2009. június 30., kedd

vanrosszabb.hu - ez mondjuk lehetne a weboldalam

Ó, megváltó halál, jöjj el értem! Miért? Miért pont én? Esküszöm összehozok egy Lelkisegély Bt.-t.

Hogy hivják a legjobb barátodat? Balsors?Egész eddig szenvedtél önnön szerencsétlenségedtől? Kicseszett veled az élet? Azt hiszed nem lehet már rosszabb? DE LEHET!

..itt levetitenék mondjuk egy 3 perces bemutató videót az életemről, aminek a (kb) első 19 másodperce alatt még a legelvetemültebb imós öngyilkosjelölt is letesz szándékáról és vidáman vág neki új életének, abban a megnyugtató és felszabaditó tudatban, hogy mennyire szerencsés.
Szivesen..

2009. június 28., vasárnap

Egy este Hajnaléknál

Pár nappal ezelőtt felhivott az Ági, az unokatesóm, hogy találkozzunk. Terveztünk vacsorát, popkornt, dvd-t, beszélgetést..
.. aztán megjöttek. A testvére a Peti, meg a barátai. Volt ott minden, alkohol, menyasszony, exbarát, alkohol, exbarát, ugye itt illik lennie egy exbarátnőnek is, és mielőtt előkerült volna az emlegetett Alkoholi, jött a kanapénalvás. Reggel olyan rosszul voltam a pezsgő-sör-erjedtgyümölcs kombinációtól, hogy képes lettem volna septiben szőni egy repülőszőnyeget, csak hogy ne kelljen a lábaimon hazamenni. Aztán kedves volt a Dániel és hazahozott.. biztos eléggé szánalomraméltó voltam.

2009. június 25., csütörtök

Boldizsár The Famous

Rajtunk a para.. vajon mennyi látszik, és mennyi ideig? Nézd! Ott van! Lehajolt! Vissza! A Depesmód pofázik, Boldizsár megint lehajol! Most az Aktivos lány dumál, aki nem a Gombosedina, meg a Zságer, meg ott az Andor (jól áll neki a szinpad)! Újra! Boldizsár megint lehajol.. Anya gyere nézd! Az anyukája leszrja, téblábol kicsit, aztán rámfintorog és egy mosollyal távozik (arcából olvasom a másnapi menüt). Boldizsár "visszatekeri".. huszadszor.

Pillanatképek a szerda esti eseményekről, mikoris a Depesmód koncert előtt a Boldizsár meg a Zságár a szinpadon tevékenykedtek az Aktivban. Azt hittem ilyesmire csak a lányok képesek, húszezerszer megnézni egymás után egy 15 perces műsorblokkban, azt a 3 másodpercet amig alakjuk egy töredéke átvillan a képernyőn. Na nem baj, úgyse lesz több ilyen alkalom:)

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=398173

2009. június 17., szerda

Na, megy..

Tegnap délelőtt negyedszerre sikerült azthinnemelintéztem végre ezt a telefonos ügyet. A szerződésem 2 kártyára szól, az egyik az enyém a másik mostmár a Boldizsáré. Ezen non-stop lehet hivogatni ingyen.. lehet hogy még megbánom. Mivel már eleve szr a mikrofon vagymi és csak hedszettel tudok telefonálni, a Boldizsár felajánlotta, hogy kotor nekem egy kölcsöntelefont az ő hatezréből. Át is mentem, össze is egyeztettük, amikor is kiderült hogy a mostmárőszámáról még mindig nem lehet telefonálni. Na ötödszörre is visszahivtam a témobilt (közben a hülye mellettem folyamatosan őrjöngött hogy "de, de, igenis baj!") és akkor, AKKOR sikerült a lehetetlen. Tudok sms-t irni, meg is kapom őket és mindezek mellett még a kimenő-bejövő hivásaim is élnek! És ez vonatkozik a másik kártyára is! Nagyszerű! Úgyhogy innentől kezdve szeretettel várom az érdeklődőket.

