2008. december 31., szerda

Hejhó

Azt hiszem valami nem jó.. reggel néztem egy horrort és majdnem beszrtam.
Vettem egy szennyestartót ami sárga és kacsás. Nem, még ezzel sem birtam elvonni a figyelmem arról az aprócska tényről hogy egy óvodásba több bátorság szorult mint belém. Ez mondjuk annyira nem is zavarna de most hogy kikerült a netre az információ.. Bele se merek gondolni mit mondanék nikkárternek ha megkérdezné a szellemkastély bejárata előtt hogy ugye nem fogok bepisilni? Istenem.. valamit mégiscsak tennem kell mielőtt randizom vele.
Got to be - Sexepil a Schwarzkopf-tól. Feromontartalma kémiai reakciót vált ki. ÉS MÉGIS MI A SZRRAL???

2008. december 20., szombat

xrohadtmágusmaláriax


A karácsonyi ajándékom az Évitől aki azt hiszi hogy most majd jobban fogom ettől szeretni.. de már igy is krvára szeretem:)

Azakemény

"Nem tudod mit adj idén karácsonyra? Valami különlegeset, egyedit szeretnél?
Lézeres szőrtelenités, plasztika, botox, szájfeltöltés!"
Boldog Karácsonyt bzmeg!

2008. december 19., péntek

Mindenkinek megvan a maga keresztje

Csodálatos hetet tudhatok magam mögött, megint volt egy kis kalandom a bankban. És még csak nem is olyan.
Szerettem volna beállitani az internetes utalás lehetőségét, amire kötöttünk is egy szerződést a hölgyeménnyel, aki váltig állitotta hogy ha hazamegyek és megpróbálok belépni az azonositómmal, kapni fogok egy sms-t, hogy miről, nem tudom. Hát én hazamentem némi kétellyel a fejemben, miszerint ismerem már ezt a kört, mindig igy kezdődik. Otthon persze nem ment a dolog, be se tudtam lépni, nem fogadott el se jelszót se azonositót, de az sms-ek csakúgy suhantak.. most se tudom miről. Visszamentem a bankba hogy elnézést, azt hiszem probléma van. A nő még sose látott ilyet.. na mondom én már jópárszor. Nem birta persze megoldani a problémát, javasoltam töröljünk mindent és csináljuk meg újra.. néz rám mint a hülyére hogy mégis miért vagyok ilyen drasztikus, hát csak azért mert amig ott van a nevem az űrlapon addig az istennek nem fog sikerülni.. ezek megérzik a jelenlétem. Aztán irtunk egy új szerződést, én meg mosolyogva elindultam haza.. tudtam hogy nincs még vége. 2 nap múlva csodálkozva intett a pult mögül hogy na megint mi a szr van hogy ott lábatlankodok a váróban. A soronkövetkező problémám az volt hogy képtelen voltam 10 meg 20ezer forintokat elutalni mert állitólag én ezzel túllépem a napi korlátot.. persze, egy olyan számláról amiről életemben nem utaltam neten keresztül, ha meg nem ez a baj akkor kössz az ezer forintos limitet otépé. Hosszas igazolgatások után hajlandóak voltak elhinni hogy egy hónap választ el a 22. életévemtől, ezután be is állitották nekem a korlátlan utalási lehetőséget. Hát nagyon szépen köszönöm, hogy könyörgésemre megengedik hogy minél több pénzt adjak ki a kezeim közül.

2008. december 7., vasárnap

Mi, Mikulás

Tegnap este, azaz ma hajnali 1kor, életemben először Mikulás voltam. Legszebb álmaimból felzaklatva indultunk el a Boldizsárral, hogy kiosszuk mindenki ajtaja elé a kis télapóscsokikat. Aztán pofátlanul beleettünk az almásfahéjas szaloncukorba amit szintén a többieknek vettünk. Ez annyira nem zavar mert végülis attól hogy király vagyok meg krvajófej, én is kollégista vagyok szóval MINDEN JOGOM MEGVAN HOZZÁ!!!JÓ??
Ma minden várakozásom ellenére sikerült nyugodalomban lezuhanyoznom és felöltöznöm anélkül hogy bárki bejött volna zaklatni.. elég furcsa volt.
A Jónást kitisztitottam, ami felért egy felindulásból elkövetett gyilkossági kisérletttel, mivel elfelejtettem hogy ha kihalászom a vizből amig azt kicserélem, addig bele kéne tenni valahova máshova.. ott lógott a kezemben a levegőben és akkor hirtelen eszembe jutott hogy ő egy HAL. És gyorsan visszadobtam. Aztán keritettem neki egy másik edényt amiben addig elúszkálhat amig vizet cserélek de valahogy rájött ilyen sokkos merevség és nem nagyon akart ficánkolni.. mindegy, jó lecke volt.

2008. december 2., kedd

A Kollégium területén sarokkádban relaxálni tilos

Tegnap megpróbáltam kicsit egyedül lenni, aminek az lett a vége hogy 15 perc alatt több emberrel találkoztam mint eddigi ittlétem alatt összesen. Gondoltam pancsolok egyet a rágóillatú habfürdőmben meg egy csomó ilyen kiakasztó mellékkörülmény, be is jelentettem a lányoknak hogy elmegyek fürdeni. Fekszem a kádban, éppen nikkárterre gondolok, erre beront a timi, hogy neki azonnal hidegviz kell. Hát isten el ne vegye, tessékvigyed.. pislogok a vizből, figyelem ahogy szabályosan megfürdik a mosdókagylóban miközben halálra vált arccal részletezi miként forrázta le a hasát teával. Kimegy, megpróbálok visszatérni a rilekszgondolatokhoz, kopog a szobatársam.. Gyere bzmeg bea, persze pisiljél nyugodtan én csak igy egy percre beugrottam a kádba, ügyet se vess az illatgyertyákra meg az andalitó zenére az eddig is itt volt.. Következőnek az évi jött be merthogy "jézusommitirtazolika" amire egyébként tök kiváncsi voltam úgyhogy nem vertem meg, amikor leült a csempére és felolvasta az egész leptopját. Még jó hogy két szoba is nyilik a fürdőbe, elég az ajtó. Miután megtudtam hogy a zolika egy tökjófej gyerek, visszamélyedtem magányomba, erre kimondtavolnameg kopogtak. Hát mondom Gyere be tényleg egész kollégium legyél szives szeretettel várlak kis fürdőszobámban! Ez a lilla volt aki figyelmesen kiment (miután bejött) hogy akkor ő hagy elkészülni.. köszi, édes vagy. Fekszem a kádban, kb már relakszálni nincsen kedvem.. várom a következőt, gondoltam bejöhetne a boldizsár, ő kopogás nélkül, forgatom a fejem.. semmi.. hát mondom mi a szr van ezekkel? Aztán úgy felhúztam magam azon hogy senki nem jön be hogy kiszálltam és felöltöztem. Legközelebb bejelentem hogy wc-re megyek, kiváncsi vagyok..