2008. január 31., csütörtök

Éljen a tüdőgondozó

Éppen megy valami nyálas film az ertéelen szóval nincs lehetőségem magasröptű gondolatokra, főleg mivel elnyomja az agyamat a láz. Ferenczivera nem ismeri a kenézgábrielt!:) Akkora durva! Pedig ha tényleg a szabóervinbe járt akkor az alapkövetelmény. Szerettem volna ma már valamit csinálni de sajnos még mindig kordinációs zavaraim vannak, ezt abból vettem észre hogy közel egyméteres kilengésekkel közlekedek a félméteres folyosón. Szerintem is. Az anya egésznap könyvel mert a sok hülye leszrja hogy neki ez rengeteg munka és mindent késve hoznak. Az apa reggel visszavitt az orvoshoz, most nem tudom hova tűnt de gyanitom hogy a csongornál játszik a gépen. Hétvégén feljön a móni én meg remélem leszek olyan állapotban hogy átmenjek hozzá mert csajoskodni szeretne, amitől én konkrétan hányok, de mindegy mert legalább együtt töltjük a napot. Megyek vissza feküdni mert mindjárt jön az anya és lekever egy pofont.

Jaj azt még el akartam mondani hogy eszméletlenül imádom magamat.
Persze, tudom te is, de ez érdekesebb.

2008. január 28., hétfő

Hejhó

Meg vagyok fázva, szerelmes vagyok és nikkártert hallgatok. Nyomor a köbön. Fáj az orrom, ami tiszta piros mert félpercenként alávetem a háromrétegű papirzsebkendő kinzásainak. Ennél rosszabb már csak az lehetne ha eltűnne az egyik básztid poszterem. Ez a hét lenne az utolsó a munkahelyemen de szerintem fulladok még egy darabig ahogy ezt elnézem.
Hétvégén bent voltam Pesten, a népligetben álltam (nem, most kivételesen nem dolgoztam) és vártam a veszprémi buszt amikor odajött hozzám egy enyhén imós srác és elkezdett oltani hogy mekkora szánalmas hogy őt utánozom, és hogy nem gondolom-e hogy ez a pirszingcucc a számban már régen lejárt. Had ne mondjam hogy neki meg méripoppinszos volt a táskája aminek az elejére az volt irva hogy "I Love Anime".. a méripoppins az tökre anime egyébként. Valahogy abban a buszmegállóban mindig az ilyenek találnak meg. Legközelebb jöhetne inkább egy öregbácsi aki pénzt osztogat meg dicséreteket és rászólna a buszsofőrre hogy ajóégáldjameg várjomármeg ha már megvettem a rohadt jegyet és látja hogy rohanok csak egy öregasszonnyal veszekszem.
Vannak ilyen tervek a fejmben, hogy lemegyek Szegedre vándorszinésznek, vagy ittmaradok dolgozni Pomázon és várok valami csodát. A Móni azt mondta szeptembertől albérletbe megy és megkért hogy menjek vele, mert egyszerűen nem birná nélkülem. Persze ezt megértem, de még vannak más alternativák. Nem mintha el tudnék szakadni. Tudja valaki mi az az "inhalálás"?

2008. január 27., vasárnap

Vége

Tegnap este sikeresen meggyőztem magam arról hogy csak én számitok és az hogy én boldog legyek. Arra gondoltam hogy politikus leszek vagy valami házaló ügynök...ha magamnak tudok hazudni és el is hiszem akkor mások befolyásolása nem okozhat túl nagy problémát. Van egy videó amin ki van könyörögve tőlem 3szor az a szó, hogy "vége".. azt szoktam nézegetni, meg ha nem vagyok itthon akkor csak felidézem ezt a szót, és máris jobban érzem magam. Vége annak az időszaknak amikor ilyen fogyatékos egyének irányitani tudták a kedvemet. Vége annak hogy olyasvalamire várok ami soha nem jön el, és annak is hogy meg akarjak változtatni embereket, mert ha maguktól nem teszik akkor nem is akarják. Márpedig aki valamit nem akar azt nem kell erőltetni. Ez mondjuk szöges ellentétben áll azzal a fenti mondattal hogy jajdejó tudok befolyásolni embereket, de még csak magamon folytattam kisérleteket szóval nem bizonyitott más embereken a hatékonysága. Azt hiszem folytatom a szupersztárkodást, hétvégi program: autogramm osztás, fényképezkedés a rajongókkal, pornóvideók, heroinorsomethingelse. Tegnap voltunk az anyáékkal a korában, ma meg a metróban, tök király vettem 6 zacskó gumicukrot meg gyümölcslevet. Holnap be kell mennem dolgozni mert még egy hétig ott vagyok, viszont úgy érzem hamarosan beteg leszek. Köhögök meg vérzik az orrom folyamatosan. Vagy lehet hogy maláriás vagyok. Hiányzik a virág, meg az hogy senki nem rohangál meztelenül a fenti folyosón, úgyhogy ennek ellensúlyozására néha levetkőzöm és szimulálom a folyamatot. Nem az igazi.

2008. január 26., szombat

Annyira jó vagyok!!!

24-én születésnapi ajándékként megleptem magam és felmondtam a munkahelyemen, erre MOST akarnak kibszni velem?? Hát milyen elmebetegek az ilyenek? Úristen, ez a teljesitőképességem rovására fog menni ha tovább idegesitem magam ezzel a szrral, pedig azt elég nehéz elérni csakúgy mondom. Itthon minden rendben..európaiértelemben. Az apa még mindig jóhumorú, az anya meg sütött halat aminek volt szeme! Azon gondolkodtam hogy vajon mit láthatnak de aztán rá kellett jönnöm hogy semmit. Tök sok fizut kaptam úgyhogy most megint jótékonykodhatok, a móninak már odaadtam az étkezésijegyemet, azon meg még gondolkodom hogy hogyan támogassam a többi kollégistát veszprémben.. bár ahogy elnéztem csütörtökön nem volt semmiben hiány:) Vannak ilyen terveim, hogy ideoda költözök, jelenleg anglia a legaktuálisabb, de ezenkivül rengeteg megoldáson gondolkozom, márcsak azért is hogy hol viselnek el:) Ezekről bővebben egy későbbi bejegyzésben lehet majd olvasni mert most túlságosan felbsztam az agyam és nem vagyok képes ilyeneken gondolkodni. Na cső

2008. január 23., szerda

Reggel

Korán reggel van és én már itt szivok, de legalább az anya nem énekel. Ma megyek felvenni a fizetést, amit már 6-án megkaptam.. ennyire fontos az életemben a pénz:)
Ilyenkor reggel annyira bölcs vagyok hogy muszáj megosztanom azt a világgal, és leirnom hogy mennyire nem értem azokat az embereket akiket irányit a pénz. Ők egy idő után annyira beleszoknak a kényelembe hogy semmi, és senki kedvéért ki nem szakadnának
Na akkor most indul a közvélemény kutatás, a kérdés: megvenni egy ruhát vagy egy új bútort az nagyobb örömet okoz mint csókolózni velem? Ha valaki tudja erre a választ akkor legyen bátor és irja meg, legyenszives.
Na csók.

Na hellóKA!:)

Megint itt vagyok és tudom hogy undoritó meg szánalmas de nincsen hosszú "i"-m úgyhogy ha valakinek súlyos helyesirásihibakomplexusa van, akkor azt leszrom. Na van ez a blog az anya kedvéért meg mert annyira király vagyok, majd megmutogatom a virágnak is aki a nővérem, de leginkább a lizinek aki a kutyám. Mert kb ő az akit érdekel. Na szóval szülői ráhatással indul a blog és most valamit irni akartam erről de nyitva van az ajtóm és az anya elkezdett énekelni szóval mentem hányni.