2008. június 19., csütörtök

Supolák, és egyéb csúszómászók

Na jónapot kivánok. Elég sokat gondolkozván arra jutottam hogy otthagyom a kocsmárosné pályát és inkább egy nyilászáró szaküzletben fogok mosolyogni. Tegnap kiszolgáltam két 15 évest sörrel és nem is tudtam róla. Kegyetlen ez a szakma. Nem tudnak visszakönyörögni. Mondjuk nikkárternek valószinűsithetően akadna rá esélye de sajna az Államokban koncertezik szóval felejtős. Amúgyse hinném hogy a Ferenc mély bájcsevelybe elegyedne egy szőke popsztárral.
A Norbert meg tök okos. Én azt hittem az eddigi élettapasztalatom alapján hogy ilyen csak az apa lehet. De nem. Gyermekkoromat meghazudtolva (ami a "fizika és matekházi irás apával" cimet is kaphatná) bebizonyitotta hogy ő is tud ugyanolyan hévvel belemerülni ezekbe a dolgokba és látva hogy nemérdekel, méginkább érthetetlenebbül előadni, véleményem szerint márcsakazértis hogy "ha már nem érted, rendesen ne értsd." Szóval folyton belekavar a dolgokba, de úgy hogy még a macskám se értené mit akar pedig az hangszinről veszi a lapot. Ime egy példa:

Mama: - Hogy érzed magad az új munkahelyen?
Norbert: - Hát az ambivalens, mert igy ööö struktúráltan veszed meg igy nyomják, nyomják és közben azt hiszik hogy te majd tudod pedig csak játszol a lapokkal hogy vágják..
Ditta: -Azt akarja mondani hogy kevés a szünet meg a jutalék de ha okosan csinálja akkor többet fizetnek.
Mama: - Miért nem ezzel kezdted?

2008. június 16., hétfő

Balaton száund!!!!

Igen, ott leszünk. A tökéletesség kedvéért elmentünk vásárolni, hogy beszerezzek néhány jó csöves cuccot, ugyanis ott az a kötelező. Gyönyörűen néztem ki az invázió próbafülkéjében ahogy próbáltam magamra rángatni a leárazott sortot meg a trikót amin egy rbanc kutyát kényeztet két másik, némi utalásként a Móninak meg a Norbertnek hogy igenis ez lesz a sorsuk. Néztünk sátrat is, de 2 órás kutatás után is csak 20ezreset találtunk, ami valljuk be kicsit sok egy olyan sátorért amit még csak be se lehet zárni normálisan, úgyhogy irány a teszkó. Menet közben megpillantottam egy a mennyeztről lelógó hatalmas undoritó neonrózsaszin úszógumit (amiből nem mintha nem lenne elég a derekamon), hát egyből leszedettem és immáron a szobámban várja a július 9-et, meg a 28-at merthogy akkor is megyünk a Balatonra csak az anyáékkal. Végre nyaralunk.

Kössz

Mellesleg, menj már a pcsába. Könyörgöm, miért érzi úgy egyre több ember hogy bele kell szólnia más életébe? Komolyan mondom nem tudom felfogni, hogy mi a krva anyám közük van hozzá?
Volt egy fiú az életemben aki egy segg, de ennek ellenére fontos részét képezi annak ami vagyok, ezért bekerült a "Legjobbak" cimű képtáramba a májvipen. Igenis szerettem, vannak jó tulajdonságai amiket nem szeretnék elfelejteni és azt hiszem beletartozik abba a történetbe amit elmesélek magamról ha meg akarsz ismerni. Na ennyi az oka annak amiért ott van az a rohadt kép hogyakrvaanyjába.
Erre odairkál tökmindegyhogyki egy olyan szöveget hogy én azt vegyem le?! Mert nekünk már semmi közünk egymáshoz és különben is, tűzésviz meg ilyen szr szövegek. Még ha csókolóznánk rajta vagy valami de nem! Egy tökátlagos kép, amin az én pólómban feszit, vicces, és felidézi a múltat. Hát mi ez ha nem a belepofázás meg a másik érezéseinek megsértése? Meg majd ő eldönti hogy az a fiú hozzám való-e meg hogy én kinek a képét teszem ki oda ahova akarom. Erre mondhatnám hogy ez csak a kettőnk dolga de még csak ez sem igaz bsszameg! Mert csakis az enyém.
Úgyhogy ezúton is üzenem minden kedves akárkinek hogyha mély, visszafojthatatlan késztetést érez, hogy megmondja a frankót akkor az menjen a pcsába mert leszrom.