2010. szeptember 29., szerda

Fos

Óóóó de haza akarok menniiiiiiiii.. lálálááááá..
Tegnap megvolt a hatalmas lecsófőző buli, ami tök unalmas volt, ráadásul meg se tudtam kóstolni az alkotásokat mert mindegyikben volt tojás. Mire a DC-be értünk már intenzíven hányingerem volt a szr bortól amit annak ellenére ittam, hogy még a finomat is utálom. Hajnali 3 körül sikerült elaludni, mikoris valami őrült fogyatékos berontott a szobába, aztán a fürdőbe, elment pisilni, dolga végeztével kirontott, becsapta maga mögött az ajtót, én meg ott feküdtem nulla aggyal az éjszaka közepén hogy ez most mi a szr volt?! 2 perc múlva újra kivágta az ajtót, feloltotta a villanyt és töprengve nézelődött hogy mi nem stimmel a szobával, aztán sűrű bocsánatkérések közepette ismét távozott. A kevésbé vicces jelenet az volt mikor visszajött egy haverjával, mindketten áttrappoltak a fürdőszobába (már majdnem megkérdeztem hogy nem zavarok-e), és míg az egyik pisilt addig a másik rendezkedett. Mikor pofátlanul hangosan kezdtek röhögni, kijöttem a sokkból és rájuk ordibáltam, hogy most már krvára ki kéne takarodni a szobából, mire furcsamód szégyenkezve kiballagtak, én meg bezártam az ajtót.
Reggel egy filmbeillő marha romantikus felirat fogadott a tükrön:
SZERETLEK
CSAK A MIK
CSAK AZ MK
(Műszaki Informatikai Kar/a szobatársam, Mérnöki Kar/én)
Cuki lett volna, ha mondjuk legalább vigyáznak hogy halkan csinálják és ne verjenek fel 3szor.
Egyébként melyik paraszt volt? Krvára szeretettel várom a jelentkezését.

2010. szeptember 26., vasárnap

Jelentés

Szia anya!
Örömmel közlöm hogy KIB-es lettem, a legtöbb szavazattal és már gyakorlom is a hatalmamat. Még mindig elég durván köhögök, de legalább már nem fuldoklom, hanem a tüdőmben folydogáló furcsa létformával barátkozom.
Találtam egy akkora jó oldalt, a természet hangjait lehet nyomatni különböző intenzitással és kombinációban.. ajánlom a Rain a Thunder és a Fire keverékét egy kis Cat Purr-el.
Voltunk pénteken a Kutatók Éjszakáján, de sajnos az előadásokra már nem sikerült bejutnunk, így az A és B épület között töltöttük a tengernyi időnket a Vadassal, aki egy lány.
Holnap délután felfedezem a díszállat kereskedések kínálatát és szerzek élelmet a halaknak.
Stop.

2010. szeptember 20., hétfő

Választások

Kedden, azaz holnap lesz a KIB választás. Este 8-tól mindenki eldöntheti, hogy rám szavaz vagy rám. Hogy mindenki biztos kézzel ikszeljen, promóciós körútra indulunk a kollégiumban. A kedvenc számunkat fogjuk előadni, amiből már klipünk is lenne, de SAJNOS SZEMEMBE SÜTÖTT A NAP!!! A felosztás a következő:

Vadas - vokalista/kreatív munkatárs
Ron - dobos/szánni való fogyatékos
Ess betűs fiú - dalszövegíró/kellékes
Vöri - menedzser(aki leszarja)
Lea - rajongótáborunk

Az ígéret pedig a következő:
"Szavazz rám és bekussolnak"

A KIB és én

Kollégiumi Intéző Bizottság
Jelentése: a szinttanár/senior (Csacsi és Zsú) alattvalói.
Hát ekkora fába vágtam a fejszémet. Az úgy kezdődött hogy egy alkoholmámoros hajnalban lecsapott rám a Csacsi, sármos vigyorával (sőt még kacsintgatott is) és könyörgő hangon megkért hogy legyek már olyan kedves és jelentkezzek KIB-esnek. Ez hatott, meg mondjuk mehetnékem is volt már, úgyhogy belementem. Másnap józanul természetesen bántam, de ha már lúd, legyen kövér, íme a választási plakátom:Szerintem meggyőző.

2010. szeptember 10., péntek

Bonyodalmak

Szerintem ami fer, az fer. Ahogyan az üzlet az üzlet, a kő az kő. Nem fér a fejembe egyesek önzése, azok után hogy pont ezzel a jelzővel dobálnak, annak ellenére, hogy ha tükörbe néznének, minden valószínűség szerint szembeköpnék magukat. Valóban az lenne a megoldás, ha valamiféle rielötisót csinálnék az életemből, részletesen dokumentálva minden egyes mozzanatot, hogy később fel lehessen használni ELLENETEK! Azt hihetnénk, hogy a tartásom és racionális gondolkodásmódom feljogosít másokat a gyengeségre, pedig éppen ellenkezőleg. Amiért ennyi mindent elviselek veled ellentétben, sokkal többet megengedhetek magamnak. Kössz

2010. szeptember 9., csütörtök

Kollégium hejj!

Immáron 2 hete élek a csodálatos Magiszterben, ezen idő alatt már két szobatársam volt és 5 halam pusztult el. Csomócsomó embert ismertem meg, és annál is több kocsmát. Az egyetlen hímsoviniszta tanár is engem szemelt ki magának, ami mondjuk várható volt, tekintve emberfeletti képességemet a balszerencse befogadására. Nemsokára jön a beszámoló a heroin felhasználásának alternatív módszereiről. Stay Tuned