2008. április 30., szerda

"Nem értem magam, azt se mi ez a láz.."

Na ez az. Tegnap sikeresen megfáztam az éjjel mivel nem járt sikerrel a kamionos akció. Ma reggelre jól be is lázasodtam, fáj a fejem, a torkom meg az egész testem. Ez mondjuk annyira nem lenne szánalmas ha nem feküdnék 6 kiló használt zsebkendő között és nem a "szerelmek és harcok" cimű fordulatos tévésorozatot nézném ráadásul érdeklődve. A norbert elment dolgozni ami azt jelenti hogy rendet kéne raknom meg valami emberi fejet erőltetni magamra, de ebben az állapotban még a hajamat sem tudom megmosni ami egyébként elég durva.
Ja meg ma angolra is kellett volna mennem drágaegyetlen melinda jóvoltából, erre tessék. Igazság szerint ha létezik olyan szó ami a hányinger-szánalmas-undoritó-szr-reménytelen és visszataszitó szavak összeolvadt alakja akkor az most pont ideillik. Várom az alternativákat.

2008. április 23., szerda

Ez adja

Drága feleim!
Elgondolkoztató-e az a tény, hogy a nyugatiban a csövesnek 3 paplanja van, eközben a norbert és én egy takaró alatt nyomorgunk? Egy felmérés szerint a hajléktalanok 90 %-a úgy gondolja, hogy igenis megdolgoztak érte. Ez a tanulmány sarkallott arra hogy kipróbáljam milyen "megdolgozni" valamiért, igyhát elkezdtem kifigyelni a szomszédokat "ha már lúd, legyen kövér" alapon. A Tétényiék anyukája varrónő tehát igen nagy eséllyel fogok ki náluk sajátkészitésű ágyneműt ami nem biztos hogy megfelel a stilusomnak de menjünk csak tovább. Ott vannak a Molnárék, akiknek már amúgy is a 21 éves fiuk ágyán alszom, ami azt hiszem elég ok arra hogy jobbra forduljak viszont azt a szomszédot nem ismerem úgyhogy marad a Zsóka. A terv következő része az, hogy megfigyelem milyen időközönként megy vásárolni és a megfelelő pillanatban rávetem magam, kámforos zsebkendővel elkábitom és utána tehetetlenül állok a kapuban, lábamnál a mozdulatlan testével azon gondolkozva hogy hol rontottam el. Na kösz nem! Első dolgom lesz holnap hogy törvényes úton, mások testi épségét nem sértve elterelek egy kamiont a szlovák határnál és annyi takarót viszek haza hogy az unokáimnak se kelljen nélkülözni.