyan találkozók a rajongóimmal.. lehet hogy majd aláirást is adok ezen még elgondolkozom..

2008. március 1., szombat

Úristen de égő!!!

Ez egy akkora nyálas szr!!:)