PERSZE HOGY NEM

Én ezt már tényleg nem hiszem el.. tegnap a témobilnál persze hogy nálam fagyott le az egész rendszer 40 percre, meg persze hogy az én ügyem a világon az egyetlen megoldhatatlan. Miután végre sikerült úgy-ahogy zöld ágra vergődni, azt mondja a csaj: fél óra múlva jó lesz a telefon.

Szerinted jó?

2009. június 15., hétfő

Vége az évnek.. 2 hónapra

Na újra itthon. Tegnap hazaköltöztetett a Boldizsár, de még most sem vagyok kész. Annyira nem, hogy jelen pillanatban kérdéses, hogy hol fogok aludni, mert a szobám 90 %-a tele van pakolva az életemmel, beleértve az ágyamat is. Annak ellenére, hogy induláskor kidobtam 4 pár cipőt, egy rakás lyukas zoknit meg pár használhatatlanná vált ruhát, egyáltalán nem lett könnyebb a dolgom. Viszont! A szintetizátornak máris találtam helyet, a Klári szerint úgy néz ki mint egy stúdió sarok. Véleményem szerint attól nagyon távol áll, de jól áll neki, úgyhogy meghagyom annak.
Ma voltam a corában. Persze, egy élmény volt és kb semmit nem tudtam elintézni, mert persze hogy a témobilosok 7-ig vannak nyitva én meg 6:59-kor érek oda, miközben mindenki tudja, hogy akármelyik valamire való boltos 15 perccel az előirt előtt zár. Most a Boldizsár villámgyorsan kiröhöghetne, hogy persze én pancser mindig betartom az előirtat, de ezúton közlöm hogy egyszer 5 perccel hamarabb zártam mert úgy ment HÉV-em JÓ??
Ami ma jól sikerült az a hangszóró vásárlás, 3000 forintból megúsztam a csak enyhén dobozhangú kompjúter szpikert.
Holnap, közös megegyezés szerint kolikaját főzök az anyának, fűszereshúsos-sültkrumplis-pároltzöldség személyében. Előre is jó étvágyat!

2009. június 9., kedd

2009. június 8., hétfő

Egyszer volt, hol nem volt..

.. volt egyszer egy 7-es msn. Egy napon felkerekedett és elindult világot látni. Ment mendegélt, egyszercsak elért egy Windóz Ikszpé-hez és igy szólt:
- Ó, Windózok legnagyobbika, látom a Fájörfokszod nagyon beteg.
- Jól látod kedves msn, amit furcsállok, hiszen olyan fiatal vagy még. Hosszú út áll még előttem, elkisérnél? - felelt az Ikszpé.
- Veled tartok, majd én átsegitelek a nehéz napokon. - ajánlotta a 7-es és máris közösült az Ikszpével.
Bár a Fájörfoksz időnként összeomlott, Windóz nagyon hálás volt. Igy telt el minden nap, addig a percig amig az msn rosszul nem lett.
- Azt hiszem megfertőztél. - szólt az msn. - Nem tudlak tovább támogatni.
És azzal meghalt.
Teltek múltak a napok, és egyszercsak az elkeseredett Ikszpé találkozott a 9-es msnnel.
- Ó, msnek legnagyobbika, kérlek segits nekem!
Az msn rosszallóan fürkészte az Ikszpét, aztán igy szólt:
- Hallottam mit tettél 7-essel, de kapsz mégegy lehetőséget.
Ám amikor közösülni próbáltak, 9-es meghátrált.
- Úgy látom, mégsem tarthatok veled, túl beteg vagy, nem tudnám elviselni a halálod.
- Jól van 9-es, majd megyek egyedül. De meglásd, bánod majd hogy nem jöttél velem! - felelt az Ikszpé.
9-es töprengett, majd megszólalt:
- Talán mégis segithetek valahogy.
Az msn erőnek erejével nekifeszült a közelben álló sziklának és mikor már azt hitte nem fog sikerülni, a hatalmas kő megmozdult. Láss csodát, egy virusirtó rejtőzött alatta.
- Nodharmickettő, te mit keresel itt, ahol a madár se jár? - kérdezte meglepődve az Ikszpé.
Nod csak hebegett-habogott, de nem tudott magából kipréselni egyetlen szót sem. Eközben 9-es fogta, és megrángatta a melletük nyújtózkodó lombhullatót. Abból csodák csodájára előugrott a 8-as msn.
- 9-es, ezt nem teheted velem, nem mehetek az Ikszpével! - üvöltött a 8-as.
- Dehogyisnem mész! - ripakodott rá a 9-es, és azzal a mozdulattal egyesitette az Ikszpével. Egy pillanatra mintha sikerült volna, aztán az Ikszpé magából kikelve kiabált és ellökte a 8-ast.
- Nem és nem! Nekem 9-es kell!
- De én nem megyek veled! - és akkor a 9-es, a 8-as és a Nod faképnél hagyta az Ikszpét.
Rosszabbnál rosszabb napok következtek az egykoron nagytudású Windóz életében. A Fájörföksz már csak néhol működött pár perc erejéig, azután rendszerint összeomlott. Az Ikszpé időről időre elvesztette eszméletét. Mikor már teljesen elvesztette minden reményét, letelepedett egy fa tövében, és arra gondolt már közel a cél. Akkor halk pukkanással mellette termett az Internet.
- Ne búsulj Ikszpé, találtam neked egy társat! Ő itt Ibádi. Szellemi fogyatékos. Segiteni fog neked mindenben, sose hagy el téged, nincs miért. Te vagy a legjobb dolog az életében.
Igy történt hát, hogy az Ikszpé és Ibádi jóbarátok lettek. Habár a Fájörfoksz még mindig nagyon rossz állapotban volt, és Ibádi sem volt a legmegfelelőbb társ, mégis a Windóz könnyebben viselte a megpróbáltatásdokat Ibádival, mignem elhalálozott.
Vége.

2009. június 4., csütörtök

Lesz ez még igy se..

edit írta...

Akkor Yoda tanácsa segített és veled volt az erő. Vannak olyan napok is, amikor minden sikerül.


Igen. Mint például a tegnapi nap, amikor sikeresen beledobták az arcomba a labdát, megégettem az alkaromat egy műanyag kancsóval, és majdnem megperzseltem a Boldizsár kezét. Ezen kivül még a szokásos, nekimentem az ajtófélfának, bevertem a lábam a polcba, zárásul tönkretettem a gépemet. Valóban, fel a fejjel!

2009. június 2., kedd

Alkonyat filinges Balatonakali

Szombaton meglátogattam az unokatestvéreméket Balatonakalin, de mig odajutottam se hazudtoltam meg önmagam. Először is megerőltető fejszámolások közepette kellett összezsúfolnom aznapra egy bevásárlást, egy veszprémi találkozást és egy jó adag szerencsét meg lábizmot hogy elérjem az esti vonatot Akalira.
Első akadályom a buszvégen várt, annyi volt a feladatom hogy felszálljak egy Veszprémbe tartó buszra és természetesen ez sem sikerült problémamentesen. Ahogy annak lennie kell tökéletesen rossz buszra szálltam és ez csak akkor tűnt fel amikor az ellenkező irányba indult. Első gondolatom hogy vajon hogy magyarázom meg a fiúnak aki a Veszprémi pályaudvaron vár és még sosem látott, hogy bocsika de annyira béna vagyok hogy másik buszra szálltam azért nem mentem el, nem pedig azért mert jó poénnak tartom átverni a gyanutlan érdeklődőket. Igy telt el 20 perc és azon gondolkoztam, mi van akkor ha kicsit messzebb van a célállomás mint én azt hiszem, aztán egyszercsak feltűnt a Veszprém tábla és döbbenten néztem az órámra amin 16:35 volt, csupán 5 perccel később mint a megbeszélt időpont. Ezt a mákot mondjuk nem nagyon értettem, ennek vajmi kevés köze volt az aurámhoz. Kemény egy órát tudtunk együtt tölteni és már indulnom is kellett vissza Almádiba, hogy felkapjam a cuccomat és rohanjak a vonathoz, amit (furamód) elértem. Az ott töltött két nap alatt több kaját láttam, mint az elmúlt egy hétben összesen.. nem mellesleg több alkoholt is. Mindemellett meg kellett állapitanom, hogy sokkal jobban esik a szalámis kenyér, ha Akalin eszed